Брат ми ме дразни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Брат ми ме дразни
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 6351 пъти
Имам проблеми с брат ми. Много го мразя!
По-голям е от мен. Той е много досаден. Постоянно ме дразни и се лигави. Гледа бебешки японски анимета. Понякога се държи като егоист. Отвръщава ме. Винаги се държи като дебил. Аз му казвам, че трябва да поспре с компютъра, а той се хили на японските си анимета и се прави, че не ме чува. Той стои по 4 часа минимум на компютъра. Той също така лъже мама и тате за домашните и оценките си(не го издавам все пак.

Опитвам се да го накарам да приеме живота по-сериозно, защото той се държи като дете и ХИЧ не е самостоятелен. Когато той направи беля, винаги обвинява мен. Като например:
Той счупи телевизора веднъж(правеше се на нинджа от наруто със своята пръчка и счупи телевизора) и ме обвини, че аз съм го направил.
ПОСЛЕ МЕН МЕ НАКАЗВАТ! >:О

КАКВО ДА ПРАВЯ С ТОЗИ ГАДНЯР? !? (СЪВЕТ, МОЛЯ)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: d37423a8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поговори с него покажи му как се държи за да види колко е гадно

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fbb074ebd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз имам по-малък брат (разликата ни е 3 год. ), и аз се опитвах да приличам на нинджа от "Наруто", но не съм чупила нещо. Най-вече се подхлъзвам някъде и малко се удрям. Брат ми, също като теб на харесва като се правя на нинджа, и не ме харесва. Мисля, че само се чуди как да ми направи нещо лошо. И аз като брат ти гледам японски анимета и обичам да им се смея, когато е смешно...
Ами, честни казано незнам какво може да се направи по въпроса...
Всъщност аз харесвам брат си и искам да съм добра с него, но да се разбираме е нещо рядко...
Можеш да се опиташ да погледаш с брат си някое по-свястно за теб аниме, да потърсиш по-свестен и добър за подражание герой и някак си да му кажеш, че може да опита да е и като него...
И още нещо- каза, че мразиш брат си- ако не се опиташ да промениш мнението си за него ще ти бъде трудно с отношенията с него...
Казвам ти го като човек, който прави неща сходни с тези на брат ти (Но Не всички) и знам как се чувства моя по-малък брат почти отлично.
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 77c401523c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   отговор:1
Пробвах, но той продължава да се заяжда!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9ef3e9233c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не му обръщай внимание и той ще спре

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 30b39a06ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Брат ми е по-малък от мен но е егати досадното дете. Исками се да го смажа. Ужасен е и само се бие. И аз го бия но това не е дете а е извънземно, а е тепърва на 5 год. Има още много неща да разказвам за досадния ми брат. Ще ви кажа как го наричам:прасе, идиот, глупак, тъпанар, мижитурка, петел, карава смотанаи др. Много е досаден и на мен ми се искаше да имам сестра а не това прасе. Много е сматан и е ужасен, но аз правя така че за всяка беля да е виновен той а не аз. Е има и още работи за моя брат но ще ви разкажа друг път. Довиждане и който има брат да го обвинява във всички бели!!! :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3f71cea8fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   братът на братовчетка ми е същия но по-малък и е същия! виждала съм го и като твоя не отстъва компютъра! поговори с родителите си и им кажи за проблемите и те ще те приемат насериозно. а като те обвини за нещо не отстъпвай и настоявай, че не си била ти.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 576bad09ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Гледа наруто? значи е като мен. ако пак направи нещо и теб те обвинят го накарай да си признае. кажи му че наруто никога не би направил нещо и приятелите му да го прикриват.
Кажи му така Вярно че ако направиш нещо ще си боклук но ако ме оставиш аз да понеса последствията ще си по голям боклук

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a4c81fc145
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   ***
Имам проблеми с брат ми. Много го мразя! <- Е ДА ВИДИМ ЗАЩО ГО МРАЗИШ!
1)Постоянно ме дразни и се лигави.
2) Гледа бебешки японски анимета.
3)Понякога се държи като егоист.
4)Отвръщава ме.
5)Винаги се държи като дебил.
6)Аз му казвам, че трябва да поспре с компютъра, а той се хили на японските си анимета и се прави, че не ме чува. Той стои по 4 часа минимум на компютъра.
7) Той също така лъже мама и тате за домашните и оценките си(не го издавам все пак.

И КАКВО ПРАВИШ ТИ?
Опитвам се да го накарам да приеме живота по-сериозно, защото той се държи като дете и ХИЧ не е самостоятелен. Когато той направи беля, винаги обвинява мен. Като например:
Той счупи телевизора веднъж(правеше се на нинджа от наруто със своята пръчка и счупи телевизора) и ме обвини, че аз съм го направил.
***
Значи да обобщим, брат ти се държи незряло, ти се опитваш да му помогнеш, но накрая си патиш!

1) Брат ти може да има лични проблеми и да се опитва да се измъкне, аниметата са начин (Гледам анимета и да ти обясня, тов НЕ са "японски бебешки филми". Това може определено да те научи на неща в живота, то е като сериал и ти нямаш право да обиждаш неща, за които не си се поинтересувал. А и какво ти пречи, че ги гледа? Това ли е, което те отвращава? ). Безхаберието и мързела, няма как да му ги излекуваш, можеш да говориш с него, не да му викаш и да му се ядосваш. Попитай го, просто ей така, какви са целите му, какво иска от живота и го остави. Момчето ще си даде равносметка и ще си помисли!

2) Може би е време да го издадеш, за оценките, какъвто е мързелив надали нещо ще ти направи, но родителите ти могат да го вкарат в правият път! Мислиш ли, че "конското на мама" е безмислено?

3)А по какъв начин се държи като егоист? Да не би да имате един компютър и той да си го е присвоил? Ако е така, говори с него, че ще може да седи колкото си поиска, когато си събере пари за лаптоп и си го купи.

А ИМА И ДРУГ ВАРИАНТ - НЕ СЕ БЪРКАЙ В ЖИВОТА НА БРАТ СИ. ДА, ПОВЕЧЕТО ТУК ЩЕ КАЖАТ "СЕМЕЙСТВО СТЕ, ПОМОГНИ МУ", НО КАТО НЕ СТАВА, ГЛЕДАЙ СИ ЖИВОТА, НЕГО ИМА КОЙ ДА ГО ОПРАВИ!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 07c3700c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз нямам проблеми със моята сестричка- по малка е от мен с 12 години и се държи като по голям човек.
Но ядоса ли се за нещо ми споделя какво й е и така минават проблемите
Тя не е като брат ти
Момче на 20

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 15b0242335
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   като чета историята май брат ти си е супер а ти си досадната.. Кво ти пука, че гледа японски анимета? ! аз също ги гледам не са бебешки.. Остави го да си живее живота

 
  ...

...
преди: 10 години, 23 дни
hash: b4f60a621b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Сестра ми не се държи така вярно дете е не е досадна като и кажа че нямам пари за да и взема това за което мечтае тяказва добре ще почакам и ето мина 1 месец взех заплата и и купих много скъпо нещо.

Сестра ми е на 7 между другото

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f9e6966d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   И аз имам досаден брат тои е по голям от мен със 3 години и прави всичко възможно да ме дразни но се опитвам да го обижда и аз а за всички които имат проблеми със братята си направете следното не им говорете 1 седмица каквото и да прави тои пак не му коворете само му се смеите съжелявам ако има правописни крашки пожелавам ви касмет

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8950536f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ама пич, моля ти се. Дай не обиждаме японската култура, а? Аниметата не са само за деца и не са "бебешки". Аз лично гледам анимета от години и мисля, че само съм се обогатила към знания отколкото да са допринесли за държанието ми като простачка, както може би ти би ме нарекла.
Досадната си ти в случая. Не се обиждай. Хубаво е, че си притесняваш, обаче по-скоро си подразнена и отвратена. Лошо, лошо. Човекът се опитва да избяга от реалността, а пък ти тука се опитваш да го върнеш обратно. Остави брат си намира. Има си там карма и такива работи за телевизора. Не се притеснявай.
- момиче, 14

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker