Не съм готова, а ме е страх да не ме зареже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не съм готова, а ме е страх да не ме зареже
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2934 пъти
Здравейте! На 19 години съм и съм девствена, с приятеля ми сме заедно от 1 месец точно и той вече иска секс, а аз още не искам да бързам, всеки ми казва че е много свястно момче, но аз си мисля глупости, че е с мен заради секса! Имам приятелки, които са ходили една година с момче и не са правили секс, а той иска на първия месец, постоянно ми повтаря, че много му се правии...
Какво да правя, какво да му кажаа? Иска ми се да ходиме по дълго време и тогава да го направим, но ме е страх да не ме зареже заради това. Знам че един месец не е много, но аз се привързах страшно много към него... не искам да го загубя.
Ох, много съм объркана, нз какво да правя наистина.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: f27532d96c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   НЕ ГО ПРАВИ. И аз имах един такъв, който искаше още на втората седмица и накрая след като заради него му направих едно фалацио ме заряза... НИКОГА не прави нещо, само за да угодиш на момчето - ще съжаляваш, както съжалявам аз..

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 430a2caf68
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Помоли го да изкара месец-два на ръчна, а след това го направете. Просто му обясни, че не ти се бърза и сте заедно само от месец. Ако е свестен ще те разбере, пък и ти не искаш от него цяла година. Иначе може петинг, орална и нз си още какви неща са измисли болните мозъци от липсата на секс.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d5715ad59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако успееш да го накараш да изчакаш, ще е перфектно. А и ще разбереш колко наистина държи на теб. Наскоро ми се случи същото, но за разлика от теб нямах възможност да отлагам и го направихме (да, след 1 месец и бях девствена). Харесвам го и ми беше трудно да откажа. Първия ми път беше ужасяващ, така че ако не си готова не го прави, колкото и да го харесваш, поне не и преди да си преминала тази фаза с розовите очила.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bcad042a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, ти все пак си на 19г. в наше време средната възраст на която се започва полов живот е по-нисичка, което разбира се по никакъв начин не те обвързва да го направиш точно сега. Все пак има жени който просто никога не се чувстват готови, а и като правиш секс с него то явно и ти ще си с него и заради секса, това в края на краищата е предпоследното стъпало от стълбицата на близостта, последното е създаването на поколение. Със съпругата ми го направихме на втората и ли третата среща и вече имаме няколко деца и брак продължаващ повече от 10г.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 051eea53dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Авторке, не бързай!! И аз имах един такъв, който САМО за секс ми говореше, но пък аз тогава бях малка и така и не го направихме. (Впоследствие ми изневери и се разделихме)После срещнах точния човек и го направихме след около 3 месеца откакто бяхме заедно. Не са много, но не са и малко, защото се опознахме, а и той не ми говореше за секс само. Резултата? 5г. и половина връзка и вече от 2 живеем заедно. Изводът от моята история е - мъжете искат секс винаги, но ако наистина държи на теб може да не пуска змията още някой друг месец. Няма да му навреди, напротив :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f093189694
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Бягай от него... Щом не е готов да те изчака какво му мислиш? Минал е само месец а той иска секс, не ти ли идва на акъл, че после може и да не го видиш?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0b207fed5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много сте ми смешни като започнете да се вживявате- то та на първа среща не давате, та на втора среща, пък година да мине, това не ви определя дали сте стойностни хора или не повярвай ми. Разбирам, че всяка жена се изживява като нещо различно и се мисли за специална, но чак пък, понякога прекаляваме. На твое място бих си изяснила какво точно ми е отношението към него, чувствата ми, дали го желая и аз, дали ме привлича или е просто приятелска привързаност.. И бих го уведомила, ако чувствата ми са само приятелски. А колкото до страхът ти -неоснователен е. Вместо да се страхуваш и мислиш простотии, че като те е минал и зарязал ще станеш обект на подигравки и че никой няма да те иска за гадже, започни да мислиш колко ще спечелиш ако стане така. И в двата случая ти печелиш. Ако те мине и избяга-идеално няма да ти губи времето повече, 2. при следващият сексуален акт с мъж ще си подготвена и няма да се чувстваш неловко. Ако си проницателна и не си наивна и кой каквото и да ти казва за него, един месец е достатъчен за да осъзнаеш и опознаеш един човек и сама да прецениш какво да правиш. не бъди като приятелките си, така може да си разтягате романи и локуми 10 години и да си загубите времето безвъзратно за нищо. Отдай му се, ако го желаеш, не бива да те спират някакви измислени морални принципи и страхове

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5f65c4373b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Съгласна съм донякъде с номер 7. Една ципа между краката не е толкова важна и нито ще те направи по-стойностна личност, нито по-добър човек.
Не трябва да й се отдава чак пък такова значение и принципно момичетата, които чакат "Принца не белия кон" да им "откъсне цветето" по възможно най-романтичният начин не само са смешни, но и остават разочаровани.

До тук добре.
Обаче авторката трябва сама да реши кога да започне да води полов живот. Не трябва никой да я насилва излишно, нито да й дава любов и да води връзка с нея само в замяна на секс.

Ако младежът държеше на девойката, беше интелигентен и наистина беше свестен щеше да знае как да общува с нея относно секса, как да я предразположи и щеше да се държи с нея галантно и уважително, а не, като че ли тя му е длъжна само, защото "му се прави".
Тя явно си търси сериозен мъж, а това момче изглежда има манталитетът на загорял пубер.

Съответно защо тя да го прави с него?
Нито е сериозен, нито тактичен, нито мил, явно няма опит, не я уважава особено, тя се съмнява в него, ясно е, че не го обича, както и той нея... Като няма да го прави от любов и няма да получи нищо от този акт (освен неприятни спомени), защо да го прави?

Номер седем твърди, че няма да се чувства неловко при следващ полов акт, обаче не си струва да изживееш подобен неловък момент с човек, когото познаваш от месец, за да може следващият път да не е така с човека, когото обичаш и е бил готов да те чака.
Страхът ти е основателен, защото ако не те притискаше толкова нагло нямаше въобще да се обръщаш към нас.

По-добре да те зареже, защото не си му "пуснала", отколкото да те зареже, защото си му "пуснала".
В първият вариант ще си сигурна 'що за стока е бил, както и във вторият, но тогава ще те е използвал.

Ако толкова му се прави секс и решиш, че не е с теб, заради това го задоволявай орално и с ръка.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9b3d6a8994
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   По-добре да го изгубиш отколкото за него да си само секс. Кажи му, че искаш да изчакате още или директно го режи, ако започне да настоява или дори и да те заплашва.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 308faeee7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А защо не го накараш да чака година примерно или докато се ожените а? Сега сериозно АЛООООО я се стегни малко и земи му пусни на човека тамън и ти малко да олабиш дет се вика да те чака чака ма колко да те чака???

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker