Най-добрите ми приятелки са влюбени в мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най-добрите ми приятелки са влюбени в мен
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2572 пъти
Ето и моята история... На 16 съм-имах си гадже, с което сме късали три-четири пъти. За разлика от останалите момчета, когато я зарязах, си останахме с добри отношения - тя не ми говори месец, но не съм от хората, които могат да понесат да бъдат в лоши отношения с някого. Сега си пишем редовно, но наскоро осъзнах, че тя ме обича. И това е само малко парченце, от огромния пъзел, който ще ви покаже какво е положението ми.

Преди няколко месеца се запознах с още едно момиче, което се влюби в мен на първия месец. Няколко месеца по-късно, ми писа, че плаче всяка нощ, че не може да си представи живота си без мен... тя е наистина едно от най-милите същества, които познавам. А малко след това се запознах с още едно момиче - и както подозирате, тя също се влюби в мен. Дори се опита да посегне на живота си, тъй като аз съм единственият, който я разбира. Та ето какво си имаме :

1-Бивша, която все още ме обича.
2-Най-доброто същество, което познавам - плаче всяка нощ.
3-Момиче, което също е страдало наистина много.

Чувствам се наистина ужасно, защото не изпитвам нищо към никоя от тях - чувствам ги като сестри и се чувствам длъжен да ги пазя, а май се получава точно обратното. Но никоя не съм отхвърлил директно, защото съм наистина изплашен, че може да ги изгубя като приятели.

Това, което ме притеснява е, че преди да разбера, че ме обичат, споделих с тях за момичето, което обичам. Няма да говоря сега за това, може би в друга тема. Та вмомента се чувствам наистина гузно, че съм споделил толкова много за нея пред тях, сякаш при всяко изречение съм забивал кама в сърцето им. Наистина съм в безизходица - да им кажа ли следващият път, че просто няма да се получи или да продължа да увъртам до края... това, което ме притеснява е, че няма да ми проговорят повече, а пак повтарям - те са наистина важни за мен.

Ще ви бъда безкрайно благодарен, ако ми дадете какъвто и да е съвет. Това е единственият ми апел не само към момичетата, а и към момчетата. От момичетата очаквам да чуя какво биха направили на мястото на момичетата, а от момчетата, дали са били в подобни ситуации и как са избягали от тях.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: e209054522
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами защо не се опиташ да ги запознаеш с някой твой фр? Може някое от момичетата да се влюби в него. Опитвай да им създадеш нови и нови контакти. Опитай да ги накараш да не мислят за теб! Аз наистина се учудвам, че точно на момче като теб му пука за момичетата, които го обичат. Не им казвай, че не изпитваш същото към тях, но пък и не увъртай в смисъл : НЕ им пиши от рода на :* (hug) (h) или тем подобни. НЕ им пиши обичам те ; липсваш ми само ги заблуждаваш. Е надявам да съм ти помогнала :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fdf69f8941
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На никоя от тях не казвам, че я обичам, нито пък им пращам емотикони от рода :** но на прегръдки винаги отговарям, понеже съм страшно любвеобилен. Опитвам се всячески, нон стоп ги запознавам с нови хора, но те продължават да ми казват, че виждат само мен. Наистина не мисля, че ми останаха други варианти, освен директно да ги отрежа. А това, че сте учудена, че ми пука за тях е малко грубо. Може да звучи странно, но на мен ми пука дори за тези, които най-малко заслужават. Наистина ми е ужасно трудно...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8fa86976cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Виж.. още от самото начало си знаех, че нямаш чувства. И вярно, болеше си като говореше за нея, но малко. Няма да ме изгубиш като приятел. Being friendzoned sucks нооо се надявам да си останем приятелчета. Защото ти наистина си адски важен човек за мен.. мога да ти кажа всичко и да знам, че ще ме разбереш. О и всъщност мен си ме отхвърли директно към 20 и някой януари.. така че не е нужно пак да го правиш ;DD Тъпото е, че почвам и аз да те чувствам като брат, усещайки че все още имам чувства към *ти знаеш кой* -. -''

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c1a815d49a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако ги отрежеш, няма как да ги имаш като приятелки.. (поне според мен)... когато момиче е отрязано то се чувства сякаш не е желано, сякаш няма за кого да живее и т. н. Не е им боло много яко когато си им казал за това момиче, но нищо... според мен е по-добре да се държиш още малко... ще им мине.. Ще те обичат няколко месеца и после край.. ще сте си приятели и тва е.. дори ако решиш да ги отрежеш има и възможност да си останете приятели.. просто не познавам тези момичета, за да те посъветвам като хората, но късмет от все сърце!!!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d5eb5d2450
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Избери бившата ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: baa8e35d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   о, много вървежен бе! :Д
шегата настрана: изглеждаш свестен, затова ибери момичето, което наистина най-ти подхожда и обясни на другите, че това е твоят избор и те трябва да го уважат, ако наистина държат на теб :)
интересно ми е какъв си, че толкова момичето се влюбват в теб :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0f7b2e5db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Може би просто съм по-различен от останалите... не следвам някакви стриктни правила за живеене, както повечето момчета (в превод - бръсната глава, "напомпан", смешна походка и пр. ). Към номер 6 - истината е, че съм влюбен в друго момиче, затова не мога да избера никоя от тях. И като стана въпрос, вече има напредък, остана да отрежа само едно момиче... Към номер 7, с удоволствие бих се запознал и с теб, за да се увериш сама, че съм напълно различен от останалите момчета (явно вече съм открил своята индивидуалност), но е невъзможно тук да дам скайпа си, нито фейсбук и пр. Благодаря все пак, че сте отделили време да ми отговорите :) Пак повтарям, за мен има друго момиче, просто не знаех как да се оправя с тези. С две от тях вече всичко е ОК, остана най-чувствителното....

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d290b9ca7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Каквото и да направиш момичетата ще ги заболи ... Гледай да ги отрежеш по възможно най-милия начин ... обясни им всичко ако трябва !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker