Не мога да определя стила си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да определя стила си!
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3328 пъти
Здравейте, моя проблем, дори не мога да го нарека точно проблем е че не мога да определя стила си и какъв човек съм за да мога да си изградя индивидуалност! Въпроса е че съм била в много среди с различна културна насоченост, да кажем метъли, хип-хопъри, хора които слушат хаус, по хипарски тип, които си падат по chill out йога и медитация, такива който харесват класика и четът книги....

Въпроса е че на мен всички тея неща ми харесват, но те взаимно нямат нищо общо и аз съм супер объркана... защотото не може един ден да се обличам като метълка да се кефя на това, на другия ден да отида на йога и да медитирам, на третия да пия бира на пейка с други и на четвъртия да съм с рокля готически стил, черен грим и усещайки красотата в мвланхолията! Въпроса е че всички тези неща ги усещам индивидуално и ми хареват, но аз не знам към кои се причислявам и става така че вместо да градя една индивидуалност аз имам хиляди такива.... пълна шизофрения, все едно в мен има няколко човека ;))) Кво ще кажете по въпроса ;D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: f05d94fdc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Въпроса е че на мен всички тея неща ми харесват, но те взаимно нямат нищо общо и аз съм супер объркана... защотото не може един ден да се обличам като метълка да се кефя на това, на другия ден да отида на йога и да медитирам, на третия да пия бира на пейка с други и на четвъртия да съм с рокля готически стил, черен грим и усещайки красотата в мвланхолията! "

Напротив-може!
Аз съм същата-кефя се на всичко. Всяко едно от изброените е красиво по свой си начин. И когато известно време правиш всичко това, може да се откроят най-силните ти интереси и това, което ти е най-приятно:)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4656b5ac0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, от чисто любопитство - коя зодия си?

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f05d94fdc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От 1
Лоша, а ти коя зодия си? Често си харесваме коментарите взаимно, допадаш ми много.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4656b5ac0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3, благодаря, радвам се.
Аз съм Близнаци и за това попитах, имам опасения, че и авторката е същата зодия.

Просто съвсем логично най-изразеното качество за тази зодия е двойнствеността или сблъсъка на интереси, вътре в самите нас.
Аз съм пяла 2 години в народен хор, ходила съм на народни танци, на модерен балет, тренирала съм акробатика, лека атлетика, плуване, джудо, ох наистина не се сещам, за да изброя.
Слушам абсолютно всякаква музика, а любимите си изпълнители сменям през ден. Сега съм запалена по Зумба-фитнес и уроци по испански език. Какво да ти кажа, авторке - ти поне си оправдана, защото си във възраст, в която е характерно да се луташ и да не си сигурна какво искаш. ( предполагам 16, 17 макс). А, аз тези неща трябваше да ги надживея.
Понякога и аз се чувствам като шизофреничка - толкова много и различни хора има в мен, че се плаша на моменти.
Така че не знам дали е нормално, но пък не си само ти. Опитвай различни неща, изпитвай потенциала си в различни сфери и се надявай да откриеш своето призвание и любими занимания.
Успех

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f05d94fdc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Лоша, аз съм 1 и 3.
Незнам дали има връзка със зодията, обаче съм същата, а съм на 22 години. Все повече интереси имам с всяка изминала година и постоянно ми се менят. Мисля, че е лошо донякъде, защото неможеш да се съсредоточиш върху едно и да го развиваш, а се пръскаш на 100 места. Скорпион съм иначе. Не съм чувала това да е присъщо за зодията ми. А и асцендента ми е скорпион. Иначе за близнаците е нормално, да. Ще ти пиша във "Виртуално кафе" после да си полафим малко:)

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4656b5ac0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да, да, това е най-интересното, че вместо да намаляват и да се съсредоточавам някъде, все повече и повече неща ме интересуват и влекат. Права си, че е лошо, но наистина е по-силно от мен. Напразно се опитвам да избягам от същността си, явно. Постиженията ми в това отношение се свеждат до това, че поне спрях да експериментирам с косата си, вече знам как се харесвам хаха.

Драскай там, когато си свободна. Ще ми е приятно да си пишем.
Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4d86432cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато бях на, най-вероятно, твоята възраст (сега съм на 20) бях абсолютно същия случай. Правих се на метъл, пънк, готик, анархист, асоциал, пиех си бирата по градинките (бирата си я пият и рапърите, и метълите, и пънкарите и какви ли не още, така че проблеми нямаш с това), правих се на тревоман. Любов към книгите и музиката винаги съм имала и може би това много ми помогна да влеза в пътя, а може би и някои нещастни любовни преживявания за вкус :D Е, в крайна сметка покрай четенето започнах да се интересувам от традициите и хората, което ме доведе до сегашното ми положение да съм начинаещ етнолог. На около 16-17 години оставих всякакви субкултури. Просто им теглих една майна. Защо да си поставям подобни ограничения? Сега слушам ВСЯКАКВА музика. Каквато си поискам. Пия каквото и когато поискам. Обличам се както си поискам, имам собствен стил. Държа се по собствен начин и съм изградила собствен характер. Упора са ми родните традиции, които въпреки всеобщото, погрешно, мнение, че са отживелица са много полезни и носят вековна мъдрост. Тъй че - да не ти пука за това другите за каква ще те мислят, ако не си поставяш границите на субкултурата. Слушай всичко, прави всичко, ходи на йога и каквото ти харесва. Просто се поддай на желанията си без да се ограничаваш.

П. П. При мен се получаваше, че колкото повече мразя нещо в един момент, в следващия започвах да се интересувам от него и да го харесвам.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d18b2747c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От АВТОРКАТА:
Зодия водолей съм, пак е въздушна ;D
Иначе и аз съм на малко повече години (всъщност на 20 съм) ама се чудех в кой подраздел да го сложа и тъй като тея неща би трябвало до тая възраст да си ги изяснил постнах тука, щото аз не съм :) Toва че трябва да оставя субкултурите до някъде е с право защото се поддавам на тяхното влияние и просто се опитвам между всички тези неща да открия себе си! Защото има хора които от всякъде им личи какви са, такива силни индивидуалности, наясно със себе си, а аз чувствам че не съм... но просто искам да си изградя един образ, да знам коя съм и да е такъв пред всички, а не различни хора да имат абсолютно различни представи за мен ;D

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 58fb0e7fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   5 - кое е това "Виртуално кафе"? :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c8306a8543
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сори, не се усетих, че не беше така заглавието.

http://spodeli. net/3/story-13481. html

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6596cd06b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Оо, боже авторката.. И аз съм същата. Мислех, че съм само аз. Ех, явноо не съм. А и още повече се изненадах като разбрах, че си същата зодия. Вече съм по-спокойна. Споко, просто всеки ден ще си различна.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e4f366624f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм така нямам конкретен стил.
М19

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2b72bd8385
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Това със стила си е тъпичко...

Правиш каквото ти се прави и толкоз...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2e7a339b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Същата съм и аз... ще следя темата.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 751ff52a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   И аз съм така. Може и да е от прословутата зодия близнаци. В по - късен етап може и да се изясниш със себе си.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4f47c557c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Mъка, мъка... Някакво момиченце си мисли, че индивидуалността се изразява в това да си част от някоя субкултура; че книги четат само хората харесващи класиката; че, за да си "метъл" трябва да се обличаш даден начин и да изключиш йогата от хобитата си; че въобще медитацията и йогата имат някаква връзка с "хипарщината"; че готиците трябва да са някакви депресирани типове облечени в черно; че, за да оцениш красотата в меланхолията или да пиеш бира трябва да си имаш специално подбран тоалет изразяващ дадена субкултура.
И след всички тези глупости идва друго момиченце и пита каква зодия е, защото явно, за да си идиот трябва да си роден през даден месец...
Просто чудесно, страхотна логика.
Като искаш да станеш част от дадена субкултура, защото си безлична поне научи какво представлява дадената субкултура.
Това коя си не зависи от това какви парцалки ще облечеш, нито от това дали ще пиеш бира.
Не знам дали осъзнаваш, но след, като минеш пубертета няма да има значение какви дрехи ще носиш или как ще се гримираш, ще има значение личността ти.
Разбери коя си отвътре и постигни хармония със себе си без намеса от псевдо-хипарските си приятели или тези, чиято индивидуалност е изцяло външна.
Хората преди всичко са подбор от качества, а не подбор от дрехи и аксесоари.
Обличай се, както искаш, а не както някоя култура ти налага.
Толкова векове хората са се борили всеки да може да изразява индивидуалността си и когато вече имаме това право смисълът му се губи, защото пак следваме някой друг и пак сме облечени в "униформи".
Намери себе си. Бъди себе си. По дяволите, бъди себе си, каквото и да ти коства.
И това каква си не зависи от зодията ти или дрехите ти.
И моля ти се, не бъди толкова лигава и не се "причислявай" - бъди различна (бъди себе си).

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bab7445246
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 16, освен изтъкнат сексолог, сега се оказахте и психолог - ехаа, че всестранно развита личност. Да не би и Вие да сте зодия близнаци?
Интересно, какво правите в темата за децата?
Правилно ли разбирам, Вие отричате цяла една наука, каквато е Астрологията?
Личността винаги е на първо място, но облечена в дрехите на Азис, няма как да бъде разбрана правилно.
Така, че да говорите, че дрехите, стилът нямат значение е заблуждаващо за децата като нас.
Най-малкото, ако отида на интервю за работа за продавачка на дамско бельо и съм с черен молив до веждите и вериги по носа, ушите и веждите няма те първа да разгадават каква личност стои под тях.
Другото - едни от най-известните философи цял живот са търсели себе си, изписали са томове точно за това как да бъдем себе си, а Вие успяхте само с 10 реда да обобщите целия им труд и да отсечете - просто бъди себе си. Много тривиално, заучено. Авторката сама не знае коя е и пита как да разбере, аз отговор и някакъв конкретен съвет не видях.

Както и да е..

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4c9fc376db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Лоша, не съм убедена до колко е научна работата на астрологията... До колкото зная зодиите се определяли от това какво е разположението на съзвездията и кое как се падало. Да, но треакторията на земята се е изменила и сега в действителност в същите периоди от годината, до колкото зная, съзвездията са други, като може да не са някои от сегашните.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4f47c557c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Лоша,
ти къде видя да й препоръчвам да се облича, като Азис, да се гримира или пробива?
Казах й да се облича, както тя самата реши и да не следва сляпо някакви течения, които няма как да изразяват нея.
Дрехите и стилът губят значението си, ако си ги копирал от някой.
Единствено я посъветвах да следва своето въображение и идеи, а не чужди.
Философите НЕ са писали в тези книги, че не знаят дали днес да си облекат розовата или черната пола, нито са написали, че се чудят дали днес да пият бира, защото слънцето е в петият дом. Първо прочети книгите и разбери каква е била идеята и ще видиш, че аз обяснявайки на това момиче, че трябва да се облича така, както й идва от вътре най-малко имам нещо общо с техните мисли, идеи, разсъждения и въобще философията.
Не знам защо мислиш, че трябва да съм психолог или философ, за да дам елементарен съвет за избор на облекло.
Авторката не ни пита как да разбере коя е, а ни пита как да се облича. Аз просто се опитах да насоча мисълта й към вътрешният облик на човек.
Точно това имах предвид с това, че когато мине пубертета няма да има значение към коя субкултура е - защото на интервюто за работа ще трябва да се отърве от готик роклите, черният грим или каквото там си избере и ще трябва сама да вземе решение какво да облече без да се влияе от някого и като не знае друго освен метъл/готик/хипи/еди-какви-си дрехи какво ще стане? Най-много да се облече безвкусно и да се изложи.
Защо вместо да се учи да копира дадена субкултура, чийто външен вид е неприложим в живота да не си създаде свой собствен стил и не го развие?
Конкретен съвет за това как да намериш себе си няма и точно щом знаеш, че има хиляди книги с по хиляди томове по темата е малко нереалистично да очакваш от мен да успея да обобщя всичко в един коментар.
Идеята ми е да бъде себе си външно и вътрешно, а това как ще открие коя е зависи от нея.
Обаче знам със сигурност, че да копира и търси себе си в другите няма да й помогне.

А астрологията наистина е сложна "наука", въпреки, че я намирам за глупава (не по-малко от религията, разбира се), обаче не вярвам точно пък ти да си имаш и най-малка представа какво всъщност представлява, а още по-малко да се занимаваш с нея.
Това да си гледаш всяка сутрин хороскопа по БТВ и после да смяташ, че можеш да правиш психологически профили на хората по интернет, нито говори за интелигентност, нито ти прави чест.
Моят съвет може да не е бил особено полезен (най-малкото, защото не го разбра), но твоят - "Споко, всичко е от зодията" е още по-безполезен.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a3ff9eff95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   16, 19. Чичко Рей, ти ли си? :)))))))))))

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4f47c557c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   20, момиче съм и не се казвам Рей, така че е изключено да съм въпросният чичко. =)

16/19

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 531cb2e5ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   18, извинявай би ли ми посочила къде написах "СПОКО, ВСИЧКО Е ОТ ЗОДИЯТА" ?
Също така къде написах, че си и казала да се облича като Азис?

Моля те, държа да ми посочиш с цитат тези мои думи, защото се чудя просто от къде ти идват тези мълнии в главата?
Хаха, дори не знаех, че сутрин има хороскоп по БТВ, вече ще го следя, явно си запозната.

Интересно ми е ти да не си ми купувала астрологичните книги или си ми светила с фенер вечер, когато съм ги чела?

20, Рей, с 3 изречения щеше да каже много по-съществени и полезни неща, за разлика от въпросната дама.

16/19, защо не пишеш по темата, а само ходиш по темите и започваш да коментираш КОМЕНТАРИТЕ?

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4f47c557c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Лоша,
Коментирам коментар само, когато някой коментира мой коментар. (Не вярвах, че някога ще напиша такова нещо)

В случая твоят беше глупав и не можах да се сдържа. Не очаквах, че можеш толкова да се обидиш.

Хубаво, нека бъде по твоят начин, ти си някакъв много вървежен астролог, който е прочел всички книги по въпроса, както и творбите на всички философи. Можеш да определяш по интернет много за хората и не гледаш БТВ.

Само не разбирам защо приемаш нещата толкова буквално.

Когато прочетох това за Азис, както и другите примери звучеше все едно аз съм й казала да направи така или съм й дала някакъв конкретен съвет към външността, а не е така. По-горе обясних какво имах предвид под това, че дрехите и стилът нямат значение.

"Просто съвсем логично най-изразеното качество за тази зодия е двойнствеността или сблъсъка на интереси, вътре в самите нас.
Аз съм пяла 2 години в народен хор, ходила съм на народни танци, на модерен балет, тренирала съм акробатика, лека атлетика, плуване, джудо, ох наистина не се сещам, за да изброя.
Слушам абсолютно всякаква музика, а любимите си изпълнители сменям през ден. Сега съм запалена по Зумба-фитнес и уроци по испански език. Какво да ти кажа, авторке - ти поне си оправдана, защото си във възраст, в която е характерно да се луташ и да не си сигурна какво искаш. ( предполагам 16, 17 макс). А, аз тези неща трябваше да ги надживея.
Понякога и аз се чувствам като шизофреничка - толкова много и различни хора има в мен, че се плаша на моменти.
Така че не знам дали е нормално, но пък не си само ти. Опитвай различни неща, изпитвай потенциала си в различни сфери и се надявай да откриеш своето призвание и любими занимания.
Успех"

Това обобщено звучи точно, като "СПОКО, ВСИЧКО Е ОТ ЗОДИЯТА" (с главни букви щом повече ти харесва).
Не, всъщност "Споко, ЛОГИЧНО е всичко да е от зодията".

Съжалявам, ако чак толкова си се засегнала, но не приемай толкова лично нещата, най-малкото не е здравословно.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 61619a300e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Хей, деца, не се карайте! Всеки има право да разбира живота си и да го живее както намери за добре - да вярва в каквото иска и да се причислява към каквото иска... От тази гледна точка всяка от вас е права в определена степен, а житейски коректната позиция е нещо като амалгама (сплав) от мненията ви.

На различните етапи от развитието си резонираме с различни стилове, хора, ситуации, в зависимост от духовните си потребности и достигнатото ниво.

Авторке, защо се опитваш да "заковеш" себе си към определен типаж, стил и т. н.? Тайната и уникалността на доброто ястие е в успешното съчетание на продуктите в него. Комбинирай стиловете в съотношение, което на теб ти харесва! Измисляй и нови елементи, докато накрая достигнеш до СВОЯ стил! Защото колкото по-ясно, точно, категорично и без шикалкавеници представиш себе си пред Света, толкова по-бързо и успешно от огромната тълпа хора ще "изплуват" себеподобните ти, и ще бъдат с тебе.

Вероятно в момента преживяваш период на духовна мимикрия (така както ембрионът в началото на развитието си преповтаря набързо еволюцията на биологичния си вид - рибка, жабка, земноводно и т. н., така и във всеки свой живот човек преповтаря набързо цялата си духовна еволюция - минава и през страха, и през страха, и през омразата... независимо колко високо е актуалното му духовно ниво). Нормално е да се "развиваш" много бързо и да сменяш стиловете си, или да не знаеш кой е твоя собствен. Това ще отмине с годините, а и ще установиш, че далеч не е толкова важно (визирам външната проява на нещата) - само не се насилвай да бъдеш такава или онакава, дори и за сметка на това да изглеждаш "без индивидуалкност" за околните.

Поздрави: чичо ви Ray

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 531cb2e5ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Последното нещо, което можеш да постигнеш е да ме обидиш, по простата причина, че няма как да се обидя от някой, който не ме познава и съответно аз не познавам.
( в конкретния случай се радвам за което )

Хаха, както и предполагах.
Общо взето - говориш и нищо не казваш.
Помолих те за цитат, знаеш ли какво е цитат?
На тебе КАК ТИ ЗВУЧИ е едно, друго е КАКВО СЪМ НАПИСАЛА, трето е КАКВО СЪМ ИСКАЛА ДА КАЖА.

И между другото няма значение колко и какви книги съм прочела, за да си изграждам мнение за хората. Това го можех и преди да прочета "философските книги".
Но едно е сигурно, колкото и да прочета, едва ли ще достигна твоето интелектуално и духовно ниво.

Лоша

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4f47c557c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Сега просто си противоречиш.
Не можеш да се обидиш от непознат, защото той няма как да си изгради мнение за теб чисто и просто, защото не те познава... Но можеш да си изграждаш мнение за другите непознати хора, че даже и ти е вродено без и една книга по въпроса да си прочела.
Интересно.
Да, също, както на теб ти е прозвучало, че съм и казала да се облече, като Азис.
Знам какво е цитат и ти го предоставих това, че съм успяла първоначално да го обобщя в едно изречение, за да не ти копирам глупостите не го прави по-малко уместен или смислен. Явно и ти не знаеш какво си написала.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 531cb2e5ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Може да си изгради мнение по написаното, никъде не съм написала обратното. Друг е въпроса колко е правилно и отговаря на действителността. Както ти сега си изграждаш за мен, така и аз за теб. Кое беше интересното?
Айде посочи ми сега къде са ми глупостите и къде точно аз написах, че това зависи само от зодията и го отдавам на това. Ама не ти как си го разбрала, ами точно къде съм го написала.
Не случайно 1вия ми коментар е: От чисто любопитство...
Като цяло аз разказах нещо за моята личност и интереси, ако това е глупост, значи и ти си глупост. И всички.
Много добре знам какво съм написала и какво съм искала да кажа, обаче ми се струва, че ти си искала да ме разбереш по начин, който предполага веднага да захапеш и да се почнат спорове.
Остави оценките по коментарите на другите - кой коментар е глупав и кой смислен.

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f05d94fdc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   26, 23, 21, 19, 16 Може би имаш нужда от внимание и си го просиш с подобни коментарчета? !
Относно първият ти коментар-къде я видя тая мъка, май е в главата ти? Ясно е, че зодиите са много показателни за човека и особеностите на характера му. Ти няма да убедиш никой в обратното, така че не се напъвай излишно:)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4c9fc376db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Лоша, аз съм писала само коментар 18. Не съм казала, че според теб всичко било до зодията, а, че си писала, че била голямата наука и т. н.. Както и да е.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4d86432cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Според мен всичко опира до въпроса в коя субкултура са готините мъжаги. В армията са най-готините :D

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d18b2747c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   От АВТОРКАТА :)
No. 26, 23, 21, 19, 16

Първо не съм казала че това как се обличаш определя субкултурата към която принадлежиш, просто се опитах да обесня на кратко че ми харесват неща които взаимно нямат нищо общо... естествено че може да си всякакъв че да пиеш бири където си поискаш, не в това е идеята.... И второ това с дрехите и облеклото го кавам защотото аз поне намирам за важно как се обличам защотото чрез дрехите изразяваш себе си както и с цялата си външност и колкото и да ме убеждава някой че са по важни личностните качества, никой не може да ме убеди че съществува човек който да не съди първо по външния вид! И аз изобщо нямах в предвид че не мога да определя стила си на обличане, но и той зависи от това какъв човек си... колкото и да не важно това не може да ми кажеш че би съществувал блек металист обичащ и обличащ се в розово или нещо по различно от тъмни цветове?? Нали тва не е най важно? Просто това какво слушаш, какво обичаш, какво четеш, как се обличаш създава атмосфера около теб, както всеки човек си има нещо специфично в себе си. Въпроса е че аз това специфично го виждам в другите, но не и в себе си.... Но това може и да се дължи на факта че никога не мога да погледна себе си от страни...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5c310da7a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Авторке споко аз съм на 13 и и аз имам много стилове само стиловете на обличене са ми много, за музиката - в телефона си имам всякакви - без класическа и фолк - просто рек има от всички идове от харт до обикновен си рок има даже и някой доста харт рок песни който се смятат и за метъл, мися че всеки има много влечения към различни неща, обаче ти си ги показваш, а другите ги крията е аз ще отговоря на един от въпросите по - нагоре аз съм овен родена съм на 06 април и въпреки това имам много стилове , така че мисля че не са само близнаците тези със хилядите вкъсове.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker