Подиграва ли ми се? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Подиграва ли ми се?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 4351 пъти
Драги читатели имам проблем или не точно, но ужасно много ме мъчи... аз съм на 15 от София, надявам се да получа коментари от хора с опит ;д :)).

Преди година влезнах в една гимназия, там имаше едно момче... отначало ми беше най - противния човек в класа той е страшно нахален, злобен, неучтив, невъзпитан лигав и.... футболист :Д. Не беше първи красавец или някой мускулест, но си беше горе долу добре, симпатичен макар и идиот. Аз съм от по - срамежливите, не говоря много, различна съм и винаги съм се отличавала от другите и добре и зле. Момчето започна да ме обижда накара и други хора да ме обиждат и аз сама, сдухана, си мълчах, но го преодолях :). Често се е случвало да ме гледа особено, продължително и странно, понякога ми е показвал, че ме харесва, но след това отново лошото държание. Той ми влезна под кожата само за него мисля и така от 1 година и половина. Понеже се прави на тарикат, готин пич и т. н. се опитва да накара повечето момичета в класа да го харесат, но се занимава с тях седмица, две, а с мен постоянно.

Моля ви модератори публикувайте ми историята, за мен е много важно :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0df6eeaaf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чисто и просто - харесва те!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c6bce1ef04
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   амии доста объркана ситуация според мен те харесва но няма нищо да направи заради репотацията си за това по - добре го забрави мила!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1fdff5d6cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Лол. Отново поредната история за едно малко безмозъчно момиченце, което се е "влюбило" в лошото момче, защото мисли че е готино докато всъщност е най-противното нещо, и ако успее да се събере с него, след месец ще се върне тук, ревейки че никой не я оценява и че гаджето й само я обижда пред приятелите му.

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3e91dcfe86
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Остави го този, не го мисли. Не си струва.. Пропиляваш си времето само.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 56a5bd48e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ее значи не съм сама моя случай е същия. Много съжалявам, че се влюбих в него но няма връщане. Даже вече ходя с него, но нещо не е както трябва поне за мен.. Тръпката вече я няма но аз все още продължавам да го обичам. Според мен не си стува както е казано '' да се унижаваш '' и то само заради него аз направих тази грешка и много ама много съжалявам остави го докато не се е превърнало в нещо по сериозно..
Успехх дано ако се получи между вас поне ти да си щастлива, защото аз не успях..! :))

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c6bce1ef04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   автор - номер 3 много съм съгласна с теб наистина съм глупава :(( и същност азне пиша тук за да ми кажете как да стана гадже с него а да спра да мисля за него, знам че само си пропилявам времето и знам той какъв е..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c6bce1ef04
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   не знам но той не е стока ;)) не му обръщай внимание но може да се крие едно добро момче огорчено от живота :)) но.. остави го :))

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c6bce1ef04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   автор - знам но въпроса ми е как да си го избавя от главата.. защото ми писна да мисля за този човек, все едно съм обсебена от него ;хх. А когато го видя се дразня от него но когато го няма...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9e173ea49a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Мила, за да си го избиеш от главата, най-добре е да си намериш някакво друго занимание. Ако имаш някакво хоби, запълвай си времето с него. Ако не - намери си. Разнообрази си живота по някакъв начин, но гледай да е позитивен, не деградиращ :-р Замисли се какво ти е интересно и приятно, излизай с приятели, които не го познават... И ако започнеш да мислиш за него, си удряй едно лекичко шамарче ;)
Наистина, ако му се поддадеш, ще страдаш. Може и да си вземеш поука, но ако искаш да минеш по лесния начин, просто не се захващай с него. Ти си умна, ще намериш пътя.
Успех :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c6bce1ef04
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   автор - номер 9 мерси много :)))) това ще ми помогне благодаря за страхотните съвети :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7d0662c71f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   ми значи от моя клас има едно момче което е като точно това което описваш и мен така ме обиждше но се оказа че ме харесва... :Д.. сега сме приятели и изобщо не ме обижда искам да кажа, че някои момчета просто не знаят как да си покажат чувствата.. поне мисля така

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c6bce1ef04
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   номер 11 това аз ли го писах хД си при мен е така, мила може и да те използва не се знае.. все пак се увери че те харесва а ако не спри да се занимаваш намери си друг ;п

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c6bce1ef04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Остави го, не си струва да се занимаваш с такива хора гледай си живота..

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7c73e86c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Всъщност преди да си кажа мнението ще разкажа нещо, което се случи и на мен.. Когато бях в 8ми клас(сега съм в 9ти) - това беше годината на новото училище, новите приятели и т. н Имаше едно момче (от новия ми клас ) което в началото бях забелязала, че се интересува от мен пък и другите също го забелязваха и ми го повтаряха доста често.. та въпросното момче след около месец приятелски отношени започна да се държи по грубо с останалите но и с мен(бяха от рода на обиди, глупави прякори и тем подобни) и нямаше видима причина за това. Дали е било за да се направи на по-важен или е искал да прилича на другите високомерни момчета пред другите или пък нещо др не знам, но така се получи, че аз наистина бях започнала да изпитвам нещо към него и ми стана страшно гадно като видях как се държи. Аз не стоях, също доста често му се опълчвах и то с право.. Чудното беше, че понякога излизахме заедно (нещо като приятели и нз как го бях допуснала, но така се случи) Временно нещата в училище се оправяха, но след време пак се повтаряха сдърпванията ни.. наистина си пишехме всеки ден по скайп и сега като го чета ми изглежда супер странно пфф... ама така беше.. когато завършихме 8ми клас, разбрах, че ме е харесвал и ми призна пък и аз му признах и така станахме гаджета и следователно мисля че това момче изпитва чувства към теб въпреки, че се държи като идиот!! Но има и вероятност да си е пълен неудачник и да се преструва..

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c6bce1ef04
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Автор : Благодаря на всички коментирали :) аз осъзнавах какъв човек е той и не му обръщах внимание. Той е отвратителен злобар, просто не се занимавах с него и той отдавна спря :). Всичко се получи перфектно!!! Сега той започна да се занимава с друга, и то много сериозно. От начало се дразнех но вече не! Отдавна не съм влизала тук ;дд. Мерси на всички коментирали :))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker