Живота ми се изплю в лицето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Живота ми се изплю в лицето
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2245 пъти
Слагам историята си в "Други", защото тя е по-различна от повечето а и съм сигурна, че малко хора ще ме разберат.

Когато чета истории за секс или "дали той ме харесва, защото ме погледна" или "ау, аз съм на 12 и още не съм правила секс" ми става адски смешно и дори жал за хората. Не умаловажавам чуждите проблеми, но просто са ми смешни на фона на това, което съм преживяла. Аз съм на 20 и не съм правила секс по стечение на обстоятелствата. Но никога не съм мрънкала, че на 15 още съм девствена или не съм имала гадже. Първата ми целувка беше едва на 18, но болката която изживявах беше само вътре в мен, никой не съм натоварвала с проблемите си. Дори когато почина мой роднина, не съм ревала на нечии гръб, отново сама си понасях неволята.

Когато вторият ми бивш приятел ме заряза без причина по най-грозния и долен начин аз просто го приех, болеше ме, но защо изобщо трябваше да споделям? Аз знаех какво ще кажат хората, знам какво ще кажете и вие сега.

Не виждам смисъл в живота си. Нямам за какво да живея. Студентка съм и сега съм в сесия. Е, и? Като си мина поредните изпити какво ще стане? След време може би ще си намеря работа, която изобщо няма да харесвам. За да мога да се издържам. Няма да имам семейство, защото никой никога няма да ме хареса, няма да правя и секс - очевидно е, мина времето за това. Никой няма да ме обича, аз също повече няма да обичам. Откъде знам ли? Защото дълбоко в себе си аз повече не искам да обичам, всех своето време. Просто ще чакам да изтече животът ми за да се махна от тоя гаден свят.

Не мислете, че търся съжаление. Изобщо не. Знам, че няма да ме разберете, че ще кажете "млада си, още нищо не си видяла от живота, не знаеш какво ще се случи - може да срещнеш любовта". Мне, аз ще умра и ще живея сама, не защото така исках някога. Защото живота ми се изплю в лицето и ме остави да гния в калта. Защото някои са красиви и щастлива, обичани, богати, умни, преуспели. А други са нормални, обикновени и интелигентни, но винаги отхвърляни и мразени. Винаги самотни, като кучета. Гниещи в гибелта на мечтите си, стъпкани от успеха и щастливите лица на хората около тях. Не завиждам на никой. Единствено съжалявам себе си, съжалявам себе си задето съм АЗ (да, най-омразното ви нещо - да се говори от първо лице "АЗ, АЗ АЗ"), задето съм ТУК и съм ТОВА, което съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7b492e8889
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знам какво е да те стъпка живота. Аз съм ИЗКЛЮЧИТЕЛНО чувствително момиче и се засягам от най-малкото нещо. От 5 до 7 включително бях подложена на ужасяващ психически и физически тормоз от бившите ми съученици. Няколко момчета ме пребиваха всеки ден.. никой не ми помогна. Успехът ми беше спаднал от 6 на 2 и 3. После се преместих в гимназия, но психиката ми беше разбита. Всеки ден мисля за убийство и самоубийство. Просто не знам вече. Много съм затворена, срамежлива.. от много години обичам едно момче, което не ми обръща внимание... не издържам. Единственото хубаво е, че имам добро семейство и 2-3 приятелки /да чукна на дърво/. В депресия съм от 3-4 години. Аз винаги съм била различна от другите.. не пожелах да пуша, да пия и да се дрогирам още от 7 клас.. не слушам тъпата чалга, не се лигавя и не се фукам. То от там тръгна всичко..

Jeans and T-shirt Girl

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5980abc44c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, най-вероятно действително ще свършиш така, защото така и искаш, такава ти е нагласата.
Ти също имаш всичко, погледнато отстрани.
Млада си, здрава си, имаш ръце, крака, очи и уста, имаш най-вероятно и полови органи.... УЧИШ, за което ще ти завидят доста хора тук.
Но както и да е - щом си приключила със себс си и се изживяваш като жертва на живота, твоя работа.

Това, които човек сам си направи, никой друг не може да му го стори.

И не, не са виновни другите или обстоятелствата за неудачите в живота ни, а ние самите. Съответно и ние имаме власт над него.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 793034fac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Твоята история ми е по-смешна от въпросните "дали той ме харесва, защото ме погледна" или "ау, аз съм на 12 и още не съм правила секс". И жал не ми е за теб даже.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: cf7e6748ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   странна си. живота е зашил шамар на хора инвалиди на млада възраст, на неизлечимо болни деца, на хора във военно положение, на жертви на природни катаклизми. ти си, извинете, незряла за да се определяш като жертва. пишеш в интернет, което означава - грамотна си, предполагам не живееш на улицата, и не си гладна. дори и така да беше, да не мислиш, че всички хора в трудна житейска ситуация се самоубиват, или оревават света колко точно на брой шамара им е забил живота.
света е огледало - ако ти самата се виждаш като нещастница, грозна, презряна, неискана от никого, то всички наоколо ще виждат само това у теб. усмивката е магнит за положителни емоции, и най красивото украшение за човека. ползвай си я, безплатна е.
най смешно ми стана че си на 20, и му е вече минало времето за секс. ми девствените 21 годишни да мрат ли? шегувам сееееееееееее, усмихни се, мисли позитивно, и си намери други теми от живота, върху които да се концентрираш

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 041941b79f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз пък ти казвам, че няма да свършиш така както си мислиш.. И ще обичаш и ще те обичат... Почти всеки човек минава през такъв период чувстваш се безполезна, уморена, наранена, но това отшумява с времето. Сега не виждаш смисъл в нищо, апатията те е превзела, но всеки ден се променяш, ставаш по-мъдра и зряла и един ден просто тези неща ще ти се струват толкова смешни и ще ти е толкова безразлично дали си грозна, дали си дебела, дали си девствена, дали онези кретени бившите ти са те обичали някога. Всичко това ще е останало в миналото и няма да има значение за теб. Само един съвет не се озлобявай и престани да се сравняваш с другите, това е пагубно за теб. Ти си уникална сама по себе си, всеки човек носи различен вътрешен заряд в себе си и вярвай, че някой ще те оцени. И бъди доволна за това, което си постигнала, за това което умееш и то е ценно.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8b45f6a9fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Вземи един лист. На него нарисувай едно момиче. На главата му нарисувай полуизгнила тиква, на гърба й чувал с пясък, в едната ръка остър камък, вдругата заоблен. На колана й да има мех с вода, а за двата и крака да са завързани гюлета с вериги. Срещу всеки от предметите, които изброих, напиши нещата, които свързваш с тях. Например любов, безпаричие и т. н. Но не е задължително да са лоши неща, например срещу меха с вода напиши нещо добро. След това вземи нов лист. Отново нарисувай себе си като премахнеш тези предмети. Например има неща, които би било невъзможно да премахнеш като да речем безпаричието. Тогава стигаме до най-важното - на новата картинка, предметът, който означава безпаричието също може да не присъства. Ти пак може да си бедна, но ще промениш мисленето си. Същото се отнася и за всички онези неща, които би искала да промениш. Зависи от теб, от нагласата ти. Когато ме караха да я нарисувам, премахнах доста от нещата, за които бих спрял да мисля и това наистина ми помогна. Няма да ти казвам, че живота е пред теб, тъй като това са наизустени приказки.... така че важното е да промениш нагласата, да се опиташ да не мислиш за нещата, които те притесняват и да търсиш красотата в най-обикновените неща. По този начин ще се влюбиш - и не говоря за онази любов - ще се влюбиш в живота :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: dfd5f6dc59
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наистина нагласата към нещата и това, което е в главата ти са важни. Докато те са такива, каквито са в момента ще получаваш точно това, което получаваш. Когато ги промениш и започнеш да виждаш пълната чаша вместо празната, ще се промени и това, което получаваш. От това, което си написала не виждам толкова сериозен шамар от живота, но всеки знае себе си. А и шамарите са, за да научиш нещо, така че никога не са случайни. Те са средството, което да ни накара да се придвижим напред, а не да се скапваме. Има неща, които са си карма и няма как да ги прескочиш, но винаги имаш избор!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e52422a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   абе вии тука още малко ше са колите.. кво ми се оплакваш всичко имаш.. самосъжеляваш се ами тич хора на улицата или инвалидите какво да кажат?? ! борчт се с шибанич гаден живот и тва е.. стига сте ми приказвали за унийенич и др.. "обърнете се назад" има и по-зле от "ВАС"

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f807c5e883
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз да имах възможност да намеря работа, колектив в много празници... - не се отчайвай и не задържай силните емоции

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 060cf82a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке,
Ти си една голяма, голяма, голяма ГЛЕЗЛА! Това си ти. Разбирам какво си преживяла, ама бива ли толкова... Откъде знаеш, че ще намериш лоша работа и няма да срещнеш любовта? Я не бъди песимистка, стегни се! Да въпросните истории са смешни, но това са личните мисли и чувства на хората и ти нямаш право да ги оценяваш. Защото на други, твоята история ще изглежда смешна. Да са те изнасилили, пребили, уволнили, да са умрели всичките ти близки, да си инвалид, да си смъртно болна, да си гладна, да си бедна? Не си. СТЕГНИ СЕ, МОМИЧЕ!

Кели

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker