Размисли и страсти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Размисли и страсти
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 1892 пъти
Съжалявам за безмисленото заглавие. Друго не можах да измисля. В момента се чудя. И така : от доста време питам се какъв ми е проблема с момичетата??

Объркан съм. Не съм девствен слава богу. Имам някаква изкривена предства за всичко. Не мога да си общувам с момичетата по начин който смятам за нормален. Не че има някви стандарти, но аз имам представи. Явно въприемам нещата свързани с момичета по съвсем различен начин. Накратко за мен : готин пич съм не се хваля просто си е така. Нормален съм висок красив, атлетичен. е И?? два пъти по-грозни от мен пичове си имат приятелки, секс си правят излизат си сичко нормално. а аз не? а в предствите ми трябва да е обратното. и все пак нека си погледна в моята паница. ключа сигурно идва от детството, когато други хора на по 13-14-15-17-18 години са имали приятелки, секс ала бала аз съм бил толкова детски гъз, че няма накъде, такова ми беше времето, такова ми беше обкръжението, такъв си бях и аз, срамежлив. Е** му ***. Е тоя проблем май е най-големия. Нямам мотивация хора!! И тва е важно. Нямам мотивация за да излизам и правя секс и т. н. Защо ли?? Ми сигурно защото от 6 клас всекидневно бия чекии. тва са към 8 години и нз колко още ще продължи.

Пристрастен съм имам нужда от помощ. До ся през живота ми е имало към 2-3 седмици редовен секс ( евала добре е ама свърши). твърде късно се освободих от девственосста си и попадах на момичета, които различни причини ( винаги в тях според мен ) ни пречеха да правим секс повече от 2-3 пъти. Единственото с което се гордея е че досега съм правил секс с 5 момичета, малко са да много малко, но спрямо преди съм мнооого напред с материала. Пак се отнесох - главния ми проблем са чекиите и просто съм невъзможно свързан с тях, няма шанс да се откъсна. Даже и ден рядко пропускам. Дали ако спра за седмица две месец ( не се виждам как го правя, но хипотетично ) дали това ще ме мотивира да си намеря приятелка или поне секс за 1-2 вечери. Дали зависимостта от родителите няма някакво влияние?? Само се оправдавам с външни фактори, но не може до 17-18 години да съм маминото детенце пък и ся живееки с тях пак съм много зависим. Имам нужда да живея отделно от тях да имам собсвен живот с собствена работа, отговорности и т. н. и да имам собствени потребности различни от тези на семейството!!!

Но може ли да имам такъв малшанс чесно??? сички момичета с които съм бил какво не ми харесват не разбрах винаги те ме напускат?? Въпреки че секса уж им харесва, бях дори с девствена и тя ме изостави. Не мога да призная чуствата си на момиче, това също е проблем. Бяга ми цялата картинка как са запознавам с момиче, говорим си, после излизаме и т. н. Въпреки че съм го правил, но ситуацията сега е някакси друга. Не бих могъл да го нарпавя с момиче, което харесвам, когато тя ми казва 5 думи на кръст, и няма кво да си кажем, не се интересува от мен. Омръзна ми да не ми обръщат внимание.
много глупости изписах, критики приемам и съвети. отивам си бия една, ко да прая, прстрастен съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 488e76e16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предполагам, че има нещо в характерът ти, което ги отблъсква..

Jeans and T-shirt Girl

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e5e9f54d95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ххахах последното изречение ме разби просто!! :)) Благодаря ти, че ме развесели!
По въпроса - не разбрах какво питаш... Според мен всичко е до хормоните и до отношението ти към момичетата. Виждам, че ти връзват все пак, но не насилвай нещата. Ти какво искаш на тия години да имаш 150 бройки ли? Първо е нереално и второ е нездравословно. Порасни малко и разбери жените и тогава мисли за нещо повече от еднократен секс. Дотогава - ще караш с ръчни скорости...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 35d8e66289
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   СТ1: ДДЗ. Аз се разбирам с момичетата само че по приятелски начин. Аз не съм хукнал да тарся като развързан питбул с коя да правя секс че да си дигам номера аз търся едно момиче което да ме разбере. За твоя проблем нз. отпускаш се говориш използваш си чувството за хумор ако имаш и не говори по възможност колко си пристрастен към чекиите :Д.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker