Какъв е проблема? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какъв е проблема?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2304 пъти
Здравейте, не знам какво ме накара да пиша, но пък ще опитам. Днес, на 3-ти февруари имам рожден ден... ставам на 18... и единственото за което си мисля, са проблемите които имам. Сега трябва да кажа за какво става въпрос-когато бях на 1-2г. се наложи да ми направят операция-обрязване-ще кажете "кво пък", е не-след въпросната процедура размера е... зле, ако трябва да говоря в сантиметри-8-9см, а в нормално състояние-2см.

Знаете ли какво е комплекси всеки ден, да не ти се ходи на училище, защото ти личи, че нямаш т. нар "пакет", да избираш дрехи, които са подходящи за теб... да избягваш всякакъв контакт с момичета, а и момчета (знаете как е, хваленето и т. н. )... даже се освобождавам от ФВС, заради този комплекс. Представете си за какъв комплексар става въпрос, даже когато съм сам ми е тъпо заради този... проблем, това ми е ежедневие... след няколко месеца завършвам 12 клас-трябва да сме официално-отново комплекси, ужасно много харесвам едно момиче... нищо повече, няма смисъл... та да се върнем на основния проблем. Ако някой знае каква би могла да е причината... знае какво да направи. Някои ще ми кажат питай родителите си или лекарката си-не става, не искам да се подлагам на разни операции или нещо подобно. Никога не съм искал нещо повече, а просто да съм нормален... нищо повече.

Ако някой каже че размера няма значение-ще кажа че тва са пълни глучпости и едва ли има някой, който да е чел повече такива статии от мен, даже преди няколко дена в този сайт видях една... Защо трябваше да съм толкова прецакан... знаете ли за какво си мисля откакто осъзнах проблема- за самоубийство... Даже днес си пожелавам преди да завърша-да катастрофирам и тва наистина би могло да реши проблемите...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 47a031b7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Честито пълнолетие първо! Ало, земята вика автора!!! Ти добре ли си? Самоубийство!!? ! Хората сме различни, всички търсим различни неща, защо униваш още от сега? Животът е пред теб!!! Сега ще отидеш да учиш, ще се запознаеш с нови хора! Ако това ще те успокои, моят приятел също има малък член (е, не е прекалено малък, нормален е) и си ме задоволява перфектно, така че защо се комплексираш чак до такава степен? Приятелят ми също не си го харесва, казва, че му е кофти и че мисли, че му е малък. Ето, аз съм жив пример, че на мен си ми харесва и си ми доставя удоволствие... Погледни по-ведро на нещата... Не всичко се върти само и единствено около РАЗМЕРА, ПУСТИЯ РАЗМЕР! ... Просто се пусни по вълните на живота... не знаеш къде ще те отведат, с какви хора ще се запознаеш и т. н. Недей още от сега с това черногледство!! Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3b745e6570
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приеми това което имаш. Намери някоя, която те обича. Само 3 см са достатъчни да задоволят жена. Радвай се че имаш 3пъти повече :Р

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 884d1d6258
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Честит рожден ден първо! Желая ти ЗДРАВЕ и много късмет занапред! Умишлено написах здраве с големи букви, защото то е най-важното!
Относно проблема ти - нямам голям с много партньори, но да не мислиш, че всичките са били с 20 +? О, нищо подобно! Даже напротив... Имах едно много симпатично момче (ако мога да го нарека момче, защото тогава беше на 26 почти) и той имаше същия " проблем". Слагам го в кавички, защото не беше за мен и за него никакъв проблем, просто човека се беше научил как да използва това, което има и то много добре :) ама да не задълбавам в тази тема...
Въпросът е там, че според мен първо на теб ти трябва едно хубаво събуждане или по-скоро израстване и тогава ще оцениш какво е важното в живота. Но спокойно и това ще стане - може би след като завършиш гимназията...
Сега мога само да те посъветвам да не се депресираш, защото можеш да си докараш от това други неща, които наистина ще са проблем за теб! Гледай си живота и кефа... Желая ти един наистина незабравим абитуриентски бал и наздраве - пийни чаша бира или вино за рождения ден :))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 532ca90b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чакай, чакай? Защо намесваш обрязването с размера ти? Да не би да са ти отрязали къс месо!? Това си е генетично заложено. Моят съвет е да отвориш браузъра, на Google, пишеш "челик" (без кавичките) или jelq (на английски) и четеш! Успех и внимавай!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: efd974c5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Колко глупав трябва да е един човек, за да му идва самочувствието от размера на половия орган??? И аз имам мкалки цици, ама не ме притеснява това. В моя курс бюста ми е малко над мъжки гърди, ама никак не ме притеснява този факт. Имам поне още 1000 предимства, които мога да покажа. Не се излагай!

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d226f70f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е ти пък недей да мислиш заради такива работи за самоубийство, един мой приятел беше ми споменал, че си биел някакви инжекции за уголемяване на члена и каза че му подействало, но не знам колко струват ако искаш позаинтересувай се и питай в някоя аптека може и да помогне

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1e31292564
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора: -Death_Blade ^ ме разсмя... както и да е. Всички знаем в какъв разврат живеем днес, знаете какви са момичетата и т. н. Чел съм ужасно много статии и коментари и... извода е че има значение. Доста знам за челик, ама ми изглежда тъпо... не знам, всички вие сте нормални, с нормални размери на полови органи и затова не разбирате колко сериозен проблем е тва. Даже и рекламите те комплексират. Сещате се за кафето "Нова Бразилия"- "Истината е в пакета", или в чалга песните... в момента се сещам за "Неудобни въпроси". И аз не мисля че секса би трябвало да е толкова важен за една връзка, но факт. А и при мен става въпрос за страаашни комплекси... даже мисля да не правя бал, а да отида на мача между Милан и Рома на Джузепе Меаца... както и да е... може би това (футбола) ми е помогнал за да не направя нещо... засега :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1e31292564
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Забравих да добавя че датите им съвпадат и ще имам добро оправдание при евентуално отиване в Милано :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker