Дали да действам смело и да му кажа всичко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали да действам смело и да му кажа всичко
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2013 пъти
Здравейте драги читатели,
Пише ви едно момиче, което си е загубило ума по едно момче. И може би има нужда от съвет.
Всичко започна лятото. Въпросното момче ме харесваше и то много. Но аз тичах по един друг глупак и не осъзнавах какво изпускам. Пишехе си с него, той се отнасяше доста мило с мен и се интересуваше от абсолютно всичко около мен. А аз се държех много хладно и с безразличие към него. И наистина доста сгреших. След известно време той вече спря да ме търси. И аз също спрях да му пиша.

Ааа забравих да спомена в една компания сме с него и подчти всеки ден се виждахме... И така мина около месец от както не си бяхме писали. С времето аз го опознах повече и разбрах че наистина съм сгрешила много. Започнах да се чувствам така, както той преди. Започнах да го харесвам и то не само като приятел, а като нещо повече. Странно но незнаех и аз защо така се получи. Неможех да си обесня, защо го харесвам. Просто като го видех усещах пеперудите в стомаха, сърцето ми започваше да бие по-силно, краката ми се подкосяваха и ми ставаще едно весело. Започнах аз да го търся постоянно, да му пиша. Гадното е че той сега се отнасяше със същото безразличие с което и аз към него преди. И така до ден днешен.

Това е, че минаха 3 месеца, а аз още го харесвам. Странно, но никога не съм си харесвала толкова дълго някой. Наскоро през ума ми мина да му кажа да излезем двамата и да му призная всичко. По скайп не бих го направил, защото е тъпо и аз много мразя да се казват такива неща там. Попринцип като съм си харесвала някой съм му намеквала или направо съм му казвала, но този път е различно. Може би ми липсва кураж. Аз изобщо не съм срамежлива но сега незнам какво ми става. На няколко пъти бях готова да му кажа всичко, но нещо ми става просто незнам и аз какво е. За пръв път ми пука толкова много. Попринцип като кажа на някое момче, после ми е се едно дали ще ми бие шута или ще се хване с мен. Може би съм се влюбила истонски за пръв път. Боли ме, защото всеки път като се замисля осъзнавам каква голяма глупачка съм била.

Говорих с приятелите си. Те ми казаха да давам смело и да му кажа. Дадоха ми съвети, но незнам защо аз още немога да му призная. Може би се страхувам от отговора му.

Имам нужда и от вашите съвети. И се надявам да ги получа. Въпросът ми е дали да действам смело и да му кажа всичко. Е благодарая ви, предварително. И също благодаря на тези които са си направили поне труда да ми четат мъчните истории. :Д

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 72ad7594e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много са хубави тези уроци, нали? Осъзнаваш колко много си изпуснал, чак след като го изпуснеш, после му търчиш по петите и се чудиш защо се държи хладно с теб след като ти си го наранявала безброй пъти. На негово място аз въобще не бих ти обърнал внимание. Имаше си шанса и си го пропусна. Веднъж момче спира ли да те харесва, шанса ти е малък. Да ти е за урок.

Иначе бих те посъветвал да му кажеш преди съвсем да се е отказал от теб.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d50ce46a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отрязал те е и сега ти тичаш след него и разбираш какво му е било на него, когато той те е харесвал...
Не мисля, че дори да му кажеш нещата ще се променят, но нищо не ти пречи да опиташ. Бъдете само двамата и му го кажи директно, на него му е ясно, че го харесваш, остава само да му го кажеш очи в очи. Успех все пак и другия път мисли повече как се отнасяш с хората.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9e12eedb7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Защо се мъчиш кажи му може да е изстинал към теб вече но любовта са казали, остава за вечни времена!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6333b314d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Някои момчета могат да постъпят много глупаво, когато някое момиче ги отреже, а именно да продължават да го преследват. Така момието губи интерес. Той е направил точно обратното - умният начин. Отдалечил се е от теб и сега ето че ти искаш да сис него.
Е, аз съм 99, 9 % сигурня, че той още те харесва, така че изобщо не чакай. Кажи му. Ако все пак каже, че няма вече чувства към теб, не ти остава друго, освен да продължиш живота си. :]
S. J.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6acbc53627
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много лошо си постъпила. Сега разбираш каква мъка и болка е приживял той. По-добре му кажи и му поискай втори шанс. А и да не стане поне ще ти е олекнало, че се му казала.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c71bb3b709
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   СТ1: Даването смело е наи хубавото нещо на този свят това е наи лесния и бърз начин за изясняване на чувствата между двама души. Говори с това момче разберете се кои какво мисли за другия и ако чувствата ви са взаимни прекрасно ако не са поне няма да си губите времето :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a4316f9e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен трябва да се пробваш. Има шанс още да те харесва... и аз съм правила подобна грешка... знам какво е :) Просто му признай всичко!
DarkZombie

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker