Не искам и в новото училище да е така! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не искам и в новото училище да е така!
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 4687 пъти
Здравейте! Сега съм 7-ми клас и тази година ще кандидатствам в друго училище. Проблемът ми е такъв, че аз не съм много общителна (не казвам че съм затворена и, разбира се, имам приятелки) и се притеснявам как да подходя в новото училище, защото сегашния ми клас се дели на "групички" - готините, зубърите, обикновените и.... момчетата. Групата на момчетата не общуват с момичета и са задръстени. Аз съм между групата на обикновените и зубърите, въпреки че уча само по БЕЛ и математика, но "готините" ме смятат за такава, защото съм умна и разбирам лесно и получавам добри оценки (аз не се смятам за такава).

Много искам в новото училище да не е така и ме е яд, че си го преставям идеално - с готини момчета, приятни момичета и целия клас е сплутен и всички сме приятели, а сигурно няма да е така и ще остана разочарована. Искам да попитам как да подходя в новото училище - не искам завинаги да си остана скучната зубърка (не всички ме смятат за такава). Искам да попитам как да се държа, че да привличам повече внимание и да завържа приятелство. Въобще незнам как ще изглежда първата среща с новите ми съученици и как да се запозная с тях. Искам съвети от по-опитните в запознанствата и общуването. Искам да имам стил и да съм готина. А и искам да питам как да се държа с момче, което харесвам.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 08bef296e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз бях като теб в края на 7 клас. Е, разбирах се добре с всички и не бяхме разделени така силно на групички, но няма значение. И аз бях не особено общителна. Говорех си и се отпусках само пред хората от класа ми, които ме познаваха и ме ценяха наистина, но пред други хора от училището, които не познавам добре, мълчах, просто защото не знаех какво да им кажа. Много исках са съм като някои мои приятелки, които общуват с всички, без проблем. Много се надявах новият ми клас и новото ми даскало да е пълно с готини хора и аз най сетне да се отпусна, но уви попаднах на ужасни хора и бях много разочарована. Сега пак си общувам само с хората от класа ми, въпреки, че си обещавах да съм по-отворена и общителна. Според мен ако не ти идва отвътре, няма как насила да станеш "готина" и общителна... по-скоро ще изглеждаш неестествено. Така че бъди себе си, бъди отворена към всички в новия клас, усмихвай се. Относно стила - носи това което те кара да се чувстваш добре, красива. Това ще ти даде самоувереност и оттам - нови запознанства, приятелства. В началото ще сте много отчуждени и може би ще ти е трудно, но постепенно ще се опознаете и всичко ще се нареди. Късмет и не забравяй да се усмихваш.

xperia

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a912c42b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Я стига глупости! Няма да се променяш, чуваш ли! Остани си такава, каквато си - умна! Не ставай част от масата, единствената представа за живота на които е да следват тъпите си първични инстинкти! Бъди духовно над тях, и един ден ще успееш в живота, за разлика от тях - готините, всъщност компрексари, които ще се чудят как да вържат двата края от беднотия!

Обръщам се и към всички умни деца, които се превръщат в конформисти под натиска на глупавата и първична маса - не се променяйте, и един ден ще видите колко е лесен живота за вас, за разлика от този на глупавите комплексари, правили се едно време на готини!

Това е!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6964343197
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Напълно сългасен съм с номер 2. Не се променяй за да угаждаш на някого, а бъди себе си, иначе ще се превърнеш като останалите смешници.

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e85fe9d2d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Такаам.. значи
просто не трябва да се притесняваш. Когато виждаш новите си съученици за първи път представяй си ги като твои приятели с които ще бъдеш себе си през всичките тези 5 години, а може и повече. Бъди весела, говори си със всички. Когато се държиш така с другите и те ще се държат така с теб. Просто няма от какво да се притесняваш ( знам че звучи трудно, но просто.. опитай няма какво да загубиш :) )

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9e0a208765
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм на 14 и също ме смятат за зубър, но аз не се срамувам от това. Мисля за бъдещето си и съм доволна от приятелите, които имам, малко са, но са стойностни. А тези готините както ги наричаш никога не могат да ти бъдат истински приятели. Стегни се и бъди доволна от това, което имаш. БЪДИ СЕБЕ СИ И НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 741537292a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Авторката:
Искам да попитам как да завържа запознанство и как да заговарям новите си съученици. А и някой да ми даде представа какво ще представлява първия учебен ден. Благодаря на номер 1 и 2 за вниманието! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 73c11898eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И при нас в началното беше така, аз бях от "готините", както ги наричаш. Влязох в елитна гимназия и там с изненада открих, че го нямаше това деление. Пак имаше групички, но всички общувахме в същото време. Чак ми беше малко тъжно, че го няма това ясно разделение, тъй като още бях малка и ме тресеше пубертета. Но хората просто не бяха от този тип, на които им се занимава с интриги от този тип - между групови.
Така че учи и влез в елитна гимназия. С малко късмет ще намериш това, което търсиш.
За поведението няма какво да ти кажа - ти си определен човек с характер, който макар и да не е още съвсем изграден предвид възрастта го има и не е нужно да се правиш на идиот и да влизаш в някакви роли, за да те харесат, защото накрая ще ти излезе през носа.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0d5ca1b905
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен, за да те възприемат по-лесно не трябва да копираш никой, дръж се естествено и бъди себе си! Ако техните характери са по-различни от твоите не трябва да се правиш на тази, която не си! Покажи им коя си!!!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 978fe0986b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   За да си готина трябва да не се срамуваш от знанията и интересите си. Ако копираш поведението на някой само създаваш впечетление че си жалка и нямаш стил. За да те смятат за готина казвай какво харесваш. Казвам го защото това е моя начин и винаги съм сред най - готините. Бъди каквато си и се дръж какъвто е твоя стил.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker