Защо ли го обичам?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо ли го обичам?!
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2526 пъти
Моята история е следната: На 15 съм и много харесвам едно момче, но не и той мен. Учим в едно училище. Той е с 2 години по-голям от мен. Знам, че хората, които прочетат историята ми ще си помислят дали съм го попитала или нещо от сорта... не не съм.

Според моите впечатления той не е от момчетата, които харесват едно момиче и не поглеждат друга, а точно обратното. Наистина не го познавам добре, но от приятелки знам, че е доста разкрепостен (ако мога така да се изразя) изобщо не е срамежлив, дори е душата на компанията (точно обратното на мен), но нали знаете, че на сърцето не се заповядва! Този, който не се е влюбвал няма да ме разбере (искам да знаете, че наистина съм влюбена. Може би някои от вас няма да ми повярват, но мисля, че един човек знае кога е влюбен... е аз съм със сигурност) Не можете да си представите какви чувства избликат в мен, когато го видя, когато чуя гласа му... никой до сега не ме е завладявал толкова. Не смея да му пиша нито в скайп, нито в фейсбук.

Той много обича да се закача с момичетата и знам, че ги иска само за една вечер (надявам се ме разбирате), но аз никога не бих паднала толкова ниско! Искам да съм с него не за една вечер, искам той наистина да ме обича, а не просто ей така от скука да бъде с мен (а повярвайте ми той наистина е много красив: висок, с кафява коса, сини очи... абе изобщо какво да говорим)Да наистина от части го харесвам заради външността му, но той е от типа лоши момчета (да отбележа, че пуши... а и постоянно е на дискотека, защото е диджей и представете си какво ми като не мога да слизам... знаете в България как се обличат днешните тинейджърки)

Много се отнесох. Мисля, че това е достатъчно да схванете в какава ситуация съм. ;((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9064097131
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Все едно чета моята история, с разликата, че аз съм на 14, а той на 18. Само, че с него си пишем в скайп и фейсбук. И аз съм същата като теб. Когато го видя сърцето ми не спира да бие силно. Разтапям се направо. Почти всяка вечер си пишем. Гадно ми е, че обръща внимание на всички негови фенки. И той е много красив (висок, слаб с плочки, тъмна коса и тъмни очи). Е, незнам какво да те посъветвам. Аз лично също търся съвет, но никой не може да ми даде такъв.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: aa2a2afd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все едно чета поредната история на влюбеното дете... а да.. ама аз найстина чета поредната история на влюбеното дете. Виж момиче, на 15 си ( и коментар 1 на 14) Много сте малки да знаете какво е истинска любов, разберете. Любовта не идва само от това как изглежда някого, това е просто харесване.
Дори да тръгнеш с него, ако е такъв какъвто го описваш, ще скъсате след 1 месец, ще се върнеш и ще ревеш тука как никой не те разбира и как той те псува пред приятелите му. Добре бе хора толкова ли ви е трудно да не сте толкова прости, не мога да го разбера.
Отново да подчертая, твърде сте малки за да знаете какво е любов. Заблуждавайте се колкото искате, но това не е любов.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 68f4d7955e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бааахти глезлата... Разтапяла се, па нашия не я харесвал. Тва ли е най-важното? !? !? ! Боже какви сте пикли на 15 години.. :Х

Деммъх

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 89fb605fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Причината поради която не му пиша в фейсбук е, че не искам никой освен мен и него да знае, че го харесвам. Не знаете каква е едната от приятелките ми. Няма да спре да се бъзика, което предполагам знаете е ужасно!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c6f9c4a54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От:авторката
До : 3, 4
Ако не можете да кажете нещо без да обиждате хората по-добре си замълчете. А вие дали знаете какво е любов. Може да сме не толкова големи, но не знаете какво преживява човек, защото само с думи човек не може да изрази какво чувства.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c6f9c4a54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От: авторката
До: Death_Blade ^
Виж може би си ме разбрала погрешно. Наясно съм какво ще стане ако бъда с него дори за вечер. Просто видях сайта прочетох това онова и реших да напиша своята история. Не съм очаквала някой да мисли различно от теб, защото и аз така мисля, но написвайки историята си исках някакси да ми улекне, зашото само една от приятелките ми ме разбира (т. е. само тя знае, но както и да е) Да наистина си права за възрастта къде съм още за любов, но може би така го чувствам, защото е най-силното чувство изпитвано до сега. :)
-Untouched

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9064097131
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От номер 1 до номер 2, 3 и 4: Ако бяхте на нашата възраст щяхте да ни разберете! Може да не е истинска любов, но аз не мога да си го избия от главата вече цял месец не съм спирала да мисля за него!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e862ccf369
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Леле... Толкова много ти съчувствам... Наистина... В абсолутно същото положение съм. Аз съм на 15. Той е с 2 години по - голям от мен. С кафява коса и сини очи е. И той е от лошите /само дето моят не е Ди Джей/. Невероятно много го обичам и само един човек знае, даже и той вече сигурно е забравил. Разлика е, че аз вече съм ходила с него. Препоръчвам ти да му кажеш чрез приятелки. Аз нямам смелостта да кажа на моя, но ти наистина трябва да опиташ. Нищо не губиш. Ще ти бъде по - добре, ако знаеш. Винаги можете да си останете приятели, даже той да не изпитва същите чувства. Сигурна съм, че си много хубава и че със сигурност ще се справиш. Направи си свежа прическа. Флиртувай. :]!! Късмет!! :]

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e862ccf369
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Оу, и още нещо /аз съм от последния коментар/: Ако докато флиртуваш с очи и той също го направи, значи има много по - голям шанс да те харесва.

S. J.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: aa2a2afd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Предполагам че номер 4 е авторката, и по това, което си написала предполагам и че е безмисленно да продължим да се опитваме да ти набием малко ум в мозъка. Продължавай с повърхностните заблуди. Не търси съвети, ако не можеш да слушаш.

-Death_Blade ^

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 09bbd31395
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От: авторката
До: 8
Благодаря за съчувствието и много се радвам, че ме разбираш. Но съвета който ми даваш е непосилен за мен. Не мога просто да отида при него. Незнам как да го обясня, но сакаш в училището ми си има отделни групички, които някакси си имат територии и тем подобни. Ако отида да го заговоря... не мога и да си представя какви ли не неща ще чуя зад гърба си. Благодаря на всички писали до тук, макар на някои да не им харесва историята... е нали знаете, че не винаги всички са доволни. ;))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker