Искам да го убия или да го целуна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да го убия или да го целуна
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3196 пъти
Здравейте, почитатели на Сподели. нет искам да ви помоля за съвет.

Сега съм седми клас и много си харесвам едно момче. Знам че сега трябва да уча, но сърцето ми вече си е решило :) Проблемът е че той е шести клас и е много популярен. Не ми обръща никакво внимание! :(
В класа ми съм ниско в йерархията дори има хора които си мислят че съм загубенячка!
Правих опити да му пиша но нищо! Макар че е шести клас е много висок и е със сини очи. От шестите класове неговия го познавам най-малко, имам две приятелки там, но не мога да ги помоля да ни запознаят.
Когато просто ме подминава в коридора много ме наранява! От една страна искам да го гушна от друга искам да изпита болката която аз изпитвам, когато ме подминава!

А имам и друг проблем той знае че го харесвам! Не е важно как съм разбрала но е така.
Веднъж когато се разминавахме той ме гледаше много странно, но не го погледнах, защото беше с приятелите си, но усетих очите му вперени в мен.
А днес бях много погълната от разговорът ми с една приятелка, когато той мина покрай нас. Аз така и не разбрах че сме се разминали но "добрата ми приятелка" доста силно ме настъпи. Тя ми обясни че не ни е гледал студено като преди а някак топло.

Та въпросът ми е: Какво да правя? Да се опитам ли да разбере че всъщност съм яко момиче? (не съм грозна, петима непознати са ми казвали че съм сладка)
Или да се опитам да го забравя? Макар че понякога ми иде да направя така че да изпита болка НЕ НЕ МОГА да го нараня! Обичам го!

Благодаря на всеки прочел това, знам че е много объркано, но аз също съм объркана.
(До модераторите: плс качете историята ми. )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: c07b529591
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре бе момиче. Казваш че знае че го харесваш. ЗАЩО ТОГАВА НЕ ПРАВИ НИЩО? Замисляла ли си се над това. Още си малка за да си имаш и на ИДЕЯ какво значи да слушаш сърцето си. До месец ще го забравиш, не си губи времето с идиоти. И вземи една книга и си образовай мозъка.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0aae90c641
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох, като чета твоята история и се сещам едно време как бяхме и ние-харесваме си някой и само разпитвахме приятелките си дали ни гледа, как ни е погледнал и после не спяхме от вълнение... Толкова е сладко. Изживей всеки един трепет, всеки поглед, всяка усмивка и някой ден ще си спомняш с удоволствие. На тази възраст човек не знае какво иска, а ако знае, не знае как да действа. Според мен е по-добре на този етап да се опиташ да контролираш напиращите в теб чувства. Не го гледай, прави се на перде-щом той знае, че го харесваш, очаква да ти окапят очите по него, кефи се като се притесняваш, говори с другите момчета и т. н. Та, пасувай за сега-накарай го да се зачуди дали още го харесваш, какво е станало, че не му обръщаш внимание, нещо такова. Ако и той изпитва същото към теб, ще си проличи. Мило момиче, не забравяй, че на 12-13 години човек лесно се влюбва и още по-лесно разлюбва. Имай едно наум и не очаквай нищо-така ще се предпазиш сама от разочарование, което на тези години ти изглежда като края на света. Не искам да омаловажавам чувствата ти, просто се опитвам да ти помогна. Дано съм успяла.

Кака :Р

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e9ceb62cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Номер 1, на мен не ми стигат 4 години, за да го забравя

Момиче на 13

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c07b529591
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Момиче на 13" Погледни внимателно какво си написала.
Исках да ти намекна нещо, което ти очевидно си пропуснала. Ти си нямаш ни най-малка представа какво е любов. Един бъкел не можеш да ми кажеш за любов. Дори значението на думата "любов" не знаеш, а се заблуждаваш че обичаш някого. Може и да не си споменала тази дума в темата (не съм чел цялата) но съм сигурен и че това си мислиш.
Любовта не е просто да гушкаш и целуваш някого, и да го държиш за ръчичка. Любовта е нещо милион пъти повече, което не е точно описуемо, защото всеки си има своя гледна точка върху това, но докато не си я изпитала наистина, няма да знаеш какво е любов. Да не говорим и че има много различни видове любов...

Колкото и дразнещо да ти позвучи, ние "старчоците" с причина ви казваме че сте твърде малки за такива неща, защото сме преминавали през това, през което вие сега преминавате и много добре знаем точно какво си мислите. Колкото и "велики" да се мислите вие, представителите на "новата генерация", е нелепо защото всъщност повечето сте много по-назад по ум и разум от предшествениците ви.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c07b529591
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Към номер 2 "Кака" - Здрасти. Най-вероятно не те познавам, но начина, по който се изказваш ми е странно познат.. звучи лудо но енергията зад думите ти е изкрящо бяла и ми хвана вниманието.. би ли имала нещо против да ми пишеш на е-майла ? .........
Мерси!

-Death_Blade ^

Модератор - не публикуваме контактни данни

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e9ceb62cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   -Death_Blade ^, това, че вие "старчоците" не сте изпитвали такива чувства на 13-14, не означава, че и аз не ги изпитвам. Времената са се променили. И не, не се мисля за велика, но и не смятам, че съм много по-назад по ум и разум от предшествениците ми. Напротив, повечето хора ме определят като разумно и интелигентно момиче.

Момиче на 13

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c07b529591
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бих те посъветвал и да прочетеш внимателно преди да отговаряш.

", защото сме преминавали през това, през което вие сега преминавате и много добре знаем точно какво си мислите"------ "това, че вие "старчоците" не сте изпитвали такива чувства на 13-14, не означава, че и аз не ги изпитвам"

Къде го видя това "не" само ти си знаеш. И не се убиждай, но не си много разумна, но предполагам за годините ти е нормално. И това че връстниците те определят така далеч не е валидно.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e9ceb62cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   -Death_Blade ^, не се обиждам, а и не съм казала, че точно връстниците ми ме определят за умна. Само възрастните ме определят така, връстниците ми биха ме определили задръстена. Мисли, каквото щеш, но аз си оставам на мнението, че любовта може да дойде на всяка възраст. Може да дойде и на 12, може да дойде и на 50. Както казват, любовта не пита, а идва. Никой не може да ме убеди, че не обичам това момче.

Момиче на 13

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1f7ee93b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Момиче на 13,
Добрият батко -Death_Blade ^ се опитва да ти обясни нещо много елементарно. Както аз, така сигурно и той, както още милиони хора сме се захласвали по някого на 13 години, даже сме се мислили и за влюбени, но след години осъзнаваме, че това най-малко е било любов.
Казваш, че от 4 години обичаш това момче, значи си се влюбила на 9. На девет години, когато тепърва научаваш таблицата за умножение и деление и когато, ако си носиш куклите/количките в училище си много популярен можеш да обичаш. Да, обаче не можеш да обичаш, както "големите" се обичат най-малкото, защото не си изградена личност и завършена душа. Но нека приемем, че ти си някакъв феномен, някакво много развито и интелектуално и душевно момиче със завършена личност и духовност. В такъв случай какъв е шансът момчето, което обичаш да е такова? Не искам да засегна никого, но едно 13 годишно момче не е достатъчно развито за любов. Нито едно 13 годишно момиче, но за разлика от момичетата, момчетата на тази възраст не биха тръгнали да се заблуждават, че са готови за любов и я изпитват. Момичетата тепърва стават интересни в очите им.
Една любовна връзка на тези години се изразява точно в държане на ръце, гушкане и целувки - така и трябва да е. Децата на тази възраст, които правят секс, забременяват и правят опити за самоубийство само, за да докажат любовта си на другият постъпват глупаво. (Това е още един пример, че на 13 години не трябва да се 'вкарваш във филма', че обичаш истински)
Но нека не бъдеш толкова крайна в изказванията си -гушкайте се и се "обичайте", но не натрапвайте сред възрастни хора с опит, преживяли какво ли не в името на любовта, че твоето е толкова истинско, колкото нашето.
Просто е невъзможно.
След време, когато пораснеш и се влюбиш истински самата ти ще си се смееш, че си мислила, че обичаш момченцето, което си си харесвала от втори клас.
С годините любовта се увеличава и става по-хубава и като чувство; също така с годините отговорностите свързани с любовта се увеличават.
Сега е просто - казваш, че обичаш и толкова. Наслади се на тази "любов", докато е точно толкова невинна и неангажираща, но си направи и сметка, че не винаги ще е така и че е дразнещо да твърдиш, че твоето е точно толкова стойностно колкото и между възрастните хора.
Казваш, че няма значение дали си на 12 или на 50, но не се замисляш каква е разликата между дванадесет годишните и петдесетгодишните (или общо казано "млади и възрастни"), като начин на мислене, начин на чувстване и усещане, ценности, морал, отговорности, общуване, опит, възприятия и т. н и т. н.
Ние няма да те убеждаваме в нищо, ти сама ще се убедиш след време.

А относно авторката, мисля, че ще е най-добре да се прави на недостъпна и готина, за да му ангажира вниманието и да го накара да мисли за нея.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c07b529591
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към номер 9 - "Добрият батко -Death_Blade ^" Никой не ме е определял така до сега, добре си посмях, мерси много <3

-Death_Blade ^

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7618ba2946
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Така.. Първо найстина мисля че в 7-ми клас да кажеш че обичаш някой е малко страноо а даже и да не се познавате както всеки нормален тук ще ти каже че тази дума има много голямо значение в живота ти за напред. Не мисля че можеш да казваш ей така на някой "ОБИЧАМ ТЕ" така че миля че първо трябва да помислиш над това. А колкото до въпроса това да го накараш да изпита болка е ТЪПО... прости иди при него запознаите се и след това му кажи че го харесваш а не да му кажеш "искаш ли да станем гаджета" :Д ако имаш други въпроси пиши в скайп: *******

Mодератор - не публикуваме скайпове

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1f7ee93b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Как става, така че номер 11 може да оставя връзки за контакт, а останалата част от потребителите на сайта - не? Надявам се е грешка. =))))))

Модератор - благодаря, грешка беше, която поправих веднага. Няма да се повтори.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1f7ee93b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   О, моля ви се, аз ви благодаря за бързата реакция. =)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c07b529591
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Към момиче на 13 - Любовта може да дойде на всякаква възраст, но това не значи че когато си на 13, ще разбереш нещо от това. Достатъчно си показала през говора си че не си феномен, както номер 9 предположи, така че ти все пак не си готова за любов. Но айде, да ти дадем шанс. Кажи ми, какво според тебе значи думата "любов". И без да ми използваш гоогле, това да си идва от теб.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 923cc460f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз не смятам, че може да се даде точно определение за любовта, но ще се опитам да напиша нещо. Любовта е прекрасно чувство. Тя дава на един човек „криле“ и когато е влюбен, човекът има усещането, че може да постигне всичко, повдига му се самочувствието, щастлив е. Това се отнасяше за споделената любов. Когато любовта е несподелена, нещастно влюбеният изпада в депресия, може да се появят мисли за самоубийство, а понякога дори мислите стават реалност. Ако един човек наистина обича друг, би обичал дори и малките му недостатъци, би желаел само него.

Момиче на 13

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c07b529591
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Към Момиче на 13 - Точно. Това е чиста гледна точка на 13 годишно момиче, както и ти казах, това е любов, но не е истинска. Имаш цял живот пред теб, след време ще разбереш какво е истинска любов :)

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 81fce7608d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   И аз съм била в подобни ситуации.. според мен това не е любов.. любов е когато познаваш другия човек.. знаеш какъв е характера му и т. н
Както споменах и аз веднъж така си мислех, че съм влюбена.. въпросът е, че просто харесваш някой и когато виждаш колко "готин" и недостъпен е той го харесваш още повече и сама си внушаваш, че той е единствения.. че няма по-добър от него..
В моя случай ние се сприятелихме и когато отношенията ни бяха най-добри прецаках всичко като му признах чувствата си.. сега сме само на " кво стаа " по коридорите.. и честно преди ми беше гадно, а сега не мога да разбера как съм го харесвала.. :д
Успех! :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c07b529591
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   И номер 17 не знае, какво е любов. "любов е когато познаваш другия човек.. знаеш какъв е характера му и т. н" Това си е нормално приятелство. Аз лично мога да опозная един човек и характера му за много кратко време. Не ви разбирам, за какво говорите, като не знаете?

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6693723cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Ей хора, аз познавам тази история до болка. Изпитвала съм същото години наред. Дори в момента е така и не ме е срам да си го призная. Аз ходя с момче което е с една година по-малко от мен, но аз го обичам мооооого. :) За това мила помисли хубаво дали си заслужава и ако решиш че е така отиди и му кажи какво изпитваш.

Зузи

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 77453fe6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Xайде аз съм на 16г, тръгни с мен ако си от София да ти се вдигне самочувствието а и на мене да се вдигне :P

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3c0b03d825
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   wtf?
Момиче, я залягай над уроците, че първият срок мина и кандидатстването ще ти излезе през носа. Иначе детински истории, не знам да се смея ли или да плача на историята ти. Та ти не го познаваш за бога! Виждаш го отстрани и това е. Каква болка, каква любов? Щото видиш ли е хубав и известен, ти си безумно влюбена в него. Бас ловя, че не те харесва, колкото и гадно да звучи. Не мисли, че си единствената, която въздиша по него. Щом е такъв какъвто го описа, значи има поне още 20 други момичета, които си мислят, че те са единствените, те го обичат най-много и т. н. Друг е въпроса, че най-вероятно въпросният келеш е пълно лайно и никак не си заслужава, но кой да забележи, след като всички го идеализират. Все пак не го убивай, моля те, момчето не е виновно.
Айде сега отваряй учебника по български и учи, че откъм пунктоация ти куца. Казвам ти го с най-добри намерения, не защото просто ми се заяжда с някого.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a01f809779
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

22.   До №20 от София съм
от авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker