Нямам сили да му призная истината. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам сили да му призная истината.
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2298 пъти
Събрах се с едно момче, което много харесвах. Понякога имахме дребни спорове като всяка двойка, но не сме имали скандали. Бяхме си уговорили поредната среща, чаках го на студа като луда, а той не дойде. След това реши да ме изостави, като не бил длъжен да ми дава обяснения. Един месец си втълпявах, че съм виновницата за нашата раздяла и не спирах да се питам къде съм сбъркала. През това време той пожела да се видим отново и отново не дойде. Събрахме се пак. Стараех се този път а му угаждам. Отначало нещата потръгнаха. После обаче започна да се държи студено. Колкото по-мила се стараех да бъда, той беше два пъти по-груб. Ако се държах дистанцирано като него, той започваше да ме обвинява, че не го обичам. Разбрах, че ми е изневерявал и продължава да го прави.

Нахалството му мина всякакви граници, когато каза, че ТЕ били по-добри от мен и бил разочарован. Всички ми повтаряха как той не бил за мен, но аз на инат отказвах да прогледна. Лъжите му ме отчуждаваха от него все повече. Освен това се появи друго момче. Скъсах с първия и реших да започна на чисто.

С второто момче постепенно се сближихме. Допадаме си като характери, разбираме се. Шегуваме се. Той има планове за нас двамата, които, ако се осъществят, бих била много щастлива. Междувременно от познати дочувах клюки, че бившият ми се бил променил. Не бил поглеждал жена, дори не се отзовавал на отправените към него покани. Това изобщо не ме интересуваше, докато не помрачи розовата картинка.

Сякаш наистина общувах с друг човек. Разкайва се, мисли си, че раздялата ни е била временна, че нещата между нас ще провървят, че сме един за друг. Опитах се да му намекна. Държа се възможно най-студено и непрекъснато показвам безразличието си. Той тича след мен като кученце. Досега никога не се е държал толкова мило с мен. Бил намислил нещо специално за Деня на влюбените, но аз нямам намерение да си губя времето с него. Не искам дори да го виждам. Толкова мечтаех да се промени, стори го, но закъсня.

Снощи бях решена да му кажа всичко в прав текст, след като не иска да разбере намеците ми. Обаче ми дожаля страшно много. Чаках го достатъчно дълго да се откаже от мен, а той не иска. Не мога да продължавам така. Всеки ден се събуждам с надеждата, че ще си е върнал предишното поведение и че ще приключим завинаги отношенията си. Сега той преживява това, през което минах аз. Моли се, унижава се, а аз не искам драми.
Чух една песен по радиото, която ми напомня за него, защото много я харесваше, но текстът е тъжен и ми стана още по-тежко за него. Каквото и да му кажа, той ще бъде безкрайно разочарован и наранен. Ще ми се да не бях толкова малодушна и да не ме интересуваше как ще се почувства.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: e0de019795
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е просто една отминала връзка, която той е прецакал. Да си бере засятото сега, и ти спри да се интересуваш, не е болка за умиране, ще му мине.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 52bd7298b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще им говоря като 1 и 2, за да не ги объркам. Защо ти е да се връщаш при 1, който толкова дълго те е тормозил, незачитал, дори ти е изневерявал. Един човек обаче каквото и да го правиш, той не може да се промени! Какъв ти е проблема? При 2 си щастлива, той ти дава щастие и е мил към теб, никога не ти е сторил зло, а 1...

Направи си извода.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 10921c63ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Когато една жена съжалява един мъж- значи, че е жалка жена.

Поздрави

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 933d5f41bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хората имаме лошия навик да запомняме доброто в едни отношения и с времето да придаваме все по-маллко важност на лошото. Обаче се смятаме за рационални... и разумни. Нека да сложим на страна чувствата и да си припомним фактите:
1. Два пъти те е вързал да го чакаш на студа
2. Изневерявал ти е
3. Не само ти е изневерявал, но те е унижавал и обиждал.
4. Сега е мил и ТВЪРДИ, че се е променил...

Един положителен факт на три отрицателни, и то неговата действителност е леко спорна (сега е променен, защото преследва цел, кое е гаранция, че като му се вържеш за трети път, няма пак да стане груб).

Извод: На него не му е било жал, като те е тормозел така, не виждам причина и на теб да ти е. Заставаш лице в лице с него и му казваш направо: Виж какво, в друга връзка съм, щастлива съм, ако наистина ме обичаш и държиш на мен, ще ме оставиш да си изживея щастието. По рекацията му след това, можеш да си правиш изводите.
Лола

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker