Ако научи, че се занимавам с магии, ще ме изостави.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ако научи, че се занимавам с магии, ще ме изостави..
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 13544 пъти
Здравейте, за първи път пиша в сайта. Отдавна наблюдавам какви проблеми имат хората и когато видя например 'Нямам какво да облека, затова искам да се самоубия' или 'Ако не правя секс с него, ще ме захвърли' и се ядосвам. Винаги имате отрицателно мнение за живота си. Да ви имам проблемите.

Да минем към темата.. Винаги съм вярвала, в извънземни, мистерии, духове и МАГИИ. И никога не съм го крила. По-голямата част от хората, дори и не признават на открито, че вярват, изпитвах страх. Преди година по това време, докато се ровех из шкафовете (което ми е като хоби ;д ) открих една доста странна книга. Първо си помислих, че е на дядо ми, защото той беше художник и рисуваше, имаше и книги свързани с това изкуство. Разгледах я, беше си на разбираем български език. Различни рисунки, под формата на символи..

След дълги посещения в Интернет за тези символи, установих че книгата е свързана с магии. Но кой я е писал, нямам си и на идея. Но я запазих и не я показах на родителите си. И без това не съм момиче, което споделя всичко.. Различни любовни магии, бели магии, черни магии, ритуали.. Помислих си, щом някои от моите прадеди са правили магии, защо да не мога и аз? ! Една магия изисква доста концентрация. Първите ми магии бяха безуспешни, но не се отказах и продължавах да пробвам. Постоянно четях книги, ровех се в интернет.

Родителите ми започнаха да се тревожат, че затворих в себе си, майка ми постоянно ме питаше с какво се занимавам по цял ден и накрая се наложи да й кажа. Реакцията й беше доста страна - каза ми, че съм луда. Не й обърнах внимание. Тя забеляза, че навлизам доста надълбоко в тези неща, когато направих магия на едно момче и й споделих. С това момче сме заедно от 5 месеца. Обичам го, но това, че е мой без да знае, че е насилен, ме убива отвътре. Щом е с мен не трябва да крия нищо, нали..? ! Но знам, че когато му кажа, че се занимавам с това, той ще ме нарече 'ненормална' и ще ме остави.. Как съм сигурна в това? ! Защото той не ме обича, както казах е насилен. (т. е. има магия върху него)

В книгата има черни магии, но никога не съм се замисляла да правя.. И няма! Няма да съсипвам живота на никой.. Записвам си различни магии в книга. Някой ден, когато аз умра, искам внучката ми да намери тази книга и да разбере каква баба е имала.. Moят съвет е - никога не се самонаранявате, защото ТОЙ не ви обича, или защото нямате пари да си купите маратонки 'адидас'.
П. П : Защо тази история е в тийнейджърсйки? ! Защото не съм на 20, 30 или 40, а на 16!!
Поздрави: Нел :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8d299aa87a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здр, Нел:)
Аз за разлика от теб, не винаги съм вярвала в тези неща. Но ми се случиха доста случки в последните няколко години и сега вярвам във всички тях.
За магията специално мога много да ти отговоря, защото бабата на майка се занимаваше с тези неща. Това доведе много злощастия, както на нея, така и на децата, внуците и правнуците. Магиите се върнаха на всички нас. С тези работи шега не бива.
Никога недей повече да се занивамаш с това, дори не чети повече по въпроса. Има куп други интересни неща, с които да си запълваш времето. Много ще патиш. Не ми се иска да ти разказвам какво се случи с бабата на майка и всичко останало, което се случи, заради нея.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 62a122256e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как е името на книгата?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0cf1f26a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Според мен си открила книга на сенките, а доколкото знам е доста опасно някой да чете книгата, освен самият човек, който я е направил. Тоест, мисля, че дядо ти е направил книгата и трябва да го разпиташ :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8a5dfb64dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Действително се занимаваш с глупости, а самовнушението е голяма работа. Така си повярвала, че си почнала да се държиш самоуверено и открито към момчето, което му е харесало и ти е обърнал внимание. Кажи му, защо не? Няма да те зареже, а ще се посмее. Мислиш ли, че вярва, че може да бъде насилен като мъж към каквото и да е било?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f0ed007ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Честно да ти кажа никога не съм вярвала в магии, извънземни, духове, бог и мистерии. Просто си внушаваш, магии не съществуват. Е преди 300 години хората са вярвали в тях просто, защото не са можели да си обяснят нещата по друг начин. Така че те съветвам да оставиш книгата с бабини девитини и да започнеш да излизаш навън с хора(чистия въздух ще ти подейства добре). Ако не грабвай метлата или прахусмокачката(каквото имате там) и отлитай нанякъде вещица такава.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 011ab36fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Авторката: Към № 1 - Много съжалявам за проблемите. И на мен ми се появяват постепенно, което започва да ме плаши. Но едва ли ще мога да се откажа от вещерството..
Към № 3 - Да, книгата на сенките. За съжаление дядо ми почина преди 6 години, но предполагам той я е писал.
Към № 4 - Замислих се доста над коментара ти.. Наистина може да съм си внушила, но пък от една страна съм почти сигурна, че заклинанието проработи, защото той преди даже не ме поздравяваше. Но няма да му кажа, просто ще скъсам с него, за да не си пати и той от тази работа...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8a5dfb64dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, я не се излагай! Щяла да скъса с момчето. Ти си някакъв контролен фрийк - всичко мислиш, че зависи от теб и се определя от капризите ти. Какво - ще разбиеш сърцето на момчето, защото ти е хрумнала някаква идиотщина.
Ако трябва вземи книгата, виж се с него и му разкажи историята си. Аз пък го намирам за сладко. Това, че си го харесала първо така, после въображаемата магия. Няма да те зареже, споко - мъжете са доста по здравомислещи и прагматични същества и ако си те харесва истински, само ще те целуне и ще ти скрие глупавата книга.

Ако искаш, пиши на най-известната българска изотеричка, магьосничка... Paula Light. Ще я намериш във фейсбук, има си и блог, отговаря на писма. Жената е живяла в Африка с някаква магьосници, известна писателка е, била е адвокатка.
Може да ти отговори забавено, но ще ти отговори! Има страшно много работа, но историята ти е толкова трогателна!!!
За сега не прави глупости и си обичай момчето!
П.П. не мога лично да ти помогна, защото не вярвам в глупости, но тази жена, от която искренно се възхищавам, знае действително всичко за магийте и изотериката. Сигурна съм, че дори не си успяла да сториш магия, ама хайде - пиши, ще получиш отговор!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 011ab36fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторката: Към № 7 - Страшно много ти благодаря, за съвета.. Относно момчето - вече нямам никаква идея какво да правя.. Но ще говоря с него и единственото на него ще покажа книгата, пък каквото стане. + Със сигурност ще пиша не жената. Благодаря ти отново : )

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 011ab36fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Хехе, това е много яко ^^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 011ab36fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Като гледам начина ти на писане, не ми се струва, че си измисляш.. И според мен кажи на момчето, ако го обичаш..

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 888e9913f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всяка магия си има определено времетраене. Като бях по-малка си купих една книга 100 заклинания, сега сигурно е някъде забутана. Преди ми беше интересно да се занимавам с такива неща. Релаксациите ми действаха много добре, само веднъж съм правила любовна магия, върху сегашният си приятел, по точно то беше за промяна на държанието му да бъде по-мил и нежен, но за няколко месеца магията сама избледнява. Всичко омръзва по- добре си замълчи всичко идва с времето си

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 011ab36fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Как ми се иска приятелката ми да беше като теб... <33 ;д Кажи му на пича, няма да те остави.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8a2a6618e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Магията е концентриране на енергия. Правейки магия, ти черпиш от своята енергия, а тя от своя страна ще се завърне с умножена сила при теб, или при твоите потомци. Не можеш да си представиш какви бели може да си навлечеш с тези неща. Не е за лекомислени и безотговорни хора.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7d315a2a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Магии, винаги съм се чудила дали наистина има ефект..
до авторката: ако това което казваш е вярно и не си въобразяваш по добре спри докато е време, и не зарязвай момчето заради това ;)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7fdaa60528
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Гледай ДИНАМО, ако не си го кледала досега. ТОй е английски фокустник, който ходи по вода, може да пъгне телефона ти в шише и други такива. Казва, че сам се е учил от книжки. Дядо му е показал първия фокус - как да стои тежък на земята та да не могат да го вдигнат. Щото като дете имало двама булита, които го вдигали, пъхали го в кофата за боклук и я засилвали надолу по хълма. Та първия му фокус е бил, как да не могат да го вдигнат от земята.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 34672650a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Може ли да кажеш едно заклинание?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6c7c74b7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Който прави магия но хората да му се връща стократно, само се чудя какво са виновни децата им, че и на тях ще се връща.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 873f39a3e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   здрасти! и аз съм същата като теб-аз се занимавам с вещерство от много време-и дори имам вещерско махало с черен кристал-подарък от моята най-добра приятелка-също в тази област-окултизма-вкъщи имам 10 книги за магии-ти не си луда-моят приятел също знае каква съм и с какво се занимавам и нищо не казва-харесва му -защото ние слушаме метъл и това за него не е проблем-дори имам и пелерина с качулка-та напълно те подкрепям-дори мисля в този кристал да затворя демони помощници -знам заклинания за призоваване на демони на латински и общо взето-отначало ми беше трудно да свикна с новота си способност-но постепенно свикваш! мога да правя черни магии само в краен случай-досега не съм правила -между другото и майка ми знае -аз и казах и тя няма нищо против-така че аз те подкрепям и за мен не си луда -Черната Лейди :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5ef45484e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Хора, не се занимавайте с магии, баене и вещерство.... Тези енергии са от тъмните сили и не водят до нищо добро за вас. В началото изглежда интересно, вьлнуващо, защото навлизаш в познание, което никой около теб не владее, а и вьзможността да помагаш или управляваш сьдбите на хората изглежда примамливо. Но това е на прьв поглед. Вие и идея си нямате в какво навлизате.

И аз сьм вьртяла книга с ключ в миналото, но се отказах да навлизам по-дьлбоко.... В Библията се казва, че "магьосничеството е мерзост пред Господа" и се замислих над това. Не бих искала да си навличам гнева на Господ над мен заради такива неща.

Наша роднина на село беше баячка. В семейството им само караници и разправии имаше, сина и и внуците станаха пияници, големия така и не се ожени, намериха го умрял в една канавка, малкия се пропи и се разведе, а внучката и стана пропаднала и хората я отбягваха.... Не напразано хората са ти казали, че лошата енергия се врьща след време вьрху теб и семействато ти.

И много други примери има. Дори и за Ванга се знае, че силата и е както самата тя казва от "нечисти сили", които не я остават на мира. Само когато влезнела в църква или на място кьдето се чете Библията имала спокойствие от тях.

Така, че помислете за това и си вземете сьзнателно решение какво да правите, но след време да не сьжалявате.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f23e5ae7d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Здравей, Мел.. искам да говорим лично.. ако може прати ми линк на фейсбука ти. ако имаш.. непременно искам да се свържа с теб.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 96468e784e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Здрасти Мел учудвам се, че има тийнейджъри на моята възраст, които се занимават с това, аз самият се интересувам от окултното и ще се радвам да се свържем

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e2e116097f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Много филми, много нещо ;))

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 851686fa4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Миличка малко по - голяма съм от теб и имам един приятел, който от миналата година му е фикс идея. Аз естествено бях скептично настроена. Та човекът си ходи всеки месец при една жена в Благоевград и вярва, че благодарение на ритуалите и сега му върви повече и, че тя познава всичко, и че всичките му проблеми идат от това, че леля му навремето е правила черни магии, и че всичко и се връща като сега не и върви! Аз имам от доста време проблеми с едно момиче, винаги преди се опитвах да я разкарам тя си праваше нови профили у фейсбука. Преди време тръгна да ме сватосва с неин бивш и нещата се получиха така, че постепенно го заобичах първоначално бяхме просто приятели, но после го заобичах. Не и казвахме, защото точно тогава тя беше в криза с приятеля си и го търсеше личеше си че има все още чувства и знайеки колко е луда решехме да оставим нещата да се поуспокоят. Обаче една наша " доброжелателна" обща позната и баща и взеха, че и казаха и тая откачи почна да ме обижда по фейсбук, аз я махнах почна да си прави нови профили да заплашва, че ще настрои всичките ми пирятели срещу мен и така не и отговарях, защото тя точно това очакваше да и се вържа. Оталожиха се нещата за няколко месеца пише ми от непознат профил и ми се мазни все едно нищо не е било, онези пак наляха масло в огъня и тя почна отново с обидите. Та вчера прибегнах до услугите на въпросната врачка и дадох имената на моята съученичка и баща и интригантите, както и на госпожицата. Жената каза, че ще направи ритуал, но при въпросната ще отнеме поне седмица, тъй като има мн. негативна енергия в нея. И аз съм скронна да вярвам, защото преди се опитваше да ме дърпа назад, всеки я зарязва рано или късно тъй като е много обсебваща личност и за капак на всичко не може да се говори с нея тъй като тя няма никакви интереси и едва изкара средното. Дори една позната ми каза ми влияеше негативно и щом спрях да се виждам с нея пак започна да ми върви. Та ще видим какво ще направи жената с ритуала. Искам да подейства и завинаги да спре да се занимавам с мен, както и онези. Само забравих да потитам и за ритуал, с който тя да спре да го търси! Та можеш ли да ми дадеш идеи за такова заклинание да я държа настрана от себле и от него завинаги!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: de0638333e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

38.   Всичко е на психическа основа. Когато си мислиш, че си му " направила" магия, си се почувствала по-смела, действала си, защото си вярвала, че магията ще проработи и той те е харесал наистина. Такива неща като магии не съществуват.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 4b0f47b0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Аз не казвам, че не съществуват магии, но всичко опира до това в какво вярваме.
Не знам дали ще ти се случи нещо лошо, но знам, че ако нещо не е истинско се разваля.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1fcef8f170
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Моля те, ако знаеш ми кажи как се получават супер сили чрез заклинание.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 8d35c2e571
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Абе българите много взеха да се занимават с магийчици и сатанизъм. Мислиш, че любовната магия е нещо хубаво ли? Повярвай ми, правих любовна магия, спечелих човека съвсем за кратко и после 3 години плащах със сълзите си за това. Излезе ми през носа. Това е контрол над чуждата воля и свобода, не можеш да принудиш някой да те обича, ако той сам не дойде при теб. Любовната магия е проклятие. Най вече за този, който я прави. Връща се на сто процента. Аз също се занимавам и чета за вещерство, но само за добрите страни на вещерството - екзорсизъм, лечение чрез мисъл, пречистване, и най вече защита от подобни магии. Нося сребро, тамян, уча латински за прогонване на зли сили и т. н. но никога повече няма да направя магия на някой. Това е насилие и е присъщо на привържениците на сатаната. Аз не съм от тях. Недей да се занимаваш с магии... не си Бог за да определяш съдбата на хората.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 46ed655ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   В youtube поп Гелеменов, ходжата Адем,
Саид Мутлу и Хусеин Ходжа имат клипове за магията
Димитър Дянков - в книгата Срещи със злото описва ужасния си живот и живота на магьосниците
https://www.book.store.bg/p86001/sreshti-sys-zloto-ili-chernata-magia-takava-kakvato-ia-vidiah-dvadeset-godini-po-kysno-dimityr-diankov.html

И Старият завет, и Новият завет, и Коранът осъждат магьосниците

Който иска да се пече в ада заедно с децата и внуците си - никой не може да му попречи.
Господ дава благоволение до много колена напред и наказва до четвърто коляно.

За защита - Киприанови молитви, Василиеви молитви, Златоустова молитва,
В Корана сури 112,113, 114 и айет 2:255 и др

В Евангелията Иисус Христос казва
Йоан 14:13
И каквото и да поискате в Мое име, ще го сторя, за да се прослави Отец в Сина.
Йоан 15:16
Вие не избрахте Мене, но Аз избрах вас, и ви определих да излезете в света и да принасяте плод и плодът ви да бъде траен; та каквото и да поискате от Отца в Мое име, да ви даде.

източници biblia.bg koranbg.com

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 28875a2c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Пълна измислица!
1-во Така лесно магии, не се правят.
2-ро Темата ми прилича на един филм, който също беше за магии, но това е филм и не е реалност.

Ако беше така до сега всички да сме почнали с магиите.
В много филми се вкарвате! :)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: cb44053f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Знам, че няма да ме послушаш (някои хора предпочитат да си трошат главата, вместо да черпят от чуждия опит), но те съветвам най-добросърдечно да престанеш да правиш магии. Знам, че е интересно, знам, че е тайнствено и мистериозно, знам, че те кара да се чувстваш все едно си голяма работа (а и нека не се лъжем, ако си добра в това, значи си голяма работа), но не си струва. Аз съм на твоите години, от близо десет години изучавам магията и окултните учения, започнах още когато се научих да чета и не съм спирала.

Магията не е нещо, което ти правиш със собствени сили, ако разбираш какво имам предвид. За да бъде успешна магията, същества от друго измерение, невидимо за нас, трябва да участват в процеса. Но ти това не го виждаш, а може би и не го чувстваш още, ако си в началния стадий на магьосничеството.

Когато го почувстваш, може да е твърде късно. Проучи Фауст.

Мисля, че е лоша идея да публикуваш изповед от този тип в такъв сайт - обществото не е свикнало с такъв тип разкази, а за средностатистическият човек ако нещо не се вижда, значи го няма.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d206d939c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Какви магии, какви глупости, няма такова нещо. Горните вещери и магьосници направете магия да сте щастливи, красиви и там каквото искате и това е.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6fd4b0232a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

53.   А какво стана с авторката и гаджето и?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d2b1abaf8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   Здравейте. Спешно търся някой за разваляне на подобни неща!!! Живота ми е ад точно от това, от злобни и завистливи хора!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: fb5db43092
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Номер 54 - иди в някоя църква да ти четат молитви, ти също се помоли на Бога.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker