Критични въпроси към Жените! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Критични въпроси към Жените!
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3766 пъти
Критични защото са ми важни и не мога да си ги отговоря. Да речем се запознае момче с момиче в метрото илии където и да е.

1. Колко време трябва да изчакам преди да й звънна? (смисъл ако изчакам 2-3 дена няма ли да ме е забравила? все пак видяла ме е за 2 мин запознанство)

2. Ако каже че е заета след обаждането ми (и найстина е заета) колко трябва да изчакам преди да звънна втори път?

3. Ако и втория път каже че не може (и пак найстина си е заета с нещо) какво да правя? Имал съм 3 случая до сега с 3 страхотни момичета които са ме ХАРЕСВАЛИ но както казвам все са заети и на третото ми обаждане са загубили интерес. What do do to avoid this :? (в смисъл да им запазя интереса към мен)

4. Ако тя найстина е заета и накрая губи интерес защото све аз я търся, защо тя пък да не ме потърси бе?

5. Ако не ми звънне тва значи ли че не ме харесва илии просто момичетата не звънят?

Моля за мнения :) чее малко тъпичко ми се получават последните "Свалки" по точно този начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: cca45b51f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1- Ако човека ми е симпатичен няма значение кога ще ми се обади, но на другия ден е най-подходящо. Някак си съм мислила цяла нощ за разговора и съм се надявала. Не е нито прекалено рано, нито прекалено късно.

2- Ще я питаш и няма да сгрешиш. "Заета ли си? Аха, ясно, бе скучно ми е тези дни и няма с кого да изляза, а не ми се стои в апартамента. Обади ми се, когато се освободиш или като ти е скучно. "

3- Ръсиш лафове, говорите си, пишете си, СМС и глупости... пък и пак се повтарям- кажи и тя да поеме инициативата.

4- Ми кажи и го де! Ако те харесва ще те потърси все някога, няма как. Дори и да свикне ти да си първият, пак ще се реши.

5- Не е нужно, има забравящи индивиди като мене. Все нещо изниква, все не ми се занимава, просто има такива дни.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: edc2382b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За въпрос 1. - Зависи от момичето, но никога повече от 2дена, иначе ще те забрави. Аз лично звъня на същия ден.
За въпрос 2. - Попитая я кога ще е свободна, или изчакай два-три дена.
За въпрос 3. - Ако пак стане, вече и я молиш да ти се обади, когато е свободна или да си уговорите среща в бъдеще, когато тя мисли че ще е свободна.
За 4 - Защото няма интерес към тебе, или те е забравила. Или няма време.
За 5 - Всяко момиче е различно, но не виждам защо да не ти звъннат, ако те харесва, момиче принципно ще гледа да ти обръща доста внимание.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0022fb5f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   1 Няма да те е забравила
2 Кажи и да ти звънне тя когато реши, че имаш да и казваш нещо. И когато ти звънне и кажи, че няма какво да и казваш, а си искал само да я чуеш
3 Не ставай досаден в никакъв случай.
4 Се сетиш
5 Всичко е възможно

Малката кибритопродавачка

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e85dbd21b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Слънце, няма "рецепта" за това, което питаш. Цял живот съм азчитала единствено и само на интуицията си и не съм сбъркала. А всички тези, хм, стратегии, са малко обидни за жените, мисля.

Пробвай и ти.

М. М.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 91bfc2dd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   номер 1 как така имаш интерес към него, пък забравяш, че той съществува едва ли не? Ама после като ти звънне втори път става досаден?

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a47b6eab8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   1. На другия ден
2. Не питай „заета ли си“, а направо изръси, че имаш два билета за някакъв вървежен филм в МОЛ-а, има ли време еди кога си...
3. Не досаждай, напиши СМС с предложение за чудесно прекарване
4. Да, една дама не се обажда, защото не иска да досажда на мъжа и да го подтиска. По-скоро жените клоним към досаждане, затова внимаваме. Един ден ще ти се случи да попаднеш на досадница и ще се побъркаш
5. Най-вероятно и двете, но уважаващите себе си момичета не звънят

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e32884c87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам, ама те моля, ако два пъти е "заета" да престанеш, че някои хора не усещат от намеци. А, аз вече сериозно си мисля да си сменям номера заради разни такива стратези.


Казвам ти аз как процедирам: ако човекът много ми е харесал още при първото обаждане ще отговоря и ще се срещнем.
Ако изобщо не ми хареса ще му дигна 2-3 пъти и все ще съм "заета", за да се усети малко.
Ако ми е все едно няма да е от първия път, по-скоро на 3-4 път мога да се навия за едно кафе, за отбиване на номера и ако ми е крайно скучно.

Ама то си проличава, кога някой те харесва. Ти и ти какви работи питаш. Ти ще усетиш.
Ааа за мен е много важно като изляза с някой за пръв път, на другия ден да не ми се обажда. Обади ли ми се - край. Ясна ми е работата. Ей така 1, 2 дни да ме държи в напрежение, което е трудно. Или да драсне някакъв смс от сорта на, че му е било приятно, да повторим някои път, но не и до утре, айде утре да те запознавам с майка си.

Общо взето една камара тъпотии изписах, мисълта ми беше, че когато човека много ти харесва и е взаимно се усеща, и тези нагласени неща са тъпи и излишни.
Да кажем не на шаблоните и задкулисните игри.
Да бъдем директни, но не разкрити напълно.
Много ценя загадъчността. Иска ми се да я притежавах хаха.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a4767f8ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Колега, няма да ти отговарям на въпросите, защото няма смисъл, и ако си задаваш такива въпроси си тръгнал по много погрешен път.

Най-напред, както вече ти каза женското съсловие, рецепта за успех няма. Има само рецепта за провал. Никой не може да ти кажа какво да правиш, за да успееш винаги на 100%, това е невъзможно. Но могат да се кажат някои простички неща, които НЕ ТРЯБВА да правиш, ако не искаш винаги на 100% да изглеждаш като кретен.

Първо, 80% от работата е свършена при първото виждане - там в метро ли е, маршрутка ли е, на опашката за хляб ли е, няма значение. Там каквото си посееш, такова ще пожънеш, и ако се осереш, после и Казанова не може да ти измисли стратегия за звъненето. Там се определя колко ще е "заета" мацката като й звъннеш. Няма заети хора, има приоритети на задачите - може да е "заета" да си цъка на фермата във Фейса, а може и да избяга от час заради теб, въпросът е колко нагоре си в списъка.

Второ, както вече ти казаха, не се натрапвай! И спри да се комплексираш с това "ама тя след 2 дни може да не ме помни" - ако не те помни, значи и на първия ден ще е "заета". Ако си заинтригувал с нещо, и след 2 седмици ще те помни. Аз лично звъня или пиша след 2-3 дни. Други класически "убийствени" реплики са "Ама ти що не ми пишеш/звъниш? " или "Едвам ти дочаках СМСа/мейла/whatever" или "Пиши по-скоро, нямам търпение" и други подобни. С това само показваш, че съзнанието ти е изцяло заето с въпросната персона, което отсреща изглежда доста тъпо. Не само от женска, но и от мъжка гледна точка е тъпо, защото има и момичета/жени, които при свалки правят точно същите грешки. Хората инстинктивно се чувстват привлечени от други хора, които по някакъв начин са "по-напред" от самите тях, било то като опит, като външност, като пари, или без значение по какво. Показвайки такава прекомерна заинтересованост ти сам се поставяш в позицията на "догонващия", т. е. декларираш, че по твоя собствена преценка отсрещния човек е "по-напред" от самия тебе. Което пък за другата страна значи "аа, е тоя щом е опрял до мене, начи е мноо назад, няма кво да се занимавам с него, по-добре да се занимавам с такива, дето са ми по-интересни". От тоя момент нататък автоматично попадаш в игнор листата, и никакви звъненета и стратегии няма да ти помогнат. Просто зачеркваш случая, вадиш си изводите, и продължаваш нататък.

Във всеки случай свалките са много тънка психология и понякога точно една дума решава в каква посока ще се наклонят везните.

Тва са единствените що-годе универсални правила, всичко останало е според зависи - трябва да имаш усет и да надушваш хората кое ги заинтригува и кое не. Това е отчасти дарба и талант, отчасти е и въпрос на тренинг.


Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 91bfc2dd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   браво номер 8. И сега ако ми кажеш как да покажа на някоя че съм по-напред от нея, без да показвам намеренията си, те признавам за бог..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c11ea3c0f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, ако си автора, или не си чел внимателно, или се правиш. Естествено, че трябва да си покажеш намеренията, но това не значи да й звъннеш и да й кажеш "Искам да те чукам". Номер 7 ти отговори накратко в предпоследния ред: "Да бъдем директни, но не разкрити напълно. "

Как мога да ти дам съвет, след като нито не познавам, не ти знам слабите страни, нито силните, нито недостатъците. Още по-малко пък познавам момичето, за което става дума, ако изобщо имаш конкретно момиче предвид. Никой не може да ти даде универсален съвет, във всеки отделен случай е различно. Универсални са само начините да се издъниш.

А, и не очаквай да стане веднага, и утре да се събудиш Дон Жуан. Ще мине много време и много неуспешни опити.

Кубрат

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 097aa405e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Като за начало се научи, че не се пише наЙстина, а наИстина и пред "които", "че", "ако" и "защото" се пише запетая. Като ще сваляш момиче, поне се научи да пишеш.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2c6929595f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Докато се питаш "ако" няма да си щастлим брат, не прави и ти като мен

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker