Той не иска секс с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той не иска секс с мен
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 4866 пъти
Казва ми, че иска да е с мен завинаги, че много ме обича, но... само дотам. Когато отворя думата за секс ми казва, че съм "банална и досадна. "

Той е на 21, а аз съм на 19. Нямаме деца - мисля, че е важно уточнение. И така... много ме обича и аз него. Но не иска да правим секс и аз вече не издържам, защото той много ме възбужда. Досега мислех, че е защото му е малък или дори предположих, че е девствен. Сега откъде знам, че му е малък? Виждала съм го по боксерки, защото стана един инцидент с дрехите му. Дали според вас е възможно на 21 да е девствен? Както и да е, вчера му се представих за една жена и му писах от фалшив профил във фейсбук.

Говорихме си на тази тема- за секса. Тогава не му бях банална и досадна, той не ме позна. Най-страшното беше, че за да получа информация и евентуално да го хвана в крачка, го попитах какви презервативи използва. Ако не прави секс щеше да каже никакви. Но... той каза каква марка използва. Това много ме стресна. Започвам да се съмнявам дали има друга. Казах му, че моят приятел често къса презервативите. И той знаете ли какво? Започна да дава съвети да използваме повече лубрикант, той използвал много и никога не му са се късали и така. Попитах го с колко момичета е спал и той ми каза, че е спал и СПИ само с едно момиче и е много доволен от секса с нея.

Моля? Спи в момента с едно момиче? Много е доволен от секса? Очаквах този отговор, смисъл очаквах да има друга, но сякаш не бях готова да го чуя. Стана ми болно не толкова заради секса, колкото затова, че ме лъже. За Бога, той е мое, не е нейно гадже. Мразя я. Ненавиждам я, въпреки, че не знам коя е. Само предполагам коя е. На 99% съм сигурна, че е тази, за която си мисля. Ако бяхме правили секс щях да търся вината в себе си, че нещо не се справям добре, но като не сме го правили как да знае, че съм по-добра от другата? Възможно е да обича мен и да я използва за секса, не знам. Но защо не иска секс с мен?

Или да не иска да и изневерява на нея? Но тогава защо се прегръдките и любовните обяснения? Ако продължава така ще си купя вибратор или ще си намеря и аз момче само за секс. Но го обичам и знам, че много ще го нараня, но и той много ме наранява. Вие какво мислите по въпроса? Аз съм напълно объркана и не знам какво да мисля. Най-вече се чудя дали той обича мен или нея. Ако обича нея, тогава защо още не ме е зарязал?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4be50b097b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да не би наистина да е девствен и да те е излъгал по фейсбука? Може и такова нещо да има, но може и наистина да има друга.

Jeans and T-shirt Girl

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3a6c82078e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами ако няма друга, и просто е излъгал по фейсбук?
А защо му говориш за секс? Просто една вечер му кажи че го обичаш и искаш да му го покажеш по някакъв начин и без да чакаш отговор му се нахвърли съблечи го и натам си знаеш ;)
Ако се отдръпне го попитай защо го прави, ти ли си виновна с нещо, и него ли възбуждаш, защо не иска да е с теб.. :))

момиче 13г.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e9395e4fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Автор: И аз това се чудя, дали ме е лъгал по фейсбука или наистина има друга.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bd1fa48dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За да не се изложи пред момиче така ще каже. Може да е много срамежлив и затова да постъпва така. Съветвамте, да не бързаш със заключениата. Дай му време, не го задушавай така. Всичко със времето си. Ако има друга, какво го бърка да те оправи и теб за удоволствие. Мисля че има друга причина която не е свързана със момиче. "Опасната"

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 51b8e6df66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Късай го. Нямам какво повече да ти кажа. Не те заслужава момиче, и мога да ти изредя хиляди причини :)

Момиче на 13.. порастни, моля те :)

-Death_Blade ^

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9bcfd29039
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   E, доста компетентно ми звучи съветчето за лубриканта за човек, който не правил секс.
Иначе, авторке - не е твое гадже, съжалявам. Явно е влюбен в другата жена, но тя е обвързана или има някакъв проблем и не могат да се покажат в обществото. Влюбеният човек, дори да е мъж, често не може просто да бъде интимен с друг човек. Ти си явно за алиби пред обществото.
Друг варянт е да е гей и пак да те използва за параван. Това обяснява и добрия му съвет.

Но не ми се вярва да е гей и да си споделя с жена в нета. Иначе, не е искал секс от тази жена (теб) в нета, това е добрата новина, иначе щеше да лъже, че в момента няма секс.
100% човекът има секс, но не с теб. Женскаа интуиция не те е излъгала, доверявай ? се в бъдеще повече, явно ти е доста добре развита. Ако го конфронтираш с откритието си, ще те зареже, но и без това не държи много на теб, не те харесва като жена (случва се, няма привличане просто) и за нещо те използва. Ти кажи, за какво?
Аз лично бих го конфронтирала с чата. Поне бих го унизила и излезнала пичка в тази „връзка“.
Иначе - няма секс, няма връзка - толкова прости са нещата, не се заблуждавай. Не сте вече на 13, за да са достатачни цуни-гунитата...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1ca325f41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, този твоя е бая двуличник. Има друга, има- ама той я използва само за секс- мисли я за сексбомба, знам ли - пък тебе не те е пробвал и може би защото му харесва секса с другата, затова не иска да го прави с тебе.

Може и да му е малък, щом не си го виждала няма как да знаеш. Лично аз един път бяхме с едно момче и много исках да правим секс, но той все ми отказваше. Един път спахме заедно- без да сме правили секс - и го видях гол- завивката се беше отместила. Беше му много малък-ама като казвам малък.. мнооооого малък. Той ме усети като го гледах и се събуди и много се притесни. Обхвана си го с ръце и се обърна, обу си боксерки и седнахме да поговорим. Казах му да не се притеснява. Той каза, че се чувства потиснат защото моите цици били големи.. Ох, така си е- аз съм Д чашка. Казах му, че може пениса да му е малък, но пък умът му е голям. Накрая той разбра, че няма нищо страшно и вече всеки уикенд се виждаме и правим секс.

момиче 16 г.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0d12f6d978
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ако наистина прави секс с друга значи не те обича, ако те обичаше нямаше да погледне друга.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b00853139e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Заглавието беше достатъчно - Той не иска секс с мен.
Мисля, че това изчерпва всичко и е напълно безсмислено да гадаеш причината. Дали е импотентен, обратен или има друга - какво ще ти помогне, ако знаеш?
Само странното е, че въобще става дума за връзка между вас. Той не те ли целува? Ако те прегръща и целува, невъзможно е да не поиска секс.
А ако не те докосва даже - то е точно обратното на любов, съжалявам...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 15dc821dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моля ви се, това с лубрикантът може да го прочетеш във всяко женско списание и в интернет.
Не е някаква държавна тайна, нито е нужно да си правил секс, за да го знаеш.
Ако беше правил секс по-скоро щеше да попита дали го слагат правилно, каква марка използва и т. н.

Авторката нито веднъж не каза от колко време са заедно. Той може да иска да я опознае по-добре и да види как ще върви връзката им без секс.

А ти, авторке, сливи в устата ли имаш? Седнете и поговорете, като бели хора, с писане по форумите няма нищо да разбереш.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ef1764e6f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Сядайте като големи хора и си поговорете :) 90% от проблемите във връзките са основани на малко разговори и малко доверие :) Питай го в прав текст какво го притеснява, че не иска да спи с теб. Мисля, че щом те обича не би трябвало да спи с друга, предполагам, че е девствен, но го е срам от това.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d3ca68cc68
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Измислих начин как можеш да разбереш дали има друга или e девствен и го е срам да си каже. Нали си му писала по фейсбук от фалшив профил? Сега прегледай хронологията и запомни какво ти е казал. След 1-2 седмици си направи друг фалшив профил на някаква жена и му задай същите въпроси отново и виж какво ще ти отговори.

Jeans and T-shirt Girl

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 002cc2e001
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До Авторката:
Аз не разбрах вие женени ли сте, заедно ли живеете?
Какъв тип е вашата връзка.
Седни и му обясни, че ти го желаеш, че е нормално да искаш да правите секс, и ако пак ти отговори, че си банална и досадна му заяви най-отговорно, че ако наистина го мисли, ще си намериш, някой, за който ще си интересна и забавна.
Започни да му показваш, че наистина го мислиш, като не му говориш, не го виждаш и тнт.
Ако искаш мога да ти дам скайп и да си поговорим.
Аз съм на 25 с мъж от 6 години и мога да съм ти полезна.

Гери
Ако админите решат да публикуват мейла ми пиши ми на него за да се уговорим.
******

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e9395e4fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 6: искаше секс от жената във фейсбука, само че тя (аз )първа му предложи и той се съгласи. Виждал ме е по бельо и не е искал секс. Поговорих и с други хора и те мислят, че е защото не се разбира с майка си и търси майчинска прегръдка от друго момиче и най-вероятно затова ме прегръща и ми се обяснява в любов, а не иска секс.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: afd2d195c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   ей имаме 3 години разлика, аз съм по-малък ако искаш сериозна връзка без интриги и други момичета. Момче съм и съм девствен-ако го правя да е само с 1 жена. Не ми е малък, но и не ми е голям в боксерките :Д, около 15см. А и ако го направя с тебе-трябва да тръгнем заедно-нали се сещаш. Ако искаш може и секс за 1 ден, но аз предпочитам да го направим, после ако искаме пак да го правим и да тръгнем заедно-без други момичета и момчета-само аз и ти :Д. Знам, че изглеждам тъпо-това което написах и ще ме помислиш за залухав, но ако приемеш ок, ако не ще търся друга сериозна връзка(която ще се надявам да продължи до края на дните ми):Д :Д :Д

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d54afec007
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   СТ1: Ако приятелят ти не иска секс има 3 причини ТОВА Е!
1. Срамува се от размерът си или от тялото си и затова му е по трудно.
2. Девствен е.
3. Болен е от нещо.
Решението е разговор с половинката. Ако нищо не е от тези неща нямам си никаква идея за друго.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker