Имам чувството, че иска да ме чука?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам чувството, че иска да ме чука?!
преди: 15 години, 6 месеца, прочетена 39523 пъти
Привет all :) Аз съм момиче на 16 години, родителите ми са разделени от доста време и въпреки това се уважават и много ме подкрепят. Проблемът е с татко (който е много 'секси' според най-добара ми приятелка, хаха, ужас)! Напоследък се отпуснах доста пред него и започнах да му говоря за момчета (с кой излизам, с кой съм се целувала и т.н), не знам кво си въобрази, но и той започна да ми разправя коя бил чукал, с коя пиел кафе, коя го сваляла и защо са го заболяли тестисите. Това просто е ужасно и нетърпимо, чудя се нормално ли е? ... или може би ми намеква за секс, защото винаги когато се видим ме прегръща и обяснява колко съм му липсвала през дните в които не сме били заедно?! Защо просто не се държи като нормален баща или е педофил? :(
Или може би аз не знам какво е бащинска обич, защото го познавам едва от 3 години и си втълпявам разни неща?
Всичко това бих споделила с мама, но ме е срам....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 6 месеца
hash: dcc7d4899d
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

1.   Според мен малко прекалява баща ти.
Нормално е да те прегърне, да ти каже че си му липсвала да ти прави подаръци, да ти каже че си красива и такива неща но да седне да ти обяснява коя бил чукал е просташко ти си му дъщеря, а не колежката от работят примерно според мен трябва да му намекнеш някак си че не ти е приятно да ти говори за секс и ти спри да му обясняваш за момчетата които те кефят ако продължава говори с майка си и вземете мерки все пак имаме някакви закони и дори до съд да се стигне ако се наложи
късмет.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: b3b4ddeb82
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Ето виж сама срам те е от майка ти... а камоли да говориш с нея за по интимни неща... може би баща ти иска да те предразположи да споделяш с близък човек... отколкото на случайни хора и те да те разправят после... не знам..

Не мога да си го обесня... защо да речем едно момиче да може да споделя по добре с майка си отколкото с баща си.. един мъж винаги може да даде по добър съвет за мъжете (по точно за за разсъжденията и мислите им в дадена ситуация), отколкото една жена!

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: c793605a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (72 гласа)

3.   Ами според мен ние не можем да ти кажем дали иска секс от теб или не. Ти сама казваш, че споделяте един с друг за интимните си преживявания. Ами тогава какво те спира да му зададеш въпроса открито. Просто го попитай "тате случайно да искаш от мен секс". Сигурна съм, че ще остане слисан в първия момент, но се доуточни защо мислиш така. Според мен дори и да го иска не би признал пред теб, защото ще се опасява, че ще споделиш с майка си.

Така, че няма какво да се чудиш, може и да го засегнеш, но го попитай не губиш НИЩО само печелиш истината.
Успех!
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 690be5b82f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   От авторката до номер 2, не е верно... с мама винаги съм си споделяла, защото винаги ми е давала точни съвети и никога не съм грешала, когато съм я послушала. Тя не ми е само майка, а и прекрасна приятелка!!! :))))
Просто ме е срам да споделя точно това нещо, доста извратено ще прозвучи, знам ли?! :/
Иначе си много прав/а, мерси!
Всъщност благодаря и на 3ма ви, наистина ме накарахте да се замисля със сериозните ви съвети.
Смятам, че е най-добре да поговоря за това с татко и ще му обесня, че се чувствам неспокойна и точно той е човека на който трябва да кажа това, защото го засяга ;)
Още веднъж - БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
Честита Нова година!
Много здраве и късмет, а другото се постига! :))))))

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 3c5dcf0ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

5.   Имам един въпрос мила: Значи той не ти е биологичен баща? ( Само за пояснение питам...) ?

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 1f167f8cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Бащати е номер 1 аз никога за нищо на света не би========= това е моето чедо тов сам аз

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7d9981582d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Скъпа ама на тебе май ти се ебе от него ама те е срам да си признаеш ;). Е няма лошо няма да си нито първата нито последната ........

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3c7f4f47bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Миличка, повечето доведени бащи искат да чукат дъщерите си. Това е истината. Може би твоя се надява ти да му предложиш, но все пак внимавай - ако не искаш да се случва, недей да му даваш възможност да бъде по-настоятелен. Гледай да не оставаш сама с него. Ако, разбира се искаш... е друга история.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b25aaaacda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Еми можеби има някакви не добри намерения.. но може би те има като негова дъщеря и приятелка.. нормално да те преграща да те целува и някфи неща но и иска да споделя с тебе можеби баща ти е теи наречения "готин татко" с когото можеш апсолитно сичко да споделиш и той споделя с тебе.. аз мисля че иска да го чустваш като негов приятел и баща.. а и не знам на колко е но щом приятелката ти казва че е секси и както казваш говори с теб за коя чукал коя го свалял и т. н. значи не е толкова възрастен или просто е готин.. не е както другите..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 26 дни
hash: 8659ef7417
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Аз съм на мнението на №2. Баща ти иска да те предразположи да говориш за това и да не срамуваш. Може би иска да разбере дали си спала с момче или т. н. т. Исак да ти обясни някои нещо за интимността да ти обясни как да се предпазваш.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: b308269d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Незнам, това е изповед от преди осем години и повече. Но е актуално. Аз бях малка, по-малка от авторката. Родителите ми не са били никога разделени. Все още са заедно. Бащами имаше към мен и все още има много силми аспирации. Много по- малко се занимаваше с брат ми. Пък и той е любимецът на мама. Не е имало някакви специални ситуации, винаги ни водеха с тях. В близост около нас има много плажове. Най- близкият е нудистки. Там ходим редовно цялото семейство. Често с нас идват и родителите на нашите. До към десетата ми година не съм обръщала внимание на някои неща. Знаех какво е секс, мастурбирах и дори нашите знаеха. Но не съм имала влечение към мъжете, освен нормалният за възраста ми интерес.
Веднъж бяхме на този плаж и чух нашите и на мама таткото да разговарят по адрес на мен и брат ми. Коментираха колко е пораснал(тогава беше на 14год, а аз на единадесет и малко) и колко му е пораснал пенисът. Дядо ми се будалкаше(поне така си мислех тогава) с мама и казваше, че ако брат ми я натисне, нямало да може да му избяга. Тя се смееше и каза:
- че защо да бягам?
Татко я подкрепи и дядо се съгласи, че и не бива да бяга. Разговорът им беше интересен и аз се приближ и нададох ухо. Замислих се, наистина какво ли би станало, ако брат ми се опита да иска нещо. След малко тати се надигна и тръгна към водата, тръгнах и аз с него. Потопихме се и останахме до гуша във водата прави. Вълнението ме лашна към татко. Успях да се хвана за него. Тогава се впечатлих от членът му. Само преди минути го гледах на сушата и не го забелязвах, а сега изведнъж го загледах с любопитство. Тати ме прегърна и каза да излизаме, че вълните са неприятни. Излязохме от водата и както ме бе гушнал тръгнахме в посока противоположна на нашите. Да се поразходим докато изсъхнем. Тогава ми дойде и мисълта да го попитам, какво е искал да каже дядо с това "да я натисне, че нямало да може да избяга"? Тати ме попритисна по- силничко и каза, че дядо ми е имал предвид секс. Направих се на невежа и го попитах да ми разясни по- точно:
- Секс мила е това което ти правиш, когато си галиш сливката и ти става хубаво.
- Аха, ама какво общо има на брат ми члена с това?
Татко се опита да ми даде нещо като обяснение, беше сигурен, че добре знам какво е, но аз не го уж ражбирах и той се принуди да ми каже:
- Е, ти вече си голяма... При секс мъжът си вкарва секса в секса на жената. Това им носи върховно усещане и удоволствие.
Вниманието ми бе привлечено от факта, че докато ми обясняваше, неговият хуй стана още по- голям отколкото като бяхме във водата. Забеляза, че го гледам с интерес. Имах чувството, че се изпъчи още повече. И тогава като теб си зададох въпроса, дали тати не иска да ме ебе. Тази мисъл заиграв главата ми и усетих как гърдите ми настръхват. Почуствах нещо ново и несъзнателно си хванах зърното на едната цица и почнах да го галя. Гърдите ми не бяха големи, все още се развиваха, но зърната ми бяха ясно изразени, изхвръкнали и когато мастурбирах, си ги галех. Това ми доставяше огромно удоволствие. Тате се спря на место и ме загледа в което забелязах някакъв интерес в очите му. Курът му беше наистина впечатляващ и това го усещах в зърната и сливката си. Искаше ми се да я галя и тогава го чух:
- Зайче, така си много красива. Цицките са ти набъбнали. Като си пипаш зърното хубаво ли тие?
- Да, много ми е приятно!
- Кое те възбуди така, състоянието на членът ми ли?
- Да, тати. За първи път го виждам как нараства и дори исках да те попитам, защо става така.
Отговрът бе директен:
- Като те гледам така възбудена и ми действа и на мен. А и разговорът с мама и дядо също ме възбуди. Просто си представих как правят любов с брат ти.
Стояхме на едно место и не можехме да мръднем. Аж продължавах да си играя със зърното си и попитах тати:
- Тати, искаш ли да го пипнеш, колко е твърдо?
Той стоеше и ме гледаше с жаден поглед. Като че ли иска да ме глътне. Както ме бе прегърнал си сложи ръката на другото ми зърно и почна да го гали. Наистина ми 6стана повече от приятно. Тогава каза:
- Зайче, така ще се изпразня.
Не казах нищо, инстинктивно го хванах за кура и почнах да го галя. Усещах пулса му. В близост до нас имаше една жена 35-40 и едно момче на около 15-16 години. Те се целуваха и тя го галеше по члена. Тати смотолеви:
- И те май се любят. Виж как хубаво се целуват и тя го милва по курът.
Исках да му е хубаво и попитах:
- Тати, какво да направя за да ти е хубаво? Искаш ли като мама?
Бяхме ги гледали с брат ми на 69. Трепереше в ръцете ми и каза:
- Мислиш ли, че можеш?
Не отговорих, а му лапнах колкото можах курът. Взе да прави леки движения в устата ми. Забелязах рериферно, че жената до нас направи същото с момчето. Беше ми страхотно хубаво, в устата ми беше курът на тати, пулсираше и усещах как всеки момент, ще се случи нещо. Тогава жената и момчето легнаха на пясъка, тя го обязди и взе да се друса на него. В този момент усетих, как в устата ми се изля нещо. Чух тати да стене. В един момент каза:
- Зайче, ижвинявай. Нямах сили да го извадя!
Преглътнах спермата, но продължих да го държа в устата си. След малко тати предложи да се връщаме. Върнах ме се и забелязах, че на дядо ми курът е надървен. Лицето на мама беше зачервено. Мисля осъзнах каква е причината за ерекцията на дядо и червенината на мама. В по- късен период, вече без да се крият от нас видях как мама се ебе с баща си с тате и брат си. Беше ми много интересно и веднъж попитах нашите:
- Не Ви ли е страх, че може да направите някое братче или сестриче с дядо или вуйчо.
- Не, миличка. Бъди спокойна за това. Ако искаме, ще го направим с тати.
Ето така се развиха нещата при мен. Но все пак ние имахме доста свобода и това ни помагаше да не се очудваме и притесняваме. Не след дълго, си поисках и тати ме наеба. После го направих с брат и един негов приятел.
Мисля, че всичко е въпрос на култура и разбиране.
Незнам при вас как е продължила историята, но се надявам положително. Ако желаеш, можеш да доразкажеш? !

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: b308269d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Аз съм баща за сега на четири момичета. Имам известна слабост към най- голямата. Но никога не я демонстрирам. Те са вече на 28, 24, 4 и 3 год. Когато голямата беше на дванадест мисля, взе да става доста напориста. Търсеше ме постоянно, катереше се по мен като малко дете. Не сме имали проблеми с голотата в къщи. Но много често ми сядаше на бедрата и правеше ясни изразителни движения, както при секс. До тогава не обръщах внимание, но съпругата ми забеляза, че поредната игра е покала с езика на тялото си движения, гримаси и най- вече очите, като при оргазъм. Това доста ме развълнува и станах по внимателен и наблюдателен. Подсъзнанието ми припомни, че на няколко пъти от нейните движения усещах възбуда. Същият ден, след забележката на жена ми, се прибрах за обед в къщи. "А" ме посрещна доста зарадвана и се намести на мен. Прегърна ме през врата, почна да се люлее и усетих, че се стреми да се опре в курът ми.
Не реагирах и я оставих да деиства както обикновено. Бях внимателен и се стараех да не си издам съмненията. След около две минути, усетих как тялото и се напрегна и изведнъж се отпусна, като се опита да ме целува по ухото. Почна да говори нещо по адрес на майка си и буквално се подрусваше. Бях вече в ерекция и очаквах продължението. Беше го усетила и се притисна много силно, прошепна едно:
- Тати, много те обичам... и мама.
Вероятно се е усетила и след кратка пауза продължи. Реших да я провокирам и видя реакцията и. Успях внимателно, без да привлека вниманието и да си разкопчея копчето на джинсите, под предлог, че като седя ме стягат. Ципът сам след секунди се смъкна. На това разчитах. Тя проодължаваше да си играе номера и от потръскването се показа голяма част от курът ми. Правех се на завеян. Но тя усети и почна га го поглежда. Така мина още известно време. Докато аз самият не почуствах, че ще се изпразня. Внимателно я отстраних с идеята да стана и посетя тоалетната. Но той така предателски стърчеше, не успях да го покрия. В тоалетната чух, че майка и я пита, какво е станало, че съм изхвърчал. Това което чух ме разби:
- Отиде в тоалетната, каза че ще пишка. Но видях, че му стърчеше пишката.
- Така ли, че какво е станало? - попита жена ми.
- Ми ништо, така ми се стори, май искаше да ме наебе.
- Глупости! Още си малка за това! Може би от друсането ти, нещо да е усетил.
- Незнам, попитай го.
Бях малко зашеметен от чутото, но си дадох сметка, че е права. От нея се възбудих. Така почна да ми действа всеки неин допир, доакто един ден не ме попита в прав текст:
- Тати, искаш ли да ме чукаш? Онзи ден ми се стори, че искаш.
Бум! Направо ме унищожи. Нямах отговор, само я прегърнах.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b308269d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До авторката, привет!
Аз съм n 15. Доста време мина от поста ти. Интересно ми е да знам до къде стигнахте? Изясниха ли се желанията?
С най- добри чувства.
Пиши

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0c3d67f644
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Щом имаш съмнения ... провокирай го и ще разбереш! Преди време, бях ученик още, майка ми ме направи ... мъж и живота си продължи, както до тогава. Правехме го отвреме на време в продължение на няколко години, докато стснах студент в друг град и ... толкова. Сега имам семейтво и дежа, а от онова време остана само хубавия спомен.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5da44f0cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Не е ли нормално баща да прегръща детето си?! А щом ти си почнала да му разправяш за любовните си връзки, защо и той да ни ти разказва за неговите?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7f2a8a49b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Доста си противоречива.
Майка ти и баща ти са разделени, пък ти го познаваш едва от три години, разбираемо. Но явно в теб има демонстративна предубеденост и в същото време, забелязваш, колко секси е баща ти и се ужасяваш от това усмихвайки се... Дала си му аванси, споделяйки с него интимни неща и в същият момент задаваш идиотският въпрос- да не би да е педофил. Не мисля, по – вероятно е ти да го желаеш и това да те подтиква да споделяш с него, разбира се с идеята да го отпуснеш и приближиш към себе си. Това е нещо което се среща много често. В подсъзнанието на човек се заражда нещо в резултат на неосъзнато желание, химическа реакция. Взаимно привличане, което е нормално при генетични връзки. Независимо дали знаят или не за генетичната си връзка. Моята дъщеря преживя същото. И накрая стигнаха до секс. Преди това не тя, а баща и ми сподели, как комуникират и какво прави тя. Когато ми каза, че тя му споделяла за връзките си с мъже- гаджета, и какво е правила с тях, му казах:
- Тя те желае, като мъж. Вече е узряла. Не мога да предприема нищо. Има твоят характер. Всичко зависи от теб и нея!
Не се излъгах. Очаквах го. Беше тогава на 15, баща и се удържа доста време. Бяха минали две- три години, когато го направиха. Благодарение, че той все пак е коректен и не се възползва веднага. Най- вероятно и при теб нещата стоят така. Няма да се изненадам, ако скоро го направите. Но не го кори! Сигналите идват от теб. В един момент ще ти се избистри желанието и... Не е трагедия, но трябва да сте внимателни. Нашата дъщеря е вече омъжена, но продължава да се среща с баща си редовно. Природа, химия, желание и...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 45e95a2e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   супер фантазия.....

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9f35106a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Цялата история да не говорим н14 и н15 са като някаква фейк секс история от интернет/ Бегайте бе

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker