С огромно нежелание на у-ще - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

С огромно нежелание на у-ще
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3930 пъти
Здравейте!
Ето ще споделя и моят проблем.
Уча в най- елитната гимназия в града. Нямам пробелем със учебния материал, ученето не ми е проблема. Класът ми е О-В-Р-А-Т-И--Т-Е-Л-Е-Н. А уж най0 елитното даскало, само добри деца (наясно съм, че това е невъзможно, но като обща предства говорим).

Класът ми е ужасен. Почти всички момичета са кифли (това не е ми е проблема, разбирам се без проблеми с тях), а 90% от момчетата са супер надури със самочувствие до небето! Тая групичката "аз съм най-готиния пич"- момчета се правят на много важни и се заяждат със всеки. Да не говорим че преди близо 2 седмици тропаха една даскалка пред калсната и точно на следващия ден единия "як пич" отиде да и се мазни. Всички, които се оплакват от нея, са 2-ка- и 3-каджии, не учат и се правят на интересни. В часовете постоянно се обаждат и когато говори човек, който н атях не им е приятен постоянно суфлират след него със престорен глас или го митират подигравателно! Аз не съм подложена на точно такъв тормоз, но ми е писнало. Взехме една нова граматика по езика и никой не я беше разбрал и следващия час се наложи госпожата да обяснява наново. А. (така да го наречем) каза "нищо не разбрах" и Б. (най-големия) със затапващ тон "Ауу не, много е лесно". Да не говорим, че 2мата са си от една групичка и се праят на много яките. Постоянно се обаждат в часовете, мързи ги да учат, пратя номера на даскалите и сега зарадия точни тия хора е наказан целия клас (имам еда правим едни неща за 1 месец).... И аз всяка сутрин, когато се събудя си казвам, днес ще съм спокойна, няма да се изнервям на тези хора, но до там. КАто кажа "теззи хора" и започвам да ги нареждам- смотаняци, нешастници, шибаняци, задници, лайнари.. Абе всичко, което ви дойде на акъла. И когата се прибера първото нещо, което казвам на майка ми е как мразя класа си. Т ями казва "Не се натрупвай с така енергия ала- бала".. Да не говорим как съм и разказвала как искам да ги убия.. Да ги хвана и с една брадва да ги накълцам на парчета. ТЕ НЕ РАЗБИРАТ ОТ ДУМА!! Провалят ми просто целия ден, цялата седмица, целият месец, цялата година, провалят ми живота. МРАЗЯ ГИ. Майка ми ми казва да съм била успокоила, защото със тази злоба и лоша енергия съм можел анаистина да убия някой. И е така, в последно време съм станал уникално агресивна. А аз какво й отговрих "Поне ще го убия и ще направя добро, като му попреча да не разваля живота на останлите".. Като цяло сме ужасен клас, всички учители казват, че за първи път преподават н атакъв клас. Колко са ни наказвали, ама ние пак не. Просто сме ужасни. И то смао заради едни и същи.

Хора кажете ми как да не пбръщам внимание на тези нещастници. Просто във у-ще съм имала моменти, коагто съм си хващала тетрадката и съм блъскала по чина само за да не си излея яда в/у някой невинен. Това нещо ме съсипва. А когато им кажеш нещо и наистина ги затапиш ти крещят "МЛЪКВАЙ ВЕЕЕ"... и аз млъквам не задруго, а просто каво да се занимавам с такива безполезни изкопаеми. То все едно да кажеш на лайно да спре да мирише.. Или нявко седя си съвсем нормално и ония най- нагло се намесва в разговора и се заяжда с момичт, с което говоря. Как можвла така да кеж, как можело ели кво си... Или култувата реплика "АВЕ ТИ БАВНА ЛИ СИ ВЕ"... Я ДА СЕ ЕБЕТЕ В ГЪЗА, , , , , , БАСИ ИЗЧДИЯТА!! МРАЗЯ ГИИИИИИ

Хора, моля ви се, моял ви се посъветвайте ме как да реагирам! Понкога ми идва да приложа хватките от кеча, които от толкова гледане и дублиране съм осъвършенствала! Просто злобата ме е превърнала във бомба със закъснител!

Извинявам се за правописните грешки, които сигурно не с амалко, но порсто с такава ярост и злоба пиша, когато си помисля за тия нещастници, че се чудя как още не съм изкъртила клавиатурата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 46246c4f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ? : Все едно описваш моят клас.. :Х Заемам абсолютно същата позиция, като теб! Винаги се прибирам ядосана, винаги когато имам време ги обиждам.. Ненавиждам ги! Искам да ги избия всичките до един, абсолютно всички! Не знам какво да правим просто...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bf22d5ea74
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ми свиквай няма какво да направиш по въпроса гледай си уроците от София ли си?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4b171b32f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Аз така бях в моята гимназия, която има претенциите да е най-елитната в България въобще, когато всъщност е просто гимназията на децата на по-богатите татковци. Моят клас се състоеше от надути копелета и контета, които не запомних с нищо добро, същото се отнасяше и до момичетата.

Ако ти е толкова отвратително, говори направо с директора и сподели колко ти се убива всякакво желание за учене (гледай да изпуснеш детайлите за убиването на съкласниците ти, разбира се). Кажи, че майка ти може да потвърди всичко, което си му казала и ако трябва, ще дойде и тя да се моли.
Ако си в определен профил и прехвърлянето в друг клас е прекалено трудно, опитай се да измислиш някакво решение преди да се обърнеш към него. Въобще, подготви си речта отвсякъде, за да не ти кажат "Аааа, то много хубаво, ама заради причина Х няма да стане. Опитай се да мислиш по-позитивно! " или друго подобно извинение.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2b96a541d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката:
Аз си гледам уроците, нали затова ходя на училище. Не съм от хората, които са забравили какво правят в това учреждение. Ама като започна да си уча урока по биология и си предствям как може да съм следващата, след която тия малоумници ще софлират. Аз не съм подложена на този тормоз и въпреки това ми е супер гадно да го наблздавам около мен, не знам как хората, които го изпитват, се справят с това! И много ви е лесно да кажете "Учете! " като не ви е това на главата. До такава степен не ми се ходи на у-ще, че като се събудя се моля на Бога да съм болна. Доизясни ли ви се картинката?

Разговора с директора е проведен вече (2 пъти) и естествено никаква промяна. Тия хора толкова са се проявявали, а директорката не иска да ги изгони, защото нали се сещете, всичко е свързано с фактор пари!

*Не съм споменала, на почти 16 години съм, 9 клас. МОже написаното по-горе да е със малко по различен от нормалния тон, но се връщам от у-ще, изнервена до краен предел!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9ee63ff6f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Уроците на нищо няма да те научат. Да не мислиш, че нещо ще ти помогне в живота след училище, ако знаеш кой е построил еди-кой си манастир през 1224 година?

Ползата от училището е да се научиш да общуваш и да се ориентираш в една посока. По-точно в ЕДНА област. Зубренето във всички области ще те доведе до провал.
На тези години за момчетата от класа ти поведението е нормално. Скоро ще се оправят. Напомняш ми супер много на една, която вечно е недоволна, вечно някой й е виновен... и винаги седи сама.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a9e242d71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Оф, ами и при мен е същото, но имам ОГРОМНО търпение и все още ги търпя.. Че съм се нагледала на глупостите им, нагледала съм се.. и наслушала също.
Те провалят всички часове.. а аз искам да запомням всичко в час(което става трудно заради тях).. ;хх Ами такъв е живота.. Всички станаха олигофрени.. :(Съ сипах си здравето заради тях.. Ще се мре..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a69f83aeba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Аз съм на твоята възраст и напълно те разбирам. Само че не уча в елитна гимназия в София, а в едно доста по-смотано училище в един още по-смотан и загубен град, но това няма значение. Класът ми се състои от 21 момичета и 5 момчета. Има няма 5-6 свестни момичета в тоя клас. Всичко друго са тъпи, невъзпитани същества със селски манталитет. Не можеш да си представиш как се хилят момчетата по време на час и как пречат на останалите. Вдигат шум като за 50 а не 5 човека.. като някакви малоумници са и понякога ми идва да започна да им крещя на ти идиотчета.. толкова ме дразнят. А пък иначе са отворени до немай къде... само дето коефициентът им на интелигентност е едноцифрено число. За някои "госпожички" да не говорим. Отракани курви. Зъбят се на учителите, като че ли са им набори. Никакво възпитание. Няма какво повече да ти разказвам, мисля, че можеш да си представиш. И знаеш ли какво ме успокоява? Факта, че след като завършим училище, тая измет освен за сервитьори/ки и чистачи на кенефи, за нищо друго няма да става ( е, стига мама и тати да нямат достатъчно парички). Това е. Няма цял живот да сме на училище. След като завършим, започнем да си търсим работа, на никого няма да му пука дали си учил в елитна гимназия, с какви си учил, ходил ли си по купони, зубрил ли си.. и тн. И всичките тия тъпаци дето си мислят, че животът е една безкрайна песен само с купони и забавления, болезнено ще ги застигне реалността на живота. Така че опитай се да не им обръщаш внимание на глупостите, игнорирай ги колкото и да ти е трудно. Не им отвръщай, защото такива хора само това чакат. И това ще премине... а и знай, че занапред много често ще се сблъскваш с глупаци, че и по-лоши от тези. Аз също много се дразних и ядосвах. Почти всяка вечер плачех и исках да се махна от тва селско училище. Но с времето посвикнах и вече не обръщам внимание на повечето изпълнения. Гледай по-спокойно на нещата и късмет :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b9d43d26dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Леле, сякаш говориш за моя клас. Поне за някои хора от него.
Тук половината хора от моя клас са супер ЛИЦЕМЕРНИ, АРОГАНТНИ, ДРАЗНИТЕЛНИ и НАХАЛНИ (НАЙ- МНОГО).
Някои се смятат за голямата работа понеже са богати, изглеждат готини и се циганят с учителите, но в ученето са кръгла (O). Например когато имаме часове по Математика докато госпожата обяснява урока някои се хилят, други клюкарствата, чатят по фейса и си рисуват по тевтерите, но когато учителката пусне контролно всички офкат и следващият час когато си видят резултатите- "Госпожо вие не сте ни учили на тези неща от котролното". На мен най- ниската ми оценка по мат е 4, но имам и 6, но общият успех на класа е 2. 90 и нещо. УЖ Е ЕЛИТНА ГИМНАЗИЯ А ХОРАТА ТАМ СЯКАШ СА ДОКАРАНИ ОТ ЗООЛОГИЧЕСКАТА. Все тая, с това което съм написал сигурно осъзнаваш, че не само при теб има психари.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9da583029a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   ОМГ! Все едно чета своята история! Ба човек, ти ми четеш мислите! И аз заемам същата позиция ( с малка разлика)!
И аз се прибирам така бясна от даскало- бясна, изморена от живота, мразейки момчетата в класа си! Още повече, че мен непрекаснато се опитват да ме опипват и такива извратенящини! Пък и аз стоях до сега до един от тях в клас!

Няма управия с такива извратени мозъци! Само бой!!! Това е начина да се справяш с тях! Някои момчета вече ги е страх от мен и в даскалото ме знаят като ЗАРАЗНО ЗЛО!

Така че... Само бой! Ше ги пребиваш от бой и нема да ти пука вообще! Аре успех! ако не стане пиши пак тук!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: eb6b32c68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8 клас съм, момиче. И аз съм в най-елитната гимназия в града ми, в моят клас също има много такива, но има точно един определен ученик, който проваля дисциплината в часовете и заради него /най-често/ ни наказват с извънредни контролни. Този ученик е СТРАШНО лигав и се проявява в часовете по английски най-често, а имаме на ден по 4-5 часа английски! Представяте ли си какво е? 5 часа на ден някакъв лигльо да ти бучи на главата. Това го прави и по време на тестовете по английски. Значи целият клас пише, тишина е, докато в един момент това момче започва да прави простотии - да се хили на висок глас и да задава глупави въпроси на учителката, които не са свързани с учебния материал, а са с цел да дразни класа и учителката. Заради него аз не мога да се концентрирам и допускам някои грешки. ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ги прави тези магарии. И да му се карат, да го наказват /вече 2 пъти е наказван/, НИЩО не помага. Наскоро той и още няколко такива лигльовци пречеха през час по английски и госпожата ни даде извънредно контролно на думи. Имат късмет, че беше по английски, защото ми е силен предмет, а не по математика, например, защото иначе щях да ги изхвърля всички през прозореца. Много ме дразнят, само се лигавят. Момичетата са по-добре, само 2 от тях правят такива „изцепки“ през часовете. Писна ми да наказват целия клас заради някакви лигльовци.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker