Заглъхнало ухо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Заглъхнало ухо
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 16269 пъти
Здравейте, момиче на 14 години съм. Сигурно проблема ми ще ви се струва смешен, (след всички тези истории за лоши родители, изневери, изнасилвания, аборти и т. н) но на мен ми е страшно некомфортно. Върви някакъв грип, аз уж на шега бях болна, ама наистина ме хвана грипа. Преди няколко дена ми заглъхна лявото ухо, казаха ми, че като си пия антибиотика щтяла да съм се оправила и щели да се махнат страничните ефекти.

Та, исках да ми кажете мнението си за бабините методи (памуци с ракия, с олио и т. н). И да споделите ако ви се е случвало нещо подобно. Четох няколко теми из нета и направо се стъписах.. можело да се углушее, веднага трябвало да съм ходела на ушен лекар, .. - без коментар просто..! ;хх И да добавя, имам отлична хигиена, къпя се чистя си ушите и т. н, ако мислите че в това е проблема.. Ще помоля за съвети и малко помощ.. Искрени благодарности ;) на вас и на модераторите (надявям се да публикуват историята ми). Хубав и усмихнат ден.. ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 75192295c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никакви бабини методи! Отивай веднага при лекар-специалист УНГ!!! Измерват ти ушното налягане и ти изписват медикаменти. При подобен случай, от грип, за малко да стана и аз глуха. Поне месец бях на разни медикаменти, но мисля, че не беше на антибиотици... , не съм сигурна. На твоята възраст бях и дори не ходих на училище по това време.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 370fce3e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ама я стига щяла да ходи в УНГ! И аз бях така преди няколко седмици. Аз съм на 10 години момиче. и като един път като се събудих ми заглъхна ухото и наистина е много неконфортно. И тогава питах мама, как да се оправи. Мама ми купи капки за уши Oto mer. Пръсна ми (много бързо става) след 5 минути се капките се разствориха и мама взе една клечка за уши. Почисти ми добре ухото. Но не се отпуши. Тя ми каза да изчакам 10-15 минути. Изчаках и после пак и казах, че не са ми се отглъхнали. Тя ми даде една филийка и ми каза, че от преглъщането минава. Уви не стана. Татко се зае с неговите чувания за отглъхване на уши запушваш с ръката си носа надуваш бузите си въздух. Надуваш, надуваш и хоп изпукаха и се оправиха. Но след час пак се заглушиха. Мама каза да отидем на лекар. Той има специална клечка за уши. Май че метална. Извади ми с нея ушна кал и още щом я извади ушите се оправиха. Урааа. Просто отиваш на лекар. В бургас има една болница. Все едно коя отиваш в болница в Бургас. Казваш на докторът, че са ти се запушили ушите и просто искаш да ти ги отпуши. Отпушва ти ги. И ти прави тест. Застава отдалече и говори шепнешком. Ако го чуеш нямаш проблем със слуха. Просто ушна кал. Дано да ти е помогнало.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker