Моят приятел иска да го направим за първи път ама аз нямам опит в това нещо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моят приятел иска да го направим за първи път ама аз нямам опит в това нещо
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 16764 пъти
Моля, ви за съвет как да постъпя като моят приятел иска да го направим за първи път ама аз нямам опит в това нещо. Така де дественна сам и нищо незнам как да постъпя като го направим какво да направя.

Чувала сам че течало кръв ама после какво се прави .., как става ...?? Извинете че точно конкретно питам ама ме и срам от майка как да и кажа "мамо аз искам да правим... ама незнам как да постъпя ..".

Моля ви за съвет какво става след първият път, какво да използвам, какво е чуството ...? Изобщо всичко за секса ... :) Благодаря предварително на тези който ще ми помогнат ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: 1e30801b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо.. трябва да си сигурна дали си готова... а ако си готова... трябва да поговориш с него (дали е имал други девствени момичета, има ли достатъчния опит), тъй като първия път е мн по различен от сех с недевствен. Първото нещо е че трябва да се отпуснеш максимално и да не си стегната... защото болката ще е по голяма ако се стягаш.. другото което е че партниорат ти трябва да те предразположи максимално.. т.е. да има дълга любовна игра преди това(френска любов... докосване, целуване... опознайте телата си..за да няма срам и неудобство), изчакаите докато се възбудиш... и вече си действаите по въпроса... но да е нежно... за да не се скъса и друго освен химена ти :лол:..... и не се страхувай от болката... не е толкова страшно... просто няма да ти е хубаво както на него първия път... но спокойно.. със всеки изминал път ще се чудиш защо не си направила тази крачка по рано... УСПЕХ!!!!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 3191caab56
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е задължително да ти тече кръв първия път ;)
А и от думите ти разбирам, че още не си готова.... щом не ти стиска и да говориш с майка си....

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d4aaf56345
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Попринцип аз не съм правила секс, но знам че при всеки е различно, при някои момичета има кръв например аз се чудех дали съм отворена от скречовете , моят приятел реши да започнем съсъ скречовете а после си вкара само главичката на пениса си за да го усетя вътре в мен и не ми тече кръв и се чудя дали съм девствена или не.... майка ми например е нямала девствена ципа има и такива жени, аз дали съм също като нея, ако някой и на мене може да ми даде съвет, моля ви кажете ми смятам много скоро да си направя първото сефте, правила съм всичко друго но не и секс... вече изгарям от любопитство!!!! :D:D:D:D :P:P:P:P!!!!! !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8b95054f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не виждам възрастта ти. Не, че не можеш да излъжеш. Разбира се, че ще питаш майка си. По-добре е тя да те посъветва. Не мисля, че ако си на подходящата възраст тя ще ти откаже съвет. Поне според мен не е нормално да ти откаже. Кажи й "Искам да ми обясниш някои неща за секса. " и така. Татковците се стресират обикновено от такива неща, та питай мама :P

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2ca656c679
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   - Спокойно и аз бях така първия път, но поговори с приятеля си обясни му че ти е за първи път ако е свясно момче и те разбира правете го ако ли не много ще съжаляваш. Нека започне като те целува игаете си и т. н. тогава вече правете каквото искате но помнии : нежно

 
  ...


...
преди: 8 години, 21 дни
hash: beb29f9c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Напълно съм съгласен No4 най добре е да говориш с майка си за тези неща тя е човека който най - добре ще те разбере, и вече в краен случай с баща си, защото ние татковците буквално изперкваме. Преди две години се прибирам вкъщи след работа и слушам жена ми и дъщеря ми говорят за секс в кухнята и аз направо..... шах с пешката. След това почуках и потропах по всичко възможно в коридора към кухнята та да ме чуят. Вечерта жена ми ми каза за какво става въпрос иии.... честна дума три нощи не можах да мигна.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 14 дни
hash: da5dd00ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо мисля, че трябва да имаш огромно доверие на момчето и да си сигурна, че няма да те заебе след първия път. Също така е добре да му споменеш, че той ти е първия ида разпиташ дали и той е имал други, за да се увериш, че и той знае какво прави. Болката първия път при мен беше доста гадна почти не се разплаках, но понеже приятеля ми наистина ме разбираше беше много внимателен. А за това какво да правиш първите няколко пъти ще си като дърво, защото ще те боли и болката ще е повече от удоволствието. А след това вече като започнеш и ти да изпитваш удоволствие и оргазми сама ще разбереш какво трябва да правиш, че да възбудиш приятеля си. Всички мъже имат различни предпочитания към секса и любовнта игра. След като започнете да опитвате нови пози, и както казват и другите да си опознаете телата сама ще знаеш какво трябва да направиш, къде да го целунеш, къде да го докоснеш, какво да му кажеш и т. н. Не е нужно някой да ти казва какво да правиш. Всички правят секс по различен начин. Но наистина ако си под 17 години по-добре не започвай с това и ако нямаш доверие на приятеля си или чувстваш, че той не е правилния човек. Това, че си имаш гадже не означава, че трябва да правите секс. Не слушай какво иска той-мисли какво искаш ти, и какво смяташ за добре :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker