Превърна ме в нищо и ме захвърли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Превърна ме в нищо и ме захвърли
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2149 пъти
Здравейте! Момиче на 16 години съм и най-вероятно публикуваното от мен ще ви се стори като поредната оттегчителна тийнейджърска история, но в момента тук е единственото място, където бих могла да споделя. Както повечето от вас със сигурност са се досетили вече, всичко се дължи на момче.

Преди да започна, ще подчертая факта, че съм амбициозно, но затворено момиче. Никога не съм можела да се отпусна пред околните и един от главните ми приоритети е бил да бъда по-контактна и да повиша самочувствието си. Винаги съм се възхищавала на хората, които се движат в компанийки, връзкари, успели да постигнат всичко, което аз не съм.

Преди няколко месеца съвсем случайно се запознах с едно момче - симпатичен, общителен, харесван от по-голямата женска аудитория в училище. Накратко обект пред който се прекланях. Сближихме се за съвсем кратко време и тръгнахме. Тогава той се превърна в целия ми свят. Предупреждаваха ме, че се отнася несериозно към момичетата, а и аз сама се бях убедила, че е така, но точно в този момент не изглеждаше важно.
Зарязах тренировките си, оценките ми се влошиха до толкова, че от отличничка сега има опасност да остана с 2-ки за срока. Отдалечих се от съученици, приятели и взаимоотношенията с родителите ми се превърнаха в денонощни скандали. За това пък се бях класирала да бъда в компанията на "най-готините" и нито за миг не се замислих дали си струва.

Изминаха няма и три месеца и така нареченият "рай" изчезна. Влагайки толкова много време и енергия във връзката ни, последните думи, които чух бяха "К'во ма занимаваш изрод такъв, имам си достатъчно п*тки за е*ане". Изведнъж от обект на завист, станах обект за присмех и подигравки. Сега нямам приятели, семейството ми е разочаровано от мен, толкова имам да наваксвам, а дори нямам сили и не знам от къде да започна. Тези думи често минават през главата ми, чувствам се наивна, глупава, но най-вече разбита.

Благодаря на всички, отделили от времето си да прочетат историята ми и моля ви дайте ми някакъв съвет как трябва да постъпя. : )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 00532f8e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо започни от ученето. Този срок си го изпуснала май, но гледай другият да си отличничка, за да можеш за годината да имаш хубав успех.
Иначе - добре е, че си се опарила от рано, историята ти за съжаление изобщо не е тинейджърска, а има доста жени в това положение, ти поне си се опарила от малка.
Важното е сега да си вземеш поуката - първо, не е нужно да се възхищаваш от другите, работи над себе си - над своите качества и таланти.
Много важно ти е образованието, защото като жена нямаш физическа сила да бачкаш и да изкарваш добри пари по строежите, нали. Добри пари можеш да изкарваш само с мозъка си и това трябва да ти е цел номер 1 - да се образоваш и да си интелигентна. Тренирай спорт, за да е силно и здраво тялото ти, но прави всичко за себе си.
Превърни се в център на света си, стани си най-добрата приятелка, обичай се. Така няма да ти дреме много от другите и колкото и да е странно - така те пък почват да се стремят да ти се харесат. Погледни лидерите в училище - все хора, които не се интересуват от чуждото мнение.
Не се стреми към мъж, за да блеснеш. Научи се да блестиш със своя светлина, не с отрезена.
Човекът те е използвал. Била си лесна жертва и действително като комплексиран човек не си могла да предложиш много. Колкото и да си инвестирала във връзката си, толкова по-лошо е ставало. По този начин си задушила момчето, станала си лесна и неинтересна. Колкото по-малко време отделяш за едно такова момче, колкото по-ясно му покажеш, че имаш живот извън връзката си, толкова по-ухажвана ще ставаш.
Препоръчвам ти книгите на Шери Аргов (започни от „Защо мъжете се женят за кучки“), там ще намериш практични съвети, за това, как да запазиш себе си в една връзка и как да бъдеш желана жена. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 56ae4c8db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох знам кво ти е и аз так бях с едно момче само че малко по различно нещо.. ако можеш си остави нещо за контакт ( и моля админите да го публикуват) момиче съм

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e37c019833
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ето това е недостатъкът на хубавите и готини момчета. Използват те както си искат и като им омръзне те захвърлят. При тях външноста те влече. При грозните не е така. Те най-добре знаят да те обичат истински. Но външноста е отблъскваща и... всички предпочитат хубавите и готините. Да знаехте какъв е света на грозните... изпълнен с всичко хубаво, но както казах всички предпочитат хубавите.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e37c019833
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Грозните са тези които обичат истински, но тях хората и особено хубавите момичета ги мразят.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b24f616e60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "Превърна ме в нищо и ме захвърли", а кой го допусна?

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0c05b8dca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мила, за съжаление ти си допуснала това да ти се случи и това е ужасно, но за теб е и важен житейски урок и сега вече знаеш, че е изключително важно да подбираш хората, които ще допуснеш до себе си. Да, случват се такива неща и живота си продължава, а сега трябва да събереш сили и вяра, за да оправиш живота си колкото се може по - бързо и не мисли повече за този нещастник, той е нищо. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fb92418f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз бях по същия начин, като тебе, даже много по зле. Но си казах, че аз съм силна, забравих помията която ми се случваше и станах лудо копеле, което не ебава, и сега НА ВСИЧКИ НА ПУК АЗ УСПЯВАМ, НАПРАВИХ СИ СОБСТВЕНО СТУДИО. БяХ СЪСИПАНА И НЯМАХ КАКВО ДА ГУБЯ, Но точно тогава реших да погледна напред и успях въпреки всички. НЯМА ДА СЕ ПРЕДАВАШ МОМИЧЕ, НЕ СЕ САМОСЪЖЕЛЯВАЙ, ПРОСТО ЗАБРАВИ МИНАЛОТО И ГЛЕДАЙ САМО НАПРЕД И БЪДИ ЩАСТЛИВА!! ИЗПРОБВАНО Е!!!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8f3a6dab1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Упоритостта е ключът към щастието. Малко по-малко започвай да подреждаш живота си. Разбира се няма да стане веднага, но ще видиш че максимум до една година, всичко ще си е както преди! Това "момченце" (ако може така да се нарече), си взимаш поука от него и не се захващаш никога повече с такива мизерии!!!
Аз също съм на 16 и в момента съм в този период "подреждане на живота" заради същия такъв пикльо, който знае да прави само лошо на хората и мисли единствено за собствения си зад***...
Пожелавам ти успех, и да не губиш вярата и най-вече упоритостта си!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker