Важни ли са дискотеките? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Важни ли са дискотеките?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 8065 пъти
Интересно ми е в една връзка, важно ли е, щом си обвързан, да ходиш по дискотеки?

И примерно сигурен съм, че много от момичетата не се обвързват с момчета, които не ходят по дискотеки. Защо? Не е готин ли като не ходи по дискотеки?
Или сигурно не може да обича и не знае какво е любов, щом не ходи по дискотеки.

Мислите ли че са важни ходенията по дискотеки в една връзка? Ако да- кво ше прайм като са оженим и ни се родят деца? Още ли ще ходим по дискотеки? Нали те са най-важни, както някои ще побързат да напишат?

И едно момиче може да се промени и да улегне, но едно момче, купонджия, какъвто тя е зела, не мисля че ще спре да си ходи по купоните, докато тя-кърми дете, грижи се за него и всичко прави за него, а оня дето тя го е зела некога, та да си ходат по дискотеките, къде е? Все още си е по дискотеките, без да го е грижа че има дете, нали все пак има кой да се грижи за него?

Как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1f61812441
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко години си (това е най - определящо в случая)?
Като цяло не е важно, да, ако тя е купонджийка и обича да се забавлява по този начин, нека си ходи, а ти щом не си от този тип - не ходи. По - лесно от това няма. Все пак надали си прекарва всяка вечер по нощните заведения.
Проблемът ще дойде, ако някой започне да пречи на другия да прави, това, което му се иска - в случая да ходи или да не ходи на дискотека (колкото и абсурдно да звучи с конкретния пример).

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c431f636ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Аз съм момиче и не обичам да ходя по дискотеки. Даже изобщо. Обичам да купонясвам, но имам друга дефиниция за купон, която не включва напиване до безпаметност и вършене на глупости- това, заради което повечето ми връсници ходят. Никога не съм харесвала онзи тип момчета, за които купонът е живота и дискотеките са единственото място, на което се чувстват самоуверени. Разбира се, всичко си е до човека. Моят приятел ходи от време на време и не е проблем че аз не искам да го придружа. Ходим на много други места заедно. И аз си мисля че ако обичах дискотеките, но момчето което харесвам не, нямаше да е поблем. Зависи от момичето- ако те заслужава и приема такъв, какъвто си, не би трябвало да има проблем с това.
В никакъв случай не си мисли, че животът е дискотеки и купони. Когато минат малко години и завършиш училище разбираш, че не може да си позволиш повече да живееш така. Като момиче на 20 ценя момчетата като теб, които осъзнават колко важно е да си улегнал и да не подражаваш на другите, когато не приемаш това, което правят. Също така си прав, че когато се ожениш и родиш дете (при жените) не можеш да си позволиш всяка вечер да си на върха на купона. Но ако мъжа ти е свикнал да излиза, детето няма да го промени... поне първите 5, 6 години. Затова и аз винаги харесвам домошари, за които съм сигурна, че винаги ще са до мен, дори и да не ми е до купон. Има много по-важни качества, които трябва да притежаваш за да спечелиш момиче от това да си купонджия.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2297b8c5b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Подкрепям 1. Иначе, зависи много. Аз съм на 27 и дълго не бях излизала по дискотеки, но ето - нещо ми се доизлиза. Дискотеката е само краят на една вечер. Преди това се събират приятели, водят се интересни разговори... най-малкото имаш стимул да се накиприш, да излезнеш от топлия хол и да поскиташ, да си свериш часовника, да водиш социален живот. Млади хора сме.
Поканихме родителите ми и леля и чичо на ресторант - беше подарък за именния ден на майка ми - е, тази жена разцъфна! Не е излизала от години, а сега се беше облякла, прическа, разговори, не беше нужно да готви, да прислугва. Много добре си прекараха „старите“. Значи и на 60 имаш нужда малко от смяна на тапета, защо не на 27?
Това няма нищо общо с любовта, но като излизаш като двойка ти се показваш и пред обществото, затвърдяваш връзката си.
На дискотека може да не се ходи на по-възрастните ни родители, но ние - нашата генерация, която е израстнала с дискотеките, ще продължи да завършва така вечерите си. Танцът е най-старата форма на флирта, сигурна съм, че преди да се е научил да говори, човекът е знаел да танцува и да прави музика. Защо да не пофлиртуваш малко с партньора си? Защо да не се „понатискаш“ с него?
Дори една дълга връзка може да бъде свежа и динамична, а с раждането на деца, животът като двойка не бива да свършва.

Не знам, авторке, но ако смяташ да се превръщаш в инкобатор и в млекозавод, внимавай. Навън има и други жени. Дори майката може поне веднъж в месеца да се превръща в нощна изкусителка, пищна танцьорка и фатална жена за мъжа си, може да бъде център на компания, интересен събеседник и партньор в живота, а съгласи се - това е доста трудно от кухнята и детската стая.
Живеем в 21 век и днес очакванията на И КЪМ жените са по-големи. Ти искаш повече от мъж, които да се прибира потен от полето, да ти изяжда вечерята и да се оригва и пърди? Искаш повече от бияч и оплодител? Е, тогава трябва да предложиш и повече от утробата и млечните си гърди, не мислиш ли?

На всеки мъж му е приятно да има хубава, поддържана, интелигентна жена до себе си, с която да води обществен живот някакъв и чат-пат да излиза, с която да се гордее сред приятелите си, която просто да може и да разпуска.
И вярвай ми - това няма да те направи по-малко майка, но повече съпруга и любовница, повече приятел и партньор в живота. Не бива да се прекалява, но и без това никой работещ човек не излиза по-често от 1 път в седмицата... Защо не?
Внимавай с „променянето и улягането“ да не станеш скучна и досадна.

Не случайно има един лаф - на сватбата жената си казва „дано се промени“, а мъжът се моли - „дано не се промени“.... не забравяй - в 21 век съществува и понятието „развод“.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 19977500d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен това е най-маловажното в една връзка. Много момичета не могат да осъзнаят, че имат до себе си прекрасни гаджета. Останала съм с впечатлението, че всички, които не оценяват това го притежават. Съветвам момичетата, които четат това да търсят истинското в човека до себе си, а не дали ходи по дискотеки, известен ли е и т. н. А относно твоето запитване не мисля, че е нужно да ходиш по дискотеки, а и не срещем този проблем за първи път. Аз също не ходя и не ми пука дали момчетата ме мислят за готина или не, защото искам човека, който ме харесва да ме харесва заради самата мен.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1ecb3820e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Благодаря на всички и да поясня на номер 3- момче съм ;)
А и до това което написа- разбирам, хубаво е да отидеш на ресторант, с жива музика например и обстановката да е добра и хубава.
Но дискотеките-пияници, наркомани, леки момичета, народ, почти всички стоят постоянно, тъмница, задимено от цигари и пури и требва да зеиш в ухото на тоя до теб за да те разбере. Стават много често побоища и не знаеш какво ще стане, може и ти съвсем случайно да отнесеш некой плесник и ритник или некой надрусан да почне да се заяжда най-нахално с приятелите ти или с момичето ти и това са ненужни проблеми на главата ти.

Еми не мисля че една влюбена двойка ще предпочете да отиде на такова събитие наречено дискотека и то да слушат чалга пфф.

и колко от вас, Любовчии, знаят кой е Barry White??

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b29d07c56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Там е малко като филм, нали знаеш във филмите всички са актьори и нищо не е истинско. Сам си прави изводи а на 4-ти коментар ще кажа:) Готина си браво на теб:)

Кумчо Вълчо

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 87a30dfe21
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Мисля, че ако имаш някакви проблеми с другият пол и общуването най-малко са ти виновни дискотеките.
И аз не ходя, но ако някой не желае да е с мен не бих си и помислила, че проблемът е в това.

Също така е ясно, че ако си търсиш партньор по кафенетата, купоните и кръчмите е ясно, че интересите му ще са по-различни и ще иска да ходи на дискотека. А ако си търсиш човек в библиотеката, операта или благотворително събитие шансът критериите му относно другият пол да включват ходене по дискотеки е минимален.

Общувате с кифли и кифльовци, а после се оплаквате, че не са смислени и добри хора. Проблемът е във вас, защото си избирате такива.


Gia

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8c5d1f638b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз изобщо не обичам да ходя по дискотеки. Мнооого е тъпо. И тези, които си мислят, че дискотеките са място за връзки, приятелства и т. н. са големи глупаци. За един човек не е важно дали ходи по дискотеки, дали е известен или дали има много пари, а е важно да е истински, да има сърце, да приема другия такъв, какъвто е. Малко съм срамежлив, но се радвам, че за разликата от съучениците ми се запазих-нито пуша, нито пия, нито слушам чалга и т. н. А тези неща идват именно от дискотеките и кафенетата-местата, на които никога не ходя. Нямам приятелка, но какво от това-все някога може да имам, макар че малко са подходящите за мен хора. Но В НИКЪКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ ДИСКОТЕКИТЕ СА МЯСТО ЗА ТОВА И ЧЕ ДИСКОТЕКИТЕ СА ЖИВОТА.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fe7aa5896e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Tи се ориентираш много правилно, понеже и аз това се питах от скоро време. Аз съм на 18 години и не ходя на дискотеки от 13-годишна, тогава ходех само на детски. А сега ако ми се случи да ида веднъж на 2 години... За мен това е място само за бързи и лесни свалки и не е подходящо за трайна връзка с чисти чувства. На всичко отгоре е голям гъч и от всяка страна се провикват пияни-заляни простаци и простачки със селски манталитет. Бих предпочела място като някой бар пред дискотека. Но като цяло ако искаш да се видиш с някой любим човек е по добре да бъде на място, където ще може да общувате нормално и спокойно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bb09fe9198
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   3)
Ти пък като си на 27 къде се слагаш при младите. Минат ли 20-те младостта свършва.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1849359903
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   СТ1: Дребен баровете дискотеките са за нищо повече освен за купон има вероятнос и там да се запознаеш с бъдещата си приятелка но това е друго. Там се ходи с приятели да распускаш да се забавляваш да танцуваш и да се запознаеш с някои нов човек. Нз. на вашите години дали трябва да ходиш на дискотека че да ви върви връзката.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1ecb3820e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Автор: до номер 8- нито пия, нито пуша, по дискотеки не хода и по кафета също не ходя ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 61bde75c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Дискотеката е храмът на Идиотите. Чалга, хаус музика (ако може да се нарече мизика), наркотици, пияндета, кифли - к*рви, п*дали. Никой и нищо не може да ме накара да стъпя на дискотека! Няма смисъл...

М 18

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9df1167db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Сега заради пияни чалгаджии утепаха човек и предиха невинен, според мен дискотеките сеят разврат и деградиралост от уж бедни хора който са по-общежития и вместо да си дадат парите за нещо смислено ги пилеят.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1ecb3820e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Много правилно 15 и 16 :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6757be3191
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Момче на 18 години съм, имам приятелка на 15 години. Та от 2 години сме заедно, но последно време не се разбираме сякаш нямаме общи интереси адски много се обичаме, но аз много я ревнувам. Защото иска да ходи по кафета и дискотеки а за мен там ходят само леките жени. Моля ви дайте някакъв съвет.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 00aab401df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Към 16 - Въпроса е, че не са бедни, но съм съгласен с теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker