Гаджето на най-добрата ми приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Гаджето на най-добрата ми приятелка
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 4796 пъти
Здравейте. Няма да пиша години, защото напиша ли, очаквам коментари от сорта "малка си още".

Такаа, значи, става дума за една игра. Аз започнах да я играя и моята най-добра приятелка (да я наречем Д) също започна. Но това няма значение...

Няколко месеца по-късно в играта дойде един нейн "познат". И започнаха само да си пращат целувки. Но нищо повече... После се изморих да играя и им казах че не ми се играе повече. Той (да кажем М) каза че и на него не му се играе но играе защото Д му е... И така и не довърши изречението - тя го спря. По-късно пак си пращаха целувки. Аз я питах във Фейсбук дали са гаджета и сега чакам отговор от нея.

И на мен ми е любопитно дали са двойка и ако да - защо не ми е казала, аз съм и казвала преди за моите гаджета а тя крие своите, защо?

Тя може да ми каже всичко, да ми довери всяка тайна, но не...

Да модераторите: Моля ви да пуснете историята ми, много ми е важно и нещо ще ме човърка отвътре докато не разбера защо крие от мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 71e86ec36e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се притеснявай и аз крия много неща от най-добрата ми приятелка. Просто има хора, които се доверяват по-трудно. Успокой се :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 383fc4c89c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз преди казвах всичко на моята ндп , в един момент се скарахме и тя каза всичките ми тайни, лошото беше, че там имаше и доста лични тайни, като например името на момчето което си харесвам, бившето ми гадже и т. н. , бях ги казала само на нея, защото другите от класа казват - малки сме за гаджета. И сега като тя знае по - малко за мен и личния ми живот е по - добре за мен.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 061989a7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Спокойно, мила. И аз имам тайни от най-добрата ми приятелка и то доста големи. Тя например не знае, че не съм девствена и т. н. Важното е да се разбирате, а доколкото до личния живот си споделяйте само някои неща, не абсолютно всичко, за да си сигурна, че споделяйки й нещо не толкова приятно няма да я загубиш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3604b44f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Много си малка за такива неща.

-Death_Blade ^




(u mad? :D)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 51049fe423
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами, гледай сега. И моята най - добра приятелка е крила много тайни от мен. Аз съм открит човек и нямам кой знае какви големи тайни. Но според мен, щом ти е най - добра приятелка, трябва да ти казва всичко. Ако някога си я накарала да мисли, че може да я предадеш, вероятно за това не ти е казала. Но ако никога не си и давала повод за такова нещо, тя е длъжна, от приятелска гледна точка, да ти казва такива неща и тайни. Иначе не би ти била най - добра приятелка, а просто приятелка. :]
S. J.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c09f424408
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   :D -Death_Blade ^ оново разцепва.

GG

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4a002d7d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Понякога не можеш да кажеш всичко на всеки. В смисъл, знаеш, има си приятели и приятели. На някоя позната мога да кажа, че обожавам определена книга, а на друга мога дори да не спомена, че чета. Изчакай я малко, ще си каже.

Сега истинската причина да пиша -Death_Blade ^ No, But I'm mad! Човек, започвам искрено да се притеснявам за теб- не си ли скъна ръцете да казваш навсякъде, че някой е малък за това. Хайде моля те на 12 практикуват креватна гимнастика, мислиш ли че някой въобще те слуша. ;dd (Now... U mad? )
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3604b44f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Поласкан съм че искренно започваш да се притесняваш за мен Зу-За :) Но няма нужда, щом съм оцелял до сега, няма повод за притеснение :Р
Иначе не, не съм се изморил да казвам на дечицата че са малки за нещо, защото са. Дали ще ме слушат или не, това си е техен избор, аз просто се опитвам да им защитавам детството. Твърде много избързват с искането да порастват и изпускат ужасно много неща, които са много важни за тях, и за това го правя. За какво мислиш има толкова много дегенерирали хора? Защото са избързали, и заради това в момента нямат мозъци, и ще следват и една мишка ако тя слуша чалга.

-Death_Blade ^

U jelly? :P

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5a2ce03bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ейййй аман с вашите гаджета... не могат сополите си да избършат сами ама иначе.. изживейте си детството, станете от шиб*ните компютри, спрете с интернет игрите, оставете момчетата... от страни сте смешни, наистина

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4a002d7d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   -Death_Blade ^ - No way ;pp

Принципно много ме кефиш и като човек и като мислене, но просто не виждам смисъл да обясняваш очевАдни неща. Все пак всеки решава сам за себе си. Щом на 12/13 решават да правят секс, тогава би следвало да си поемат отговорността. Както и в темата, щом са решили да пазят тайната си между тях, тогава трябва да са готови и за евентуални скандали с най-добрите приятели. Дори да напишеш цяла книга по въпроса пак никой няма да обърне внимание. (освен аз, защото съм зла и ми е скучно)
Зу-За

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7c4e2bda14
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Death_Blade ^..
изпревари ме.
До 10: Първо без гаджета, след това без компютри. Много искаш. Не те харесвам.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3604b44f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мила Зу-За, какво те кара да мислиш че такова момиченце като тебе със сладки незначителни юмручета е зло? :РРР.
Иначе, отново поласкан от комплиментите, но обяснявам неща, които ти вадят очите, точно защото ти вадят очите, но не ги вадят на тези, на които обяснявам, защото много добре знам как мислят, и какво мислят тези заблудени дечица.
Част от същността ми е войн, и аз никога не спирам да се боря за това, което мисля че е правилно :) Винаги съм защитавал, и винаги ще защитавам.

Kъм 12- Какво съм изпреварил?

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9c1d06c0aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Зу-За, -Death_Blade ^ - both dumbasses.

Спорите от два зелени макарона кой е по-червен...

Кубрат


П. П. Блейд, да призная и аз харесвам доста от коментарите ти (вкл. номер 5 - не защото си прав, а заради затапката :-) ), има само едно нещо, което ме дразни - че приемаш процеса на израстване на децата като деградация? УъТъФъ? Естествено, че и на мене историята на авторката ми изглежда хипер смешна, но всеки е минал през такива инфантилни историйки, и това е добре, защото от там се почва. Ти може да си минал на 15, аз на 18, други на 12... точно както на всеки по различно време му расте пишката, респ. циците, така и по различно време му "увира акъла". Недей моля те да асоциираш годините на децата с тва кво е редно да правят и кво не... Първо защото няма правило и рецепта, и второ защото нито ти, нито аз, нито който и да е страничен наблюдател сме в правото си да им казваме кога кво да правят, за кое са малки и за кое са големи... Хайде със здраве :-)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3604b44f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   14- Главата ти спори кой макарон е по-червен >_>

Не си ме разбрал правилно. Не приемам процеса на израстване на децата като деградация, повечето хора са минали през такива неща, и за това го мислят за нещо "нормално", нищо че не е. Историята не е смешна, а е тъжна, защото момичето вместо просто да пита, седи пред компа и търси съвети от хора, които най-вероятно никога не е виждала, нито знае какъв им е опита, нито нищо. Знаеш ли какви първобитни коментари и съвети съм виждал тук?

Та, да се върнем към основната тема. Не мисля израстването на децата като деградация, а НАЧИНА по които те израстват. Питай повечето деца сегашно време, всичките ще ти кажат че се мислят за по-бързо развиващи се и за по-умни от предшествениците си, а това е направо комично, защото те и бъкел не знаят. Всичките търсят на кого да угодят, на кой да подражават, на какви да се прават, че да се харесват на другите, и всякакви такива неща. Правят най-тъпите възможни грешки, и после реват защо така ставало. A па да не говорим родителите им с какви бълхи им пълнят мозъците. Такива глупости съм чувал от родители да казват на малките си дечица, че не можеш да повярвам на ушите си. Дори преди 5 години, когато аз съм бил на 13-14 не е имало такива крайни простащини.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 320e4369d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Блейд:

“Every generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it. ”
? George Orwell

Сигурно си го чувал това, а може и да не си, но ако не си вникнал в истинската същност на тия думи и да си УСЕТИЛ какво те наистина означават, значи самият ти не си израстнал твърде много. В което няма лошо, имаш още много време пред себе си - но недей да се присмиваш на другите колко били "смешни".

Кубрат

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5a2ce03bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Към -Death_Blade ^ - аз съм 10 ;) Оооо ще плача цяла седмица, че "не ме харесваш". Много ми е интересно, някой ден ако имаш дете, дали ще му позволяваш на тези години да ходи по купони, да се целува с разни момчета, да прави секс (защото е ноормално да си има гадже ;) ) и да виси по цял ден на компютъра... айде помислете малко преди да пишете..

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6f4de4a92c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Номер 18, тоя дето ти е писал в 12 не е Блейд. Обръща се към Блейд и към тебе... Айде ти помислси малко преди да пишеш.

А между другото 12 е прав, не им блазе на децата ти ако ти ще им казваш кога да правят секс и кога да се целуват (от кога пък и тва е забранено? !? ). За компютрите съм съгласен, но всичко друго е нормална част от живота на всеки тийн.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3604b44f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Към Кубрат- Еми не, не се присмивам. Единствено се присмивам ако започват да се опитват да ме атакуват (като номер 18) а всъщност аргументите им са по-зле и от тези на едно сладко бебенце. Другото, което не разбирам е че ти постоянно не ме разбираш. Аз казваш че историята не е смешна, а е тъжна, а ти ми викаш че се присмивам.. как става тоя номер? Ако найстина се присмивах, мислиш ли че коментарите щяха да са ми такива. Айде използвай си мозъка поне веднъж в живота >_>

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. ” -Albert Einstein

И на твое място не бих продължил с quotes, дори без тях ще те затапя за две секунди ^_^.

Към номер 18- Не съм аз този, които е казал че не те харесва. "Айде помисли и погледай малко, преди да пишеш... "

12. Death_Blade ^..
изпревари ме.
До 10: Първо без гаджета, след това без компютри. Много искаш. Не те харесвам.

Ако внимателно се вгледаш, той се обръща към мен. После се обръща към теб.. да си ме видял някога да си слагам ника от горе??

И за да ти задоволя интереса, някой ден, когато съм родител, ще му позволявам да ходи на купони и да си има гаджета, защото ще му се доверявам, защото ще знам че съм го научил на всичко, което е важно, и ще оставя останалото сам да си го разбере. Няма да го манипулирам, нито ще го лъжа или да му пълня главата с глупости, както много родители правят. Осъзнай пред кого се изправяш, преди да започваш спора.

Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4a002d7d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Айде, моля ви се не спорете.
Не казвайте, че е нямало увличания, харесване, тръпка... не ми говорете. Слушала съм милиони истории и на учители и на роднини и на приятели, абсолютно всички разказват как на 15 живота им е бил подобен на сегашния само, че вместо да си чатят са си говорели по телефона, а на живо вместо да се натискат, са се целували. Нима при вас е нямало развалени яйца!? Та нали вие ни показвате света на "големите", нали вие сте ни родители, братовчеди, приятели, познати... някаква си 15 годишна курва е бременна от 30 годишен олигофрен, да сигурно вината е на хормонално изпращялата тинейджърка. А приятелката на авторката си имала гадже, чудо голямо.

Блейд, не ме разбирай погрешно, много ме кефиш като начин на мислене, съгласна съм с доста от коментарите ти и разбирам колко голям характер си, но не винаги си прав. В случая можеш ли да ми докажеш че цяло поколения от 95 надолу абсолютно всички сме много зле. Да, на 14 съм, падам си по момчета, увличам се, закачам се, погледи, усмивки, ама си уча уроците и си спазвам правилата- Лош човек ли съм, тъпа ли съм, бързам ли да раста??? Ау, да мразя и да ме лигавят и да ми говорят някакво мило и бавно, сякаш годините ми ме правят истеричка с малко мозък ;) (намек! ).

Разгледай фейсбук, или някой сайт, който сега е пълен с тинейджъри и виж как всеки гледа да е различен от другите и да изпъква. Преди 2 години беше модерно да се ходи с къси полички и дълбоки деколтета, сега става модерно да се отличаваме, да носим странни дрехи и да се присмиваме на идиотщини. Аз лично толкова страници съм изчела... в крайна сметка извода е, че днес някой си деградират, ама други си живеят живота. Факта е само един- класа ми е пълен с чудаци, всеки с номера си, има си ги кифлите и идиотите, има зубърите, има известни и пропаднали, всякакви характери и всякакви личности, но все пак се срещат свестни хора най-вероятно бъдещи адвокати, лекари, или писатели. Има ги- убеди ме, че ги няма и те поздравявам! И да казваш това, което ти вади очите, всички го знаем, друг е въпроса, че всеки сам си решава какво да прави със себе си и до къде ще се докара. Ако не може да мисли и се прецака- негов проблем.

Кубрате, мерси, може би вярно се излагаме да спорим за нещо, което вече и учените не могат да обяснят, но такова е положението- с инати и откачалки е пълно навсякъде, поне ти даваме поводи да се посмееш на глас. Впрочем си от малкото хора, които могат да ме затапят без да ме ядосат, приемай го за комплимент. (you feel like a big boss? :D )
Зу -За

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3604b44f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Зу-За.. виж... никога не съм казвал че ВСИЧКИ са еднакви. Почти винаги гледам да казвам че има изключения, във всичко, което е толкова обширно колкото това. Във нито едно изречение до сега не съм казвал че всичките са такива, а само повечето. Ти гледаш на този факт, че има изключения като добро нещо, а то е лошо. Трябва да е точно обратното, идиотите да са изключенията, не умните, свестни и тн хора.

Ако някаква си 15 годишна "курва" е бременна, то то е нейна вина толкова, колкото и на 30 годишния, които е правил секс с нея. И точно толкова е вината на тъпите родители, които не са успели да я научат. Ако няма родители, вината си остава нейна, че е допуснала да пропадне толкова.

Разглеждал съм много страници, дали в фейсбук, дали някъде другаде, и не виждам НИЩО различно. Всички са еднакви, а изключенията липсват, и/или много трудно се намират.

Няма смисъл да продължавам да говоря, повече от очевидно ми е че все пак никой не разбира (гледа, вижда, чува, каквото и да е) какво казвам, иначе нямаше да стигнат нещата до тук. Не ми се случва за първи път, и явно няма да е и за последен. Продължавайте да се доверявате на "правилните" ви преценки, и продължавайте да се заблуждавате че всичко е ок. Когато най-накрая решите да слушате, вместо да си мислете че знаете всичко преди да сте го чули, може да ми се обадите. Няма да си задържам дъха.

-Death_Blade ^

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7000416c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   В този сайт има наколко елемента изпаднали от тийнейджърските сайтове, разпознават се, защото си пишат псевдонимите. Без тях няма да е забавно да се четат коментарите, а и оживяват дискусията, проблемът е, че доста се отплесват от въпроса и не бива да се взимат насериозно.

До авторката: Женското приятелство е по-потайно от мъжкото. Ако тя се беше изфукала надменно пред теб с новата си придобивка би означавало, че не сте приятелки. При мъжете потайността разрушава приятелството, защото обикновенно прикрива корестни цели, докато жените понякога взимат прибързани решения ипосле се страхуват от последиците - в случая как би реагирила ти и т. н.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6f4de4a92c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Зузе, мерси за комплимента :-) старая се да не ядосвам хората, защото няма смисъл, но със затапките понякога не мога да се стърпя :-)

Блейд, като див петел си бате, малко да те клъвнат и рипаш :-) Вземи гледай малко по-отгоре на нещата, не се вземай толко насериозно... Тва с цитата ти го дадох, за да видиш, че по-умни хора от мене са стигнали до извода, че всеки си мисли, че по-младите са по-тъпи от него и за нищо не стават, а по-дъртите... видиш ли, тях кой ги брои изобщо... Истината е, че човечеството го има от хиляди години, и ако се деградираше толкова бързо за 10-20 години, колкото е твоя поглед над нещата, досега нямаше да ни има изобщо...

Така че недей да оригиналничиш с цитати, които са извън темата и да се състезаваш кой кого ще затапи... Детинско е, не за друго... А, и като гледам как всичките ти коментари са с по 5 звезди от 1 глас още веднага след като ги пуснеш, чак се изкушавам да си мисля разни работи...

Що се отнася до темата за възпитанието с номер 18, там съм абсолютно съгласен с тебе! И съм го казал в 19.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3604b44f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Ами виждаш ли, Кубрат, отново доказвам че не си ме разбрал правилно. Казвам че обществото масивно почна да деградира едва в последните няколко години, никога не съм казвал нищо за далечното минало. Всеки си мисли че по-младите са по-тъпи ( като махнем изключенията, защото ще стане твърде дълго ) защото те повторно доказват нашите мисли, и не правят нищо по въпроса. Да си бъдем честни, явно са минавали хиляди чудеса, защото човечеството найстина е толкова преебано, и винаги е било (като махнем изключенията) че найстина се чудя как такава примитивна раса още не е хвърлила топа.
Смешно ми е ( ДА, ТОЧНО! Сега се присмивам ) как с един цитат те "затапих" и ти го определяш като детинско. Да не говорим че самият цитат си е точно по темата. И после твоя жалък опит за тъй нареченото от теб "затапване" --- "А, и като гледам как всичките ти коментари са с по 5 звезди от 1 глас още веднага след като ги пуснеш, чак се изкушавам да си мисля разни работи... " e направо жалко--- УАУ, чак ме уплаши колко си наблюдателен. Но знаеш ли? Прав си :Д Мисли си че мойте звездички тъй многобройни имат нещо общо с каквото и да е. Защо да ги няма? Те защото са там, определят колко съм нарцисизен, как се възхищавам на моето величие, и си слагам по 5 звездички всеки път като си пусна коментар, за да си погаля егото и да подчертая моята ненадмината мощ.

-Death_Blade ^

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker