Една голяма грешка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Една голяма грешка...
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2089 пъти
Здравейте, аз съм на 17 години и имам един проблем, който искам да споделя с вас и да помоля за съвет. За първи път тръгнах с момче на 15 години, ще го кръстя примерно Ивайло. Той беше първата ми любов и поне до скоро мислех, че е ГОЛЯМАТА.

След известно време се разделихме. През това време се запознах и тръгнах с друго момче-да речем Владо. Всичко с Владо беше добре, но нещо ми липсваше в нашата връзка, въпреки че той ме обичаше страшно много и беше готов на всичко заради мен, аз успях да го нараня.

Всяка вечер с него се събирахме в един общ познат. Но вечерата когато щяхме да правим 1 месец бях с компанията на бившия ми Ивайло и естествено и той беше там. Тогава ние се закачахме през цялото време. Дойде време да си тръгвам и той ме целуна. Тогава изпитах пак чувства към него и реших, че трябва да скъсам с Владо.

Когато се прибрах (аз живея в къща) пред вътрешната врата Владо ми беше оставил подарък и цветя за празника, който имахме. Стана ми много гадно, че точно в тази същата вечер се целувах с бившия ми, затпва се обадих на Владо и му обясних, че няма да се получат нещата и скъсахме. Той го преживя много тежко и не го виня за това.

Всичко с този Ивайло си беше ОК. Всяка вечер се събирахме бяхме в една обща компания, но той започваше да ми се цупи за това, че примерно 2 мин не съм му обръщала внимание и съм приказвала с другите. След известно време това започна да ме дразни изключително много и съжалявах, че се събрахме. В период от 2 месеца ние се карахме постоянно, даже 2 пъти скъсахме. Докато най-накрая той не прекали. Ревнуваше ме от най-добрата ми приятелка. Нея не я бях виждала цяла седмица, понеже бях с него всяка вечер.

Вечерта, когато всичко приключи между нас, аз бях с него цял ден, но си тръгнах по-рано за мога да се видя с приятелката ми. Той естествено побесня, не съм го била обичала, не съм искала да бъда с него, какво му било пукало, че не съм се виждала с приятелите си, не съм можела да ги "заеба", а той го правил заради мен (а иначе всяка вечер сме с неговите приятели).

Както и да е всичко между нас приключи и аз осъзнах, че е било грешка да зарежа Владо, заради такъв идиот и от известно време се опитвам да оправя нещата, но не знам дали ще се получи, наистина много го нараних.
Знам, че постъпката ми е много гадна, но според вас имам ли шанс и ако да как да постъпя и въобще имам ли право да го моля да ми прости?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: a5cf2cea13
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ти изобщо обичаш ли някое от момчетата или само си ги менкаш?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3da8002926
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как така ще го молиш.... осъзнай се, ясно показа че не го обичаш като го заряза заради другия. Сега искаш да го върнеш за да не си сама според мен.... Уважавай себе си и другите! Мисли момиче, мисли....

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 56b39e58d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не че нямаш шанс с него, просто нямаш правото да го искаш.
Ако някога поне малко си го ценила го остави на мира и нека си живее живота. Нали знаеш, че хората трябва да се ценят и уважават докато са заедно, а не след като единият си отиде!?
Зу-За

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6e919934ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ако ще го зарежеш отново заради друг не го наранявай за пореден път

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1520be3926
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен пък всеки има право на втори шанс - хора сме, грешим. Действай смело, ако той реши, ще ти прости! Но ти опитай, нищо не губиш. Това, което ми хареса в твоята история е, че си се поучила от грешката си. Повечето млади момичета (а и момчета) не го правят. Успех! :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e3912825a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   2 и 3 са прави. Ти в момента не знаеш, какво искаш. Много си егоистична и направо себична, отново ще нараниш момчето. Просто трябва да останеш за известно време сама, да се концентрираш върху уроците и бъдещето си. Ще срещнеш правилния човек, просто не е един от двамата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker