С менструация съм и ме боли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

С менструация съм и ме боли
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 4952 пъти
Ами с менструация съм и ме боли, където попада кръвта. Имам предвид, че винаги, когато съм така ме болят външните срамни устни. Там има кръв. Нали не ми е нещо заразена кръвта? Или е от това, че всеки ден се обезкосмявам и кожата е станала по-нежна? Секс не съм правила, химена ми е много дебел, а и имам една ципа отдолу, точно на края на вулвата, където се сливат срамните устни и ме боли като пробвам да вкарам нещо. Пробвала съм с тампони, но ме боли адски много. Не знам и един ден секс как ще правя. То от един пръст ме боли като се опитам да бръкна и опита не се получава.. Не става. Боли ужасно много. Малките ми срамни устни са много големи, така че господата да не мислят, че големите срамни устни са от много секс.

Оргазъм получавам само клиторен като мастурбрам. Вагинално не мастурбирам, но за 1 минута получавам по 2-3 клиторни оргазма и ми е много хубаво. Предполагам, че ми е нещо заразена кръвта, щом ме боли. Всеки ден се къпя. Не е от неспазване на хигиена. Не знам дали трябва да ида на гинеколог, то става само като съм в цикъл. А как ще ме прегледа като съм в цикъл? И още нещо... някой знае ли как протича гинекологичният преглед при девствени? Може ли да се ходи по време на менструация? Има ли изследвания на менструалната кръв? Бъркат ли при девствени? И ако не, трябва ли да се разкрача на магарето? Благодаря, ако някой ми даде съввет. До модераторите:проблемът е сериозен, моля публикувайте темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: d68bc5cbf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, няма начин да ти е заразена кръвта, а ти да си жива и здрава и да пишеш по форуми. От зараза на кръвта се умра, имаш температура първо, получават се петна по кожата... Ужас.
Менструалната кръв не е мръсна, заразена - тя идва от теб самата, но трябва да се научиш да сменяш често превръзката. Почни да ползваш хубави превръзки, някои спарват - от там и дискомфортът.
Иначе - не е нормално да имаш ципа на входа на вагината си. Хименът е в самата вагина, доста навътре и не би следвало да можеш да го напипваш, без да вкараш пръст в него. Според мен, имаш някакво срастване, което трябва да се види от гинеколог - разбира се, не по време на менструацията!
Ако имаш такова срастване на входа, там може би се задържа кръв, която съсирва и почва да се разлага - това е действитлено предпоставка за инфекция!
Отиди на гинеколог, няма да ти бърка, нека те види все пак. Има вероятност да те цепят - но пак ще си девствена, това не е химен! Сподели с майка си или отиди така... Само за аборт искат родител. Положили са Хипократова клетва и мълчат до гроб лекарите, не се притеснявай от това - можеш да си избереш някоя жена... споко.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1ac908f4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Иди на гинеколог! На него можеш да кажеш всичко!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fce1144439
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Какво значи всеки ден се обезкосмявам с какво как? Обезкосмяването е нормално на седмица две веднъж защо всеки ден? може да си протрила кожата си с самобръсначка и да те боли особено като е постоянно влажно мястото при менструация. Като имаш някакви съмнения, че имаш не нормални ципи, иди на гинеколог да те прегледа да те успокой, че си нормална.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e7658777a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Относно това когато имаме менструация дали да ходим на гинеколог и аз съм доста объркана понеже имам симптоми на причинител на рак на матката а ми дадоха час при гинеколога точно когато би трябвало да ми дойде, като се има на предвид, че час при гинеколога се получава през месец, 2, 3 поради натоварен график а случаят ми е спешен.. звъннах за отмяна на часа, но ми кацаха че може и с менструация да отида-много се учудих но след това разбрах, че пък ще ме изследват а не става с менструация-така че и за мен не е доста изяснен този въпрос..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker