Лицето ми е овално... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Лицето ми е овално...
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 5083 пъти
Може би си мислите, че ще се оплаквам за черните точки и акнето по лицето ми както на всяка тиинейдърка, но не! Аз имам друг проблем, оцето ми е овално, имам чип нос, не прекалено чип, но все пак чип, имам доста дебели устни, тоест не са тънки имам сини очи, и доста дълги мигли. Моят проблем е, че си мисля че носа ми е грозен, нз ужасно е според мен, всички мой съученички имат кръгли лица, а аз с това продълговато лице, всички имат прави носове, само още една съученичка има чип нос и като я гледам полудявам, дали и аз приличем на парсенце като нея заради този нос?

Значи въпросите ми се два - 1-ви въпрос - грозно ли е да имаш по - овално лице и има ли някакъв начин, освен пласнична операция, носа ми да стане прав. Сего втория ми въпрос - как лицето ми да ицглежда по - кръгло? Какво прическа да си направя. Косата ми е руса и чуплива, просто мразя носа си грози всичко в мен!

Мама и тате казват, че съм красива, но естествено, че така ще кажат те са ми родители, просто имам нужда от съвет, как лицето ми да стане по - красиво, само да кажа - оправям си веждите, нямам много пъпки, но тъпия ми нос - как забога да не е чип! Много се надявам модераторите да одобрят историята ми. Защото искам да ми дадете съвти. Ето снимки на лица подобне на моето :

формата на лицето ми е такава - http://4. bp. blogspot. com/_K-3cJPG8hu4/TSa_fRX-OWI/AAAAAAAAOpI/X7cBy3-d9Pw/s400/megan-fox-perfect-eyerbrows. jpg

очите ми са горе доло такива - http://woman. hotnews. bg/static/uploads/tinymce/obshta. jpg

и грозния ми нос е нещо от този сорт - http://i. actualno. com/club. bg/files/2007/07/03/85413d817f. jpg

п. п. - моля ви без коментари от сорта - научи се първо да пишеш грамотно - казвам го защото на всеки му се случи да допусне грешки досато пише - и от сорта - стига с тея комплексарски истории.

Много се надявам модераторите да одобрят историята ми, знам че е тъпо, но просто си мразя носа и най - годното е, че става червен като изляза навен, аз съм с много светла кожа и като стане така ми казват Рудолф. Мразя си носа!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 08a89e8c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (58 гласа)

1.   Все пак, може ли да дадеш линк към твоя снимка..?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 301270d423
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само за овалното лице ще ти кажа - аз също имам такова и дълго време бях комплексирана като се сравнявах с мои приятелки с къси кукленски личица. Техните изглеждаха по-детски и мислех, че това ги прави по-красиви. А аз с моето лице се чувствах по-пораснала, което не ме радваше особено.
После разбрах, че по-скоро техните лица са изключение, а овалното е най-разпространено и затова е норма. Четох, че по-удълженото лице говорело за по-развит интелект и душевност.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5f3872bacb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Чипите носове са много сладки и аз лично много им се радвам.
За лицето ти-какво по-хубаво? Кръгло лице като месечина, знаеш ли, че жените с лица като твоето са най-добре. Избират си каквито прически искат, а и това е най-естетически правилното оформление на лицето!

Не си създавай излишни тревоги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: dc0b2955cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз, пък мисля че е по добре да не си еднаква с другите... и трябва да си естествена... а не като пластични операций и други... по добре е да сме си с естествената си красота...! :))

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b87b95f150
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Оф, ако знаеш как ти завиждам! Много искам овално или квадратно лице, но уви... моето е продълговато :(
Чипият нос е сладък, абе не се комплексирай за глупости!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d15bf7ff2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   От авторката - добре може да дам линк на моя снимка - ето ***** - аз съм тази със синия потник и белите дънки , иска ми се да имам по - кръгло лице , вижте приятелките ми всички са като кукли с тези кръгли лица , а аз изглеждам много зле , на тази снимка съм сравнителна добре , ето линк на друга от където съм само аз - ******- това е.


Модератор: Сайтът е анонимен, с цел вашата сигурност и спокойствие не публикуваме контактни данни и снимки. И все пак, тъй като само аз видях снимките Ви мога да Ви уверя, че сте едно много красиво дете, с красиво лице и отсчени черти. Имате страхотни скули и усмивка.
А на първата снимка Вие и първата Ви приятелка сте най-симпатични. Явно имате някакъв комплекс, но напразно се тревожите. Ако все пак желаете, можете да дадете линк със снимка на подобна форма на лицето, за да чуете и други мнения. :)
П.П Нослето Ви наистина е адски сладко :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1f5186da8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По-развит интелект и к'во? ! Абе, номер 2, всичко си е генетично... мисли малко!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1f5186da8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Да не би името ти да започва с Ц? !
Г.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 586abbda56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   эдр разглеэено детенце! Сру, че трябваше така да се обърна към теб, но това си е самата истина.. Не приемай моя коментар като обида а си помисли дали наистина имаш проблем или това е поредната прищявка на едно подрастващо хлапе без проблеми и с повече свободно време, за мислене на глупости.. Моят съвет към теб е да спреш да се вглеждаш в себе си и недостатаците си а да се замислиш какви по-сериозни проблеми може да има един човек от тези, дали ти е чип носа или е овална формата на лицето ти... Бъди себе си и да не ти пука..
Мери.. Born this way!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d15bf7ff2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката - името ми не започва с Ц а със С - Номер 5 - то моето не е точно овално, има и нещо продълговато в него ама си ес води от овалните, и може би не толкова формата на лицето ми колкото чипото ми ноле ме дразнят. Номер 9 аз едва ли съм от най - разглазаните деца както ти казваш, и не нямам много свободно време, постоянно уча, само сутрин като стана или вечер след като си науча сядам на компютъра. До модераторите - благодаря за милите думи! Така до номер 7 незнам може би найстина е генетично, защото тате има същото лице - същата форма - и нослето му е същото - аз всъшност приличам повече на него, пък и пишешщите тук незнам дали от любезност или найстина мислян, че овалното лице е по - добре от кръглото. Просто на мен ми е гадно, защото и по филмите който гледам повечето актриси са с кръгли лица, приятелките ми също, в ечилището ми няма повече момичета, с овални лица, има едно момиче с лице тип ягода ама всички други са с кръгли лица!

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4cf1cff300
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Глупости.. аз също имам чип нос и то с лека гърбица, а лицето ми е плоско(флат фейс хехе). Някои хора харесват чипия нос, а едно момиче, с което бях приятелка от 5 клас, сега в 8-ми чак разбра, че носа ми е чип ;д На мен чипия нос ми харесва, но гърбицата.. ъргх. За какво ти е кръгло лице, за да си еднаква като другите? пф. Овалното лице отива на всичко.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d15bf7ff2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката - сори за правописните грешки!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 83ea521368
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не знам дали знаеш, но снимката на жената, с чието лице намираш сходства, е на Айшвария Рай-Мис Свят 1994 год. и е смятана за една от най-красивите жени в света. Няма универсална рецепта за красота. Аз примерно не харесвам Анджелина Джоли, колкото и да я намират за красива всички- нейното квадратно лице с дебелите устни изобщо, ама изобщо не ми харесва. Важното е ти самата да се възприемеш, каквато си-това си е ТВОЯ нос, ТВОЯТА коса и т. н. -ако ти не се харесваш, няма и другите да те харесват. Звучи ти като клише, но е точно така. Избий си комплексите и ще видиш, че ще си по-добре. Защо ти трябва да си като другите? Гледай се в огледалото и си казвай колко си хубава и колко уникален нос имаш. Не се товари с глупости. Самовнушаваш си.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d15bf7ff2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От авторката , да може би си внушавам , номер 13 брагодаря ти ! Така аз незнаех , че тя е мис свят , просто формата на лицето и устните , както и цвета на очите и са точно като мойте , може би само бузите ми са малко по скулести и устата и е с малко по - изпъкнала форма - мама често се шегува през зимата , като ми се напука устата , че съм си слагала червило и малко силикон в устата , защото устата ми не е тънка като на повечето ат съучиничките ми , и направо през зимата става кърваво червина - най - лошото е че може би в формата на лицето ми има и нещо такова - http://prittywomanstyle.blogspot.com/2011/01/blog-post_07.html много малко но мисля че го има ! Иначе по - голямата част е на онази мис свят за което разбрах от номер 13 . Пък и лицето ми още се оформя , и искам тово леко дългото да изчезне , и да е на 100 процента овално , защото сега има може би 2 процента от него който са на дълго лице ! Пак се извинявам , ако има правописни грешки !

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3eb5a258b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Охх авторката, от кви неща се оплакваш.... като порастнеш ще ти мине, и даже ще се чудиш що не си се харесвала преди.... моя нос пък е с гърбица то ясно си личи и даже ми се подиграваха за това, ама вече като порастнах не ми пука :) Сигурна съм че си мн красива не се комплексирай ;D

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 919a9d09e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   От авторката - аз преди нямах този комплекс, можеби сега го развих, защото момчетата в училище се лепваха за най - добрата ми приятелка, а на мен ми казваха, че съм грозна. Всъшност това е само в училище иначе по улицата като ходим на кино и имаше един случей в който едно следко момче дойде до мен - аз си бях купила списание от тези научните и не не съм зубар - и ме попита - това ли е новия брой? Трябва да си го купе аз казах - добре и си продължих напред, може би съм постъпила грешно, он се стаписах, защото всеки от училище като ми казва, че съм грозна нема как иначе да реагирам, имаше даже едно момче което казваше - трябва да ти махнат очите и да ги слоат на приятелката ти, защото те са единственото хубаво в теб! Знаете ли колко гадно се чуствам, баба, мама, тате, леля, другите ми роднини казват, че съм много красива, но не и хората от който искам да го чуя, искам поне веднъж да чуя от момче - много сисладка или нещо такова, и защото лицето на онази моя съученичка е кръгло и аз реших, че заради това съм грозна, въпреки това се старая да изгледам добре. Ходя с чиста сресана коса, парфиум, оправям си веждите, просто незнам защо господ ме е дарил с това дълго лице! Да и да не забравя - съжелявам ако има грешки!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c8c82c9c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Аз пък всичко давам за продълговато лице. Моето е по-квадратно, но въпреки това има доста момчета, които ме харесват. Формата на лицето не е най-важна. Подчертай очите си с молив и спирала, а скулите-с руж, промени малко прическата си и се харесвай такава, каквато си, защото всеки е уникален по свой собствен начин. :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e3d8838295
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

18.   Ако си наистина такава, каквато се описваш то ти си едно изключително красиво момиче ;) Спри с комплексите и се харесай такава каквато си! Ти си различна от твоите съученички, което те прави УНИКАЛНА! Бъди оптимистична и се харесвай. Ако ти се харесваш и другите ще те харесват :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 38c068135c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   От авторката - Номер 18 и номер 17 , първо да ви благодаря и второ номер 17 да така изглеждам, благодаря ви за милите думи!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9766da79c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Все едно това съм го писала аз.. все едно това е моето лице.. и моите комплекси за грозота.. няма какво да направиш освен пластична операция.. но това е твоят външен вид.. явно и моя :д просто трябва да свикнеш че си такава.. повярвай ми в същата ситуация съм и гледам да свиквам.. аз лично си изправям косата защото такава отива повече на овално лице.. ако и твоята не е права пробвай да я изправиш ще останеш доволна от резултата а и както казах отива на овално лице. ;))))

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d4141da7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   От авторката - номер 20 - аз съм с къдрава коса, и да изправях я, но тя започна да цъвти и си отрязах 20 см от косата и сега е къса, просто ме е страх да я изправям пак и затова я връзвам и изглежда найстина по - овално, иначе да и аз гледам да свиквам, но прсто немога!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e950a39a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   И аз имам овално лице. И к'во? Т'ва значи ли, че човек е грозен? Овалното лице е най-правилното оформление на лицето. Защо гледаш на другите кръглите лица? Кръглото лице те прави да изглеждаш сладка и малка, с дебели бузи, а овалното готина, секси и на всичкото отгоре е и тънко, изглеждаш по-слаба, а хората с кръгли лица изглеждат като прасенца. Радвай се на това, което имаш. Пък и ако си мислиш, че хората харесват само кръгли лица... Хах, лъжеш се, миличка! На овалното лице му отиват всички прически, а не може ся например на кръгло да си направиш бретон. Т'ва е просто смешно. Аз съм красива с овално лице, тъй че овалните лица са прекрасни. ^_^

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0bfc8a9e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Ам, разбирам, че не се харесваш, но ако обичаш не обиждай хората с овални лица. Моето е такова и изобщо не ми е проблем... Най-добрата ми приятелка има кръгло лице, ама аз не се занимавам цял ден да се сравнявам с нея и да й завиждам. И моя нос не е красив - широк, голям. На приятелката ми е малък, прав и просто перфектен. Ама не се оплаквам. Не можеш да се промениш, затова просто приеми, че си такава. ^^

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker