Бременна на 17 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бременна на 17
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3527 пъти
Излъгах го, че съм изпила хапчето... просто толкова много исках да си имам бебе!
Да си го гушкам, да се грижа за него да го обичам и да го възпитам да бъда най-добрата майка за него!
Той разбира се побесня след като разбра... започна да ме обижда и ме бутна на земята... започна да ми дърпа косата, да ме блъска!

Обвини ме че съм нарочно съм забременяла само заради парите(той е богат, а и имаме една таква позната която нарочно забременя, за да може да му взима пари)
Започна да ми изрежда имената на всички, с които ми е изневерявал каза ми че след като родя циците ми ще увиснат и задникът ми ще стане по голям и вече изобщо йняма да ме докосне!
Беше като обезумял!

Правилно ли съм постъпила? (моля не ме упреквайте искам само мнения незвисимо положителни или отрицателни)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2f4a313f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малка си още!!!! Имаш още да учиш, за да изкарваш прехраната на детето, да поемаш нуждите му. Но ако мъжът не те остави, ще ти бъде гадно, ще бъдете двама чужди хора, които няма да имат нищо общо освен парите и детето. И при двата случая направи аборт. Има и трети в който ти си си измислила историята

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cdc86e23ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми какво да ти кажа тези с кинтите само това и чакат при дадена ситуация да блъскат ритат абсолютен абуриген не знам какъв е изрод е този който може да посегне на бременна.
Момиче какво си надробила не знам ама скоро ще трябва да правиш аборт. Какво мислиш че си направила дете ще гледа друго дете каква кариера ще градиш.
Мила съжелявам за случилото ти се знам че искаш по бързо да пораснеш ам нетрябваше да правиш такива глупости.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 326f07ffad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не, не си постъпила правилно, ако историята въобще е истинска. Постъпката ти е доста подла. Не може да забременяваш ей така на своя глава, без съгласието на партньора си.
Че ти по този начин променяш коренно неговия живот от тук нататък, освен своя. Играеш си със съдбата на друг човек!
Ако остави теб и детето, това ще го гложди цял живот, а ако не ви остави на момента ще го направи на по-късен етап и тогава по всяка вероятност ще има поне 3 нещастни индивида.

Най-добре абортирай!

$g_;

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0d515a3976
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съжалявам, но хич не си права.. искала дете.. Ти имаш ли нужните средства да гледаш дете? За едно дете трябват ПАРИ, ТРЯБВА ДА ИМАШ И СТАБИЛЕН МЪЖ ДО СЕБЕ СИ, ТРЯБВА ТОВА ДЕТЕ ДА СЕ ГЛЕДА С ЛЮБОВ.. Кой ще го гледа, майка ти и баща ти ли? Сега не ти е времето за бебета, сега е времето да кандидатстваш, да си студентка, да се развиваш, да СИ СТЪПИШ ЗДРАВО НА КРАКАТА, а не да раждаш деца.. На тази възраст какво можеш да му предложиш? НИЩО! Момчето, доколкото прочетох ти е изневерявало, т. е. не е читаво.. това дете ще иска да го храниш, да има дрехи.. трябва да му купуваш книги, учебници.. това не е като да си купиш обувки и ако не ги харесваш да ги захвърлиш.. не е бил прав да те скубе и да ти крещи, но честно да ти кажа, ако аз бях момче на 17-18 и приятелката ми, която е на 17 направеше така, и аз нямаше да реагирам добре. Искрено се надявам историята да е измислена.

Jeans and T-shirt Girl

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 88deaf7d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Добре ли си, бе момомиче? Това е най-долното, което може да направи една жена! Какъв живот ще му осигуриш на това дете? Та ти си само на 17 години... по-добре го махни!

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6167262fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Като цяло- не, не е много правилно. Но пък иначе станало е вече, на твое място щях да му бия шута. Съжалявам, ама да блъскаш скубеш и удряш бременна жена... +това бъдеща майка на детето ти, няма как да стане. По-добре още сега да не те докосва.

Разбира се не изключвам и историята да е фейк, не е вложено много чувство, но все пак...

Зу-За

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4927e4637b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе на 17 искала да си има бебе... Това е някакъв майтап.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: dedc8624e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И ти на 17 готова ли се чувстваш да бъдеш майка??? Аз не мога да разбера нито си пълнолетна да работиш, нито можеш САМА да се издържаш, как въобще си го представи тя филм. И въпросния татко е някой пикльо на 19 години, дет мама му купува гащите още. Да се чуди човек на глупоста ви, не го зпила щотоискала бебе, е сега си го гледай да видим какво бъдеше ще има това детенце.. най-добрата майка ама чушки

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 23f87616c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мила,
Напълно правилно си постъпила, всяка жена иска да си има бебе.
НО НЕКА ТВОЕТО НЕ Е ОТ ТОЗИ ИЗРОД! Зарежи го, не е стока щом те удря и блъска.

НЕ БИВА ДА ТЕ Е СТРАХ! НАПУСНИ ГО!

Кели

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 37eb16cc9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен не си. Глупаво е да се опитваш да го задържиш чрез бебе. А ти нищо не си разбрала още от живота и си нямаш идея каква отговорност е да имаш дете. И как ще се грижиш за бебето? С парите, които той ти дава? Жалко за теб и за бъдещото ти дете. Само след време не го обвинявай за своите решения. Пепеляшка

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 106be2e252
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Това е фалшива история. Никоя двойка на света не може да е толкова първобитно-проста.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 378ee2eef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма да си първата, нито последната, която е забременяла на 17г. Нито ще си първата, родила на тази възраст. Няма и да те упреквам, защото си го пожелала, а и като се знам аз каква бях на 17 ми става ясно какво ти се върти в главата. Сега обаче ще ти кажа някои неща, които е наложително САМА да разбереш...
Ако родиш това детенце твърде възможно е то да НЯМА баща. И твърде възможно е ти да нямаш мъж. Поне не този, от когото си забременяла. Той от това, което ми каза е един ш*бан боклук (извинявам се предварително на читатели и модератори, но като чуя, че някой удря жена, дори бременна жена направо ми иде да го намеря и да го потроша)!
Сега след като се поуспокоих малко да продължа със следното - не всичко мила, ще е цветя и рози. Бебенцето наистина ще е сладко, ти ще си го гушкаш, но не мисли, че това е кукла. Много по-сложно е. Аз нямам дете, но по моите приятелки съдя какво е. Не спят по цели дни, направо пощуряват за 10 минути спокойствие и само чакат да се прибере мъжът/свекървата/майката или който и да е да ги отмени малко, за да влезнат в банята примерно. Наистина това е тяхната радост и всяка казва, че това е смисъла на живота им, но я се замисли - ти си на 17г. , без мъж, не знам за родителите ти как ще реагират на новината и без твои доходи. Ти си в гимназията имаш съвсем друг живот и изведнъж това бебенце ще те дръпне към съвсем други среди, към друг начин на живот. Няма как това да не се отрази на психиката ти.
Другото, което искам да ти кажа и е особено важно - (поне според моите наблюдения, които не са много обширни) е, че едно дете трябва да има двама родители. Не винаги се получава това на практика, но това е обширна тема. Но я си представи сценария - ти раждаш детето, т. нар. " баща" въобще нехае за теб и за бебчето и какво става в един момент -то не познава баща си. Имам няколко примера на мои приятели, които са израснали точно така- без бащи, като единия се е запознал с баща си на 13 години. И откровено го мрази... Има много проблеми в общуването и обвързването, точно защото цитирам " не искам да повтарям грешките на баща си"... Прави си изводите!
Изборът е само твой. Аз мога да ти кажа само моето мнение за най-важното - дали съм За или Против абортите... Аз съм твърдо ПРОТИВ, освен при някои изключителни здравословни обстоятелства. Но ти може да си на друго мнение ( мисля обаче, че с теб малко си приличаме по характер).
Като за край на моя ферман ти желая много здраве на първо място, много късмет и мисли повече с главата си преди всичко. И кажи на родителите си - майката е най-добрия съветник в тази ситуация и тя ще те разбере според мен :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a230168a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ясно е, че си постъпила грешно. Излъгала си го и то за такова нещо... щом знаеш, че той не иска дете, защо си го направила? И как може да искаш дете на 17??? Купи си кукла, вземи си коте, но бебе?? !!!! Обсъди го с вашите; аз в твоя случай съм за аборт

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e0aa6bad09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Мила това е толкова сериозно, та ти самата си незряла щом си постъпила така, а как ще се грижиш за бебе. Говори с майка си, ако още не си го направила. Тя ти е майка и най-добре може да те посъветва. Заедно решете какво ще правите, защото самотна майка на 17г. не звучи никак добре, затова постъпи зряло и послушай какво ще ти каже тя - все пак има повече опит от теб. Явно ти не се справяш много добре с вземането на важни решения, а когато става дума за още два живота ( този на бебе то и на приятеля ти) нещата трябва да се обмислят наистина добре. Ами пожелавам ти занапред на не вършиш подобни глупости и успех.
Диди

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 67ab637f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не не си постъпила правилно, а каза ли на вашите? ! Просто не те разбирам, тъпо си постъпила. Събери пари - сама - и направи аборт. А момчето е идиот щом е постъпил така, а ти е трябвало да изпиеш хапчето, за бебе има време!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c2a2d71ad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Боже мой! Що за тема? ! Модераторчета, внимавайтв малко.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b91023bd2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   мила, много е хубаво, че искаш да си имаш бебенце, но ти си само на 17 години. Млада си, на това дете какво ще му осигуриш... порасни още малко, намери човек, който да те заслужава и си направете един ангел

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a9170d48c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ще те успокоя - ако не наддадеш повече от 10 килограма няма да ти увиснат циците.
Иначе правилно си го усетила и затова го искаш - доказано е, че колкото по-рано роди жената, толкова по-здраво е бебето, възстановяването бързо и рисковете от ракови състояния в по-късна възракт се свеждат до минимум. Да родиш в днешно време на 17-18 години се равнява на раждане на 20 години преди два века.
Щом се чувстваш готова да си майка - бъди.

Но може би трябва да се отдалечиш от пишман таткото. Тъкмо да му докажеш, че не ти е до парите му.
А дали някога ще бъдете заедно - времето ще покаже.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3b608b3505
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Трябвало е да е изпиеш хапчето щом той те е накарал и не го е искал и си знаела че е такъв груб, но щом си решила да го отгледаш сигурно ще си сама защото едва ли ще поеме отговорност, но все пак ти пожелавам много късмет и да ти се роди живо и здраво бебче

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 97c9657619
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Бременна е вече, а вие я съветвате да убие тази възможност? Искала е дете, след като е преценила, че ще му даде всичко необходимо -нека го гледа! Надявам се да не си направила грешката да се откажеш от детето! Писала си преди година, ако си направила аборт.. дано да успееш да забременееш отново и обмисляй ситуациите, ще намериш друг мъж.. който също ще бъде готов за семейство! А ако си го родила, да ти е живо и здраво и много да те радва.. ако имаш проблеми пиши тук, ще помагаме!
Целувки, Нася!

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e18f8ee5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   ХОРА !? Бабите ни на по колко години са раждали? Вашите майки на колко години са били? Колко аборта се правят всеки ден в България! Знаете ли, че момичето може да няма повече деца, след аборт в такава ранна възраст... Как може да давате такива съвети.
Винаги може да се намери начин да се отгледа 1 дете.
Дори родителите й да не й помагат, ще стане на 18, ще работи нещо от вкъщи, ако трябва.
Ако има желание, ще успее.
Това момиче, какво ще мисли след години...че е можела да има дете - пораснало. Какво ще си мисли, минути след като направи абортът> "Аз убих бебето си!"

http://www.abort.bg/аргументи/здравето-на-майката/

http://www.abort.bg/аргументи/животът-на-детето/

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3b4f803a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   н 21 - моите баби са родили както следва
Майката на майка ми се е омъжила на 20 г. и е родила на 21 и на 23 г. На 33 г. е била вдовица
Майката на баща ми се е омъжила на 27 г. и е родила на 29 и 31 г.
Вдовица става някъде в 60-те си години.

Средната продължителност на живота на поколението на моите баби и дядовци (родени в 20те години на миналия век) е била към 65 г.
Днес средната продължителност на живота у нас е 73 г. Тенденция увеличаваща се. ОЧАКВАНЕТО за живота на днешните 17 годишни е да достигнат СРЕДНО над 83-85 г. като не се знае дали нови постижения в медицината и развитие на страната ни няма дори да доведат до средна продължителност на живота над тази възраст.

Какво искам да кажа - ами не може да живеем като своите баби и дядовци.
Освен това у нас поне сред българското население от поне 100 г. не е прието под 18 г. да се женим и да раждаме. Дори моите баби са родили и са се оженили над 20 г., а са от селата.

За Абортите съм съгласна, но абортите у нас непрекъснато спадат. Явно по-младите жени са се научили вече да ползват контрацептиви.
Пикът в абортите се достига през 1980 г. - над 135 000 аборта (толкова деца НИКОГА у нас не са се раждали). До 1997 г. тенденцията се запазва и на всяко живо родено дете има 2 до 3 аборта. Днес на ДВЕ живо родени деца има 1 аборт.
И ти си тръгнала да казваш на младите как да живеят?
Ами те го знаят по-добре от нас

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8d65e11a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ще ти дам един съвет, който повечето ще кажат, че е глупав.
Моят съвет е в никакъв случай не прави аборт, ЗАЩОТО си още на много крехка възраст, при която ако сега направиш аборт като пораснеш може да не забренееш повече! Но пък ще те посъветвам да се допиташ до гинеколог, нищо не губиш! Защото според мен това е по-важното! Няма смисъл да си проваляш живота, защото провален живот за мен, е живот без деца! Ученето може да стане със вечерно или задочно!
Ако пък не искаш да поемаш риска да правиш аборт или пък много искаш товa бебе кажи на родителите си и го отгледай s тяхна помощ, защото според мен този мъж не е човекa, с когото трябва да го отгледаш! Надявaм се да съм била полезна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker