Гаджето ми няма време за мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Гаджето ми няма време за мен
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3831 пъти
Здравейте.. Казвам се С. и съм на 16 год., живея в София. Излизам с едно момче (ще го нарека И. ) от няколко месеца и по принцип всичко между нас върви добре, дори майка ми, която е против това да излизам с момчета го харесва и одобрява.. но имам един малък проблем - той постоянно няма време за мен. За последните 10 седмици сме излизали заедно само 6 пъти!! Имам приятелки, чиито гаджета живеят в други градове, а се виждат по-често от нас с И.

Вчера отново повдигнах темата за това дали ще дойде на рождения ми ден, който е след няколко дни и за пореден път ме отряза. Писна ми да слушам нелепи оправдания от сорта на "имам много за учене", "живееш много далече" (да бе, на 20 мин. с трамвая) или пък "майка ми взе ключа от нас и ме пуска само на училище". Ако не иска да излиза с мен може просто да ми го каже, не е нужно да измисля някакви тъпи лъжи (най-малкото познавам майка му и знам, че не би го наказала за нищо). Не познавам и неговите приятели, за да ги попитам дали има нещо. Вчера си говорехме по телефона и И. ми каза, че в любовта има радост и мъка и ще се видим отново когато ни е писано? !?

Вече започвам да си мисля, че си има друга и това е причината да не иска да се виждаме, но да не ми го казва, защото знае, че съм много чувствителна. Боли ме, че докато му повтарям колко много ми липсва и колко ми е гадно без него, той само се хили по телефона и ми повтаря "знам, котенце". Приятелките ми казват, че е идиот и трябва да го скъсам, защото се държи с мен като с ненужна вещ и само ме наранява, но не го познават, не знаят как се чувствам когато ме целува, когато ме прегръща.. с други думи не искам да се разделям с него, искам просто да прекарваме повече време заедно, а не да се прибирам всяка вечер и да си лягам с мисълта за него, да се будя с мисълта за него и само толкова. В момента дори не ми пише във фейсбук и скайп, защото компът му бил разваллен. :хх

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 700f74e306
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Майка му може да я познаваш, но ти откъде знаеш, че и той няма своите проблеми с родителите си - може би докато не станат показни? С настояването ти за близост, само ще го изгубиш, защото той няма да има начин да се сближите отново, понеже например ти ще си тази която ще се отдръпне и даже ще го нахока, след което той (може би) ще те предразположи да се помирите, без обаче близост повече. За какво иначе са срещите, освен да се опознавате и да се затвърждавате, в това което правите? А другият вариант е той да се е дистанцирал, понеже не сте образували общ кръг от приятели. И в края на краищата, излиза че той може да държи на теб, като го "показва" с това, че ще му разкриеш неприлични тайни за него спрямо родителите му и че се е изолирал (от интернет) заради липса на възможност да те запознае с приятелите си - и затова той ти показва че държи на теб, но няма да се получи и чака на твоя подход. Ако наистина той чака да се развиват нещата помежду ви (както ти искаш), може би той би се вкарал в това преживяване, само пресъздавайки го почти, колкото би се изживяло и екстремно изживяване. Накрая ти няма да си доволна. Момчетата на такава възраст се вкарват или в авантюри или мислят за полови контакти. Има вариант обаче наистина да ти изневерява (по речника му както си описала) или да знае за твоята чувствителност и да злоупотребява в това, за да създава чувство в теб за ревност. Попитай го направо дали си има друго гадже, ако наистина мислиш за уместно или се опитай само да му кажеш че не му се сърдиш, че не е бил на рождения ден, след което не го търси. Скрит коз ще ти бъде това, което най-вероятно предстои в рождения ти ден.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7b0bd8fb95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А ти сигурна ли си, че сте гаджета? Това, че сте излезли 5-6 пъти и сте се целунали не означава, че ходите...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 88afb56788
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   На същото място съм, но съм от друг град. Иживявам го ужасно, давам всичко от себе си, а от негова страна едно голямо НИЩО! ... Научи му някак паролите или го провери, изненадай го, за да рабереш дали ти изневерява или просто покажи малко бездействие и от твоя страна, дръж се както той се държи и дано подейства ;)) Успех миличка :)

Ненн

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1383ce1f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. мерси много за съвета, наистина трябва да стана по-ненастоятелна и да спра да му се цупя

2. дааа, сигурна съм, че сме гаджета. ходим от април и до преди 2-3 месеца излизахме почти всеки ден, но след това просто спря да има време за мен

3. успех и на теб ии се надявам и с твоя човек да се оправите ;)))

С.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker