Ще чакам ден и нощ да звънне телефона - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ще чакам ден и нощ да звънне телефона
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3098 пъти
Всичко започна на нова година, когато ходхме да взимаме бира втория път. Аз му казах, че искам да се науча да карам кола. Тогава той спря колата и ми каза хайде ти ще караш. Аз му отвърнах, че не мога, а той продължаваше да настоява. Тогава ме целуна след което ми се извини и каза, че това не иска да повлия на моята връзка. Аз му отвърнах, че няма нищо. След като останахме само двамата започнахме да се целуваме и прегръщаме. Това продължи цяла нощ. Мислех си, че на следващия ден ще съжалявам защото съм пила, но не беше така. Когато тои ме остави пред нас ми каза да си помисля за това което е станало между нас и утре да му се обадя.

Когато станах на следвашия ден му писах смс, че няма нищу и че не му се сърдя от снощи. След час получих смс, беше от него. В смса пишеше, че ми се извинява много. Тогава аз му званах и му казах, че няма нищо. После си писахме във Facebook. Той се шегуваше, че ми се сърди и аз го попитах какво да направч за да не е така. Тогава той ми каза да отида при него на работата да пия кафе. Аз му казах, че това може а стане към 5, 6 часа за да не ме види някои. Тогава той ми каза да не рискувам и че не иска заради него да имам проблеми с нашите. Аз му казах, че няма да ида щом не иска. Тогава той излезе изван линия. На следващия ден ми писа смс, че ще се прибира по-рано. Аз му писах, че няма да ходя пи него защото така сме се разбрали. Тогава той ми звъна и каза, че говоря глупости и че ме чака другия ден вечерта да отида при него.

Отидох при него отначалото се държахме сериозно, говорехми си докато той не седна до мен. Започнахме да се целуваме и прегръщаме. Той ме попита какво правим, а аз отвърнах, че не знам. Но въпреки това продължавахме да се целуваме. На другия ден си говорихме по телефона. Тогава той каза да помисля какво правя и дали искам да отида при него пак. Видяхме се пак прегръщахме се целувахме се и тогава той ми каза, че това му била последната смяна там. Попитаме как ще се виждаме, а аз отговорих, че незнам. Преди да сляза от колата му казах, че когато почива може да се виждаме. Тогава той много се зарадва. Прибрах се в къщи много щаслива и разбрах, че съм влюбена в него и не мога без него. Но следващия път когато беше нощтна там той не ми каза да отида при него. Каза, че шефът му щял да ходи и аз се съгласих с него и не отидох. На следващия ден той почиваше. Забраме бяхме заедно. Беше прекрасно целувахме се, прегръщахме се, говорехме си, шегувахме се. Върна ме в къщи писахме си и аз си легнах. Бях най -щасливата на света. Оставих Гошо заради него. Казах му, че съм го оставила и той много се зарадва. Излизахме, ходехме у тях, лежахме заедно, гушкахме се всичко беше чудесно.

Но от един път той се отдръпна спря да ми звъни. Попитах го иска ли да се видим, а той ми каза, че не му се излизало, нямал кола, а дори и че било 22 часа и сега ли да идвал. Дойде, но не беше същия. Беше различен. Прибрах се, но не бях радостна както другите пъти. На следващия ден м се обадих и го попитах дали иска да излезем. Той отговори, че не му се мърдало никаде. Аз му казах кога ще се видим друг път ако не дойдеш сега, а той ми се развика и ми каза да не е дошъл края на света и затвори телефона. Плаках много. Защото го исках много, а той не отвръщаше на мойте чуства. Помислих си, че има друга, попитах го. Той ми отвърна, че ако има друга ще ми каже и че не е такав боклук да крие. Успокоих се малко, изпих няколко хапчета и заспах.

На следващия ден му званах попитах го дали иска да се видим, а той каза че ще ми пише след малко. Писа ми. Попитах го пак дали иска да се видим. Тогава той ми каза, че няма да се виждаме няколко дена. Стана ми много гадно. Попитах го защо да не би да има нещо. Той ми отговори, че няма нищо прпсто му трябвало време. След като прочетох това се разплаках много. Беше ми много гадно казах му, че го искам много, а той ми отговори, че знае. Това ме нарани още повече. Той ми каза, че когато реши ще ми звъне, аз му казах, че ще чакам ден и нощ да ми звъне. Започнах да търся вината в себе си. Незнаех какво е станало. В този момент исках просто да го гушна. Тогава той ми писа, защо не съм казвала нищо. Аз продължавах да плача и исках да му кажа, че го обичам, но не го направих защото си помислих, че ще навреди повече. Писах му, че незнам нищо и нямам какво да кажа той писа стига де. Започна съвсем спокойно да си говори за филми всякаш не му пука какво става.

А аз умирах вътрешно искаше ми се да взема ножа и да си прережа вените, но не го направих защото знаех, че така ще навредя само на родителите ми и на сестра ми. Плаках цяла нощт. Чаках телефона да звъне, но той мълчеше. Искаше ми се да не бях се разждала. Нямам думи да опиша каква болка изпитвах. Имам чуството, че светът свърши за мен о не може никога и аз да съм щаслива като другите. Толкова ли много искам. Искам само да съм с него. Но аз съм си виновна, че се влюбих така в него. Не го пожелавам на никой. Сега ще чакам по цяла нощ и ден да звъне телефона и да чуя неговия глас. Толкова ми е мъчно и ме боли. Искам само да съм с него дано всичко се оправи...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7a625b1026
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дано осъзнаваш грешката си - сменили сте си ролите. В началото той те е искал, ти си се дърпала, сега е обратното. Според мен просто ти се прави на интересен или е получил каквото е искал от теб и сега вече си му безинтересна. Знам, че те боли, но колкото по-рано осъзнаеш това, толкова по-лесно ще го преодолееш. Не му давай така да си играе с теб!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 039bb3db48
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Искаш да си прережеш вените с ножица, защото няма да се виждате няколко дни? Много хитро.
Ти явно си ученичка още (съдейки по написаното) и не осъзнаваш, че не си центъра на света и човека си има и друга работа - намери си и ти.
Когато покажеш на един мъж, че имаш личен живот извън връзката е нормално да те уважава повече и да си му по-интересна; когато му покажеш, че единственото, което имаш, което те интересува, за което живееш и чрез което се реализираш е връзката е нормално да се почувства задушен и да се отдръпне.
Стани по-хладна, отдръпни се малко, покажи уважение и му давай свободно време и ти му отказвай понякога да се виждате, не му бъди винаги на разположение, играй го недостъпна, каквато си била преди връзката и ще видиш, че пак ще се заинтересува от теб.
Обаче има едно правило - никога, ама НИКОГА не зарязвай сериозен приятел за нещо толкова несигурно, за да не останеш накрая сама и да не ти излезе име на "лесна". Ти си го нарушила и сега трябва да внимаваш.
Момчетата много мразят да ги задушават. Не го оставяй да те възприема за даденост и не му бъди винаги 'под ръка', защото ще му омръзнеш.

Gia

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cf9229f94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Съгласна съм с 2 ти наистина много си го задушавала.
М <33

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker