Влюбена до болка в най-добрата си приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена до болка в най-добрата си приятелка
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 11314 пъти
Здравейте! Момиче съм, на 17. Няма на кого да споделя, няма кого да помоля за помощ... Четох много истории за момичета, влюбени в най-добрата си приятелка и искам и аз да споделя моята мъка.

Когато се запознах с едно момиче на един купон, не осъзнах каква грешка съм направила, не осъзнах как ще страдам. От начало не беше нещо сериозно - не бях силно привличана от нея, просто я харесвах като човек. С течение на времето аз я опознах, сближихме се повече и станахме наистина неразделни. Тогава много се прецаках. Въобразих си, че ще можем да избегнем мъжете и разбитите сърца.. Тя беше най-голямата грешка в живота ми. Обичам я, обожавам я дори. Започнах да я желая и разбрах, че няма да е лесно да я получа, тъй като ненавиждаше лесбийки..

Не знаех какво да правя, трябваше да й кажа за чувствата ми, но с това нямаше да я спечеля, ами напротив - щях да я загубя.. Не минаваше и ден, без да мисля за нея, а когато е в ума ми треперя цялата. Говоря за невъзможна, страстна любов..

Веднъж й споменах за лесбийки, а тя ми се развика и от тогава ме подозира. Започна да ме отбягва и ми се разсърди за дълго време.. Не знам как успяхме да се сдобрим, но вече не сме същите приятелки както преди. Тя е труден характер и се радвам, че е до мен, но имам странното чувство, че ще я загубя. Никой не може да ме разбере... Тя ме третира ужасно... Страх ме е, та аз я обичам.. Много хора ще ме намразят ако разберат за това. Аз самата знам, е това не е много добре за психиката ми, защото полудявам... Обичам я, обожавам я, искам я, луда съм по нея, постоянно я мисля, за това как я обичам и как бих дала живота си за нея... А тя не знае, узнае ли - ще ме изостави. Прецакана съм, нищо че сме в много добри отношения..

Винаги, когато я видя ми се иска да и се нахвърля и... , винаги, когато ме хване за ръката ми се иска да не ме пуска! Когато ме гледа в очите не знае какво излъчва. Обичам я ужасно много, но тази любов е забранена (според обществото)... За мен тя е нещо повече от обикновено момиче, тя е моят живот, моята любов, тя е моята най-добра приятелка и в същото време моята страст, тя за мен е идеалното момиче. Има перфектно тяло, уникална визия, а държанието и движението й ме карат да полудявам, изкарват ме извън нерви, карат ме да я притисна до стената и да й направя някои неща... Да, знам, че това е нещо необикновено, но я искам до полуда!

Но защо трябва да се измъчвам? Едва ли любовта между две жени е толкова отвратителна! Няма нищо по-хубаво от това да обичаш и да бъдеш обичан, независимо от правилата, законите и обществото! Аз какво да направя, за да не ме изостави? Искам да й кажа, но е твърде рисковано, а не мога да живея без нея! Правила съм всевъзможни неща, но не ме обикна толкова, колкото аз. Наистина нямам представа какво да правя. Спомените ни са просто уникални, а не искам да разбия приятелството ни - няма да си го простя (ще направя куп глупости и ще се намразя). Моля ви за съвети - да й кажа ли, или да не рискувам? Ще се получи ли нещо изобщо? Благодаря за прочита, надявам се да получа съвети, защото просто.. я обичам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: f92ba96b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Ако приятелката ти не харесва жени, то най-вероятно ще я загубиш. Тя ти се е разсърдила жестоко само като си и споменала за лесбийки, помисли само за реакцията й като й признаеш какво чувстваш. Не хаби надеждите и чувствата си в такава връзка без бъдеще. Колкото и да ти е трудно, опитай да я забравиш и намери някой който би отвърнал на любовта ти. Така ще откриеш щастието си и ще запазиш ценното приятелство. Успех!

xperia

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 496f390561
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Не и казвай, няма смисъл. Обичай я тайно и и бъди приятелка, нямаш друг избор. Лошото е че тя ще се влюби в някое момче и ти ще страдаш. Опитай се да преодолееш тази любов. Казвам ти го това, на фона на казаното от теб, че момичето ненавижда лесбийки, ако мислиш, че няма да ти се разсърди, че няма да те изложи пред някой и кажи. Но наистина смятам, че е по-добре да го запазиш за себе си

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e936ad7e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Трябва постепенно да действаш, първо и обясни, че никой не избира това какъв е , и че не трябва да съди хората за това, че не са като нея. В света има повече от 6 милиарда души и всеки е различен. Когато го разбере и спре да съди лесбийките, остави да мине малко време. По - натам ако искаш можеш да и споделиш за чувствата си, ако си успяла да направиш така че да е разбрала първото, то поне ако не станат нещата между вас ще си останете приятелки. Вълкът кожата си сменя, но нрава не! Ако тя е хетеро просто никой не е виновен. Успех!

Ненн

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b12b76baf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Здр чела съм мн истории като твоята и се чудя как може едно момиче да изпита любов към най-добрата си приятелка? ! Това за мен е немислимо, не те опреквам не може всички за сме еднакви.. Ако беше влюбена в най-добрия си приятел, щях да те посъветмам да му кажеш но в този случай нз какво да ти кажа.. единственото което можеш да направиш е да се помислиш какви са чувствата ти и ако наистина смяташ че няма да останат не споделени тези чувства действай..!
Мери

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b34fd13c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   (от авторката) Тя е труден характер и не мисля, че ще ме разбере.. Но не мога да търпя да е близо до мен и да не мога да й кажа! Не издържам! Мисля, че трябва да бъда търпелива и когато имам възможност тогава да действам.. Но изгубя ли я - няма да си простя! Наистина не знам какво да правя..

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 901f16fac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Филми, филми, филми... зае*и ти тая работа, с перфектна визия и какво ли още не няма да се прахосва с друго момиче я! Ще се пласира на мъжката аудитория ако питаш мен. Признавам от хомосексуални (без лоши чувства вложени в думата) отношения не разбирам, но познавам момиче което се попада в тая категория 'момиче за чудо и приказ' и тя си пада доста е*лива, за връзка въобще не я търси, камо ли пък с друго момиче. Все пак успех ти пожелавам - да намериш щастието под една или друга форма. Ако не се получи с нея смени си приоритетите, щастието е субективно понятие. Пробвала ли си с мъж между другото, ако не си пробвай, може да ти хареса :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cca3904055
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   (авторката) Да, пробвала съм с мъж и ми хареса. Но предпочитам да правя това, което сърцето ми иска, не това, което иска обществото. Аз искам нея, въпреки че нямам шансове... Ще се правя, че не ми е интересна.. нямам друг избор (: Но всеки път, когато я видя изгарям отвътре и АБСОЛЮТНО НИЩО няма да изтрие любовта ми (: Да, знам че ви се струва, че малко преигравам, но аз не познавам друг човек, който ме привлича така силно.. и вярвам, че това ще трае вечно, защото тази тръпка.. ахх тя не се среща често.. Това е самата истина..

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4d68744d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   знам точно как се чувстваш аз съм на 17 и също изпитвам такива чувства към моята най добра приятелка се едно тукощо ми описа живота в абсолютно същата ситуация сам тя също мрази лесбийки и много ме е страх да и кажа стах ме е да вида омразата в очите и страх ме да е загубя страшно близки сме когато остава у нас да спи и спим на едно легло и тя ме прегърне направо цялата настръхвам искам я толкова много че боли вече две години съм така нищо не помага пробвах да се отдръпна от нея но дори и два дни не издържах пробвах да с момче не стана всеки път когато целунех и си затворих очите виждах нея ся тя ходи с едно момче което не е достатъчно добър за нея само е използва убиваме да ги виждам заедно всеки ден пред мен но толкова е обичам че дори и да боли просто искам да е щастлива дори и да е с някой друг няма какво да направя дори и не мога да се боря за нея за това реших просто да се радвам на малкото моменти които споделям с нея когато сме заедно ебана ситуация от всякъде е мацка и при двете дано някой ден срещнеш някой не зависимо момиче или момче който ще те направи щастлива аз се надявам да я срещна

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 73a25a8b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Не знам според мен по добре не й казвай, защото както мрази лезбийките и тебе ще те намрази. На мене ако най добрата ми приятелка ми признае такова нещо, няма да приема но няма и да я намразя. Обаче все пак ще истина към нея. Щом знам че всеки път когато я прегърна или целуна (дори по бузата) тя си мисли нещо друго... така че по добре не й казвай. Дано за в бъдеще намериш някой друг който да те направи щастлива ;))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 18 дни
hash: 3e2d3e1105
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Винаги е по добре да чуеш едно НЕ или ДА, за да не се чудиш цял живот. Аз бях в същата ситуация. За съжаление чух едно "не", но какво да се прави. Не можеш да накараш никой да прави каквото не иска. Все още сме приятелки, но е различно. Коя зодия си ти и коя тя? Казваш, че й е труден характера. Странен е въпроса, но мога да ти дам някакъв по-качествен съвет, ако знам. Не си длъжна да казваш, де :)
Т.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 дни
hash: ea60525211
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Прецени на кое държиш повече- на това тя да знае или на това да си близо до нея. Нонстоп имам таккива случаи с момичета,с които нямам шанс. Просто се абстрахирам от чувствата си. да има тръпката, но опитай да свикнеш . Превърни цялата тази любов към нея в грижи и старание да я наптавиш щастлива. тя е най-добрата ти приятелка старай се да пораждаш усмивката й . Не се отказвай от нея, щом толков я обичаш, но показвай любовта си по друг начин :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4e324ac455
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Виждам че наистина я обичаш и искаш, желаеш, но не усещаш ли че тя може да не те иска по същия начин по който ти? А ти всъщност какво искаш и правиш от нея ? :))

Sisy Star ;*

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: af0cbed907
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   авторке аз имах същия проблем, но аз и казах и тя не ме остави, останах ме си най-добри приятелки даже по близки от всякога и дори понякога правим секс, така че пробвай може и при теб да се получи

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f971be51b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   За жалост аз съм изпадала в същата ситуация. Толкова силно се влюбих и то в грешния човек - момиче! Почнах да се питам как е възможно, дори се страхувам, от това и ме е срам и не искам да споделям на никого за тайната си. Но явно съм бисексуална, тези неща не се случват случайно. И сега какво да направя-да взема нож и да си прережа вените заради това? Все пак хората се раждат такива и не могат да се променят... Ако харесваш момчета и се възбуждаш от тях, но същото е и с момичетата, значи си би. По-добре го крий в тайна, защото много хора ще ти се подиграват, а ако много желаеш някое момиче да те хареса и да те обича, просто чакай да дойде подходящата и си го пожелавай всеки ден. Ако приятелката ти не е такава като теб, все някога ще откриеш правилният човек и така ще се влюбиш наново и ще забравиш...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3c80b4a57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Слушай, кажи и на нея...
Кажи и но мило кажи аммм :
Здравей, (името и). Искам да сподеа едно нещо с теб... , но моляте не се сърди.
Знам че не харесваш лезбийки, но трябва да ти кажа че аз много те харесвам а ме беше страх че ако ти го кажа ще ме изоставиш... Много съжелявам и моляте не ме напускай....
:) :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 13 дни
hash: dc72de09c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Интересно ми е, какво стана?

 
  ...
преди: 10 години, 11 дни
hash: 10c1989d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Не го прави, по добре близо от колкото далече. В такива дни трудно се намират истински приятели, но нека ти дам еди савет. Да те мрази ако ще но поне й кажи, че си БИ или хомосексоална.
Искам да споделя нещичко с теб аз и ти НДП и т. н. нали така.
Аз си падам и по момичета, но споко ти не си мой тип.
Може да боли, но го приеми в това няма късмет а проценти от който тя ще се отдръпне :) за това не и признаваи.

 
  ...
преди: 10 години, 9 дни
hash: d893c8d676
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   ОМГ я не се вкарвай в филми

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b6a4f78e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   И аз изпитвам нещо подобно към една моя приятелка, но при нас нещата се получиха.. Но според мен по-добре е да не и кажеш и поне да я виждаш, отколкото да и кажеш и повече да не сте приятелки никога.. в крайна сметка ти си решаваш, ,

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2d2e2db7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Здравей аз съм на твоята възраст и ми се случи нещо подобно, но незнам. Аз признах чувствата си на едно момиче по което бях се влюбила много и за сега върви добре. Но при теб е малко по различно -тя не харесвала лесбийки, но имаш два избора
1- да и признаеш -с риска да я загубиш
2-да не и признаваш
Защото, ако и признаеш можеш да я загубиш за винаги.
Моят съвет е да се радваш на всеки миг с нея.
Надявам се да съм ти помогнала :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2862347814
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Здравей! Интересно ми е има ли развитие на нещата и какво е то. Ако имаш желание сподели какво се случва, защото аз имам абсолютно същия проблем!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: aa02c9b9c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Да, доста хора мразят лесбийки, включително и аз, и с това обичам я направо ми стана лошо. За мен това не е от най- нормалноте неща, но ще ти кажа да й разкриеш чувствата си. Ако те намрази и изостави не се разпадай! След време ще я забравиш и ще си откриеш друга. Не мога да ти кажа нищо по- добро, съжалявам. Просто не разбирам проблема ти.

момИче на 13

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: edbd9d4316
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Здравей знам за какво става дума и според мен и признай чувствата си защото като не и кажеш няма да я имаш така поне ще знаеш дали испитва нещо :) и аз бях против лезбиките но сега не съм, след като едно мимиче ми каза че ме харесва се промених дори в обичам ок аз сам Галя

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ed0473258a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   и на мен ми е интересно какво е станало и аз вях така и вече 5г сме заедно, искарвах я на дскотека танцувахме пазех я и така я спечелих и саблазних

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: edbd9d4316
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   23. много ме дразниш какво значи несе вкарвай в филми. Всеки избира по кой път да тръгне. И не мога да разбера като нети харесват тези историй защо ги четеш просто си гледай твоят живот това момиче иска съвет а ти се заяждаш такива като теб въобще неги разбирам :/ а за авторката - по добре и кажи какво чувстваш дори да я загубиш аз съм сигорна че те се замисли и може би ще ти отговори успех :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f0dc48e2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   В много гадна ситуация си, разбирам те напълно - не съм чак "влюбена", но и аз определено съм привлечена към една приятелка. Обаче според мен не трябва да и казваш. Помисли що за човек е, щом ти се е развикала и разсърдила само за споменаването на лесбийки. Замисли се дали наистина би искала да бъдеш с такъв човек като нея - отвратителен хомофоб. Заслужаваш по-добро, но какво да се прави - ръководи те сърцето.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7d73146079
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Коментара ми е безсмислен, но не можах да се сдържа. Минали са 4 години и сигурно вече сте заедно. Все пак. Напълно те подкрепям и разбирам. Нищо лошо в избора ти. Искаш да спиш с момиче. Тва е. Не можеш да си я избиеш от ума, и си казваш, че ти трябва и, че е най - идеалното същество. И аз, харесвах момиче. Не можех да спя, от любов. Най - накрая не можах да издържа и ѝ казах. Бях готова да, ме намрази и унижи. Реагира, нормално,хвана ми ръката и ми обясни, че не иска да се тормозя, заради нея но би искала да си останем само приятелки. После ми каза, че ще пази тайната ми и нищо няма да се промени. Стана и си тръгна. След това тя някак се държеше, по мило и по - добре с мен. Много пъти сме се целували. Един ден просто, спа у нас и тогава се случи всичко. Да общо взето в момента тя е моя. Седнете и поговорете. След това се опитай да подходиш много, много внимателно. Обясни и всичко лека полека. Но внимавай. Ако не реагира нормално може да те изложи. Пак повтарям :подготви се предварително, успокой се, и поговори с нея сериозно и спокойно. Успех!
Поздрави - Даниела 19 г. =)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 95e5b26dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   Така, здравей... Аз бях изпаднала в абсолютно същата ситуация-харесвах момиче с, което знаех, че нямам никакъв шанс... за мен тя беше перфектната, идеалната, всеки ден мислех за нея, за това колко я обичам и как не мога да си представя живота си без нея... после срещнах друго момиче... с нея започнахме да си пишем и така станахме приятелки, а след време тя ми сподели, че иска нещо повече от мен и, че иска да сме нещо повече от приятелки... аз й обясних, че не се познаваме от чак толкова много време и, че все още не съм готова да направя тази стъпка... но после осъзнах, че я харесвам заради това й казах, че се съгласявам и, че искам да сме заедно... и така, докато бях с това момиче събрах достатъчно смелост и признах за чувствата, които преди имах към приятелката си... тя ме прегърна и ми каза, че не й пука каква съм-аз съм нейна приятелка и нищо не може да промени този факт, че ме обича такава каквато съм и, че никога не би ме изоставила... каза ми също, че докато не бъда готова тя няма да сподели тайната ми нна никой... и така ние си останахме приятелки, дори сега сме много по-близки и си споделяме почти всичко... радвам се, че й споделих...

А колкото до твоя въпрос-според мен най-добре ще е да НЕ й казваш, ако те изостави ще те боли ужасно много...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker