Как да му призная, като ми е бивш ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да му призная, като ми е бивш ?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 1929 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 15 години, а той е с 2 години по - голям от мен. Невероятно много го харесвам и не че съм срамежлива, за да му призная, какво изпитвам, но проблемът е, че вече сме ходили преди около 1 година и ще ми бъде много трудно.

Той е висок и слаб. Има красиви сини очи и учим в едно и също училище. Той не може да казва "Р", аз също. Всъщност, той реши, че трябва да скъсаме. Аз нямам никаква представа защо. Дали понеже не одобрявах това, че пуши... или пък нещо друго - това вероятно няма да разбера. Всеки път, когато се разминем по коридора, погледите ни се засичат. В повечето случаи, това означава, че флиртува... но в този случаи, не мисля така. Всеки път, когато аз погледна в очите му, направо изтръпвам. Той постоянно е в компанията на момичета и това ме кара да ревнувам наистина много... а не би трябвало, защото вече всичко е приключило.

Чух слухове, че се занимавал с някакво момиче, с което не му се получило и че страдал. Не мога да повярвам. Но предполагам, че всичко се връща /Не че искам да му е гадно. Просто констатирам/.

Никой не знае за това /е, освен едно момче, което сигурно вече не помни, защото му го бях казала ей така, между редовете/. Не знам какво да правя от тук нататък. Много ми е гадно, когато мисля за него. Дори в училище е така и даже по някой път ми идва да заплача, но аз не плача пред хора и в действителност, хората, които са ме виждали да плача се броят на пръсти.

Както и да е. Отклоних се от темата. Ако имате някакво решение на проблема, моля ви, пишете. Но ако възнамерявате да ме порицавате или да ми казвате, че съм все още малка за любов, по - добре не си правете труда.

Благодаря ви предварително.
S. J.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4ea3751d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   здр. Тъй като вече сте ходели заедно ще ти е по-лесно. Изчакай подходящ момент, например когато е сам и отиди при него и подхвани някаква тема за разговор, например: хей днес колко часа имаш или и леле виж какъв студ е навън или нещо свързано с теми които го вълнуват.. И така ако си говорите всеки ден глурости ще се сближите и ще можеш за го попиташ какво се случи с връзката ви или ако не си от търпеливите направо отиваш пр него и го питаш без да увърташ...
Мери

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 363d5acd02
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря ти, Мери. Наистина ми помогна. Ще опитам. :]
S. J.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1983b2fb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз съм в абсолютно същата ситуация. И между другото-според мен човек никога не е прекалено малък за любов :) така де с изключение на 9, 10 годишните лапета :D :D :D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bf7a367d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   СТ1: За любов години няма. Освен теб друг нз. какво чувстваш и няма право да тварди такива глупости. Но с любов само от едната страна връзка не се получава. Ако смяташ че все още те обича говори с него ако не продалжаваш без него това е.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 363d5acd02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   3, съгласна съм с теб. 4, ние ходехме преди около година, година и половина. И през това време наистина се опитах да го забравя. Добре знам, че това би било най - доброто решение - да го забравя и толкова. Но ето че не се получи. Утре ще опитам със съвета на Мери. Пожелайте ми късмет и ми стискайте палци. Ще ви съобщя за резултатите. :S
S. J.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 896a7aa6c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   НОВИНИ!! ;ss Днес в училище на няколко пъти се разминахме и се зяпахме /или можев би само аз го зяпах/. Когато отидох с една моя приятелка да яде и той след малко влезе с двама негови приятели в лавката и ми казва: "Ооо, секси. " ;dd Аз се спекох, но успях да измъмря: "Здравей, *****". ;dd И след известно мълчание, продължих: "Ще дебелееш, а? ! " Да, да... Знам, че е глупаво, но просто не знаех какво говоря. И той само ми каза: "Да"... После се чудеше, дали да яде и накрая каза: "Ще се дебелеее"... Повече нищо не казах. Тръгнах си с моята приятелка и толкова. Повече не сме си говорили.
* * * Д А В А Й Т Е О Щ Е С Ъ В Е Т И * * *
;ss S. J.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0687312d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хайде де, бъдете хора... Помогнете малко... Днес аз му се плезя, той ми се плези... Зяпаме се... После аз бях отвън на лавката и там имаше пролука през една стена и той само ту ме погледне, ту се скрие... А аз само се хиля като ненормална... ;dd
S. J.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker