Проблем с класът :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблем с класът :(
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2808 пъти
Здравейте..

Ех на 16 съм 9ти клас 60кг с привлекателен вид за 2ра година съм в друго училище(много по добро) и по голям град. Нямам големи проблеми с училището т. е. знам си ги нещата за 5, 6, но имам проблеми с някой от класа :/ миналата седмица един зубър се премести в друг клас, до сега всеки който имаше нужда да се подразни с някой го правеше с него. Не съм некъв слаб по нищо, в отбора съм по волейбол и футбол, и това е любимият ми час. Но когато някой с по-голямо самочувствие започне да ми се прави на голям и започне ми се надъхва аз не му отвръщам, а просто се опитвам да бъда приятелски настроен. И напоследък всички взеха да ми се праят и на уж се бъзикат, че аз съм следващия след тоя зубър, уж всичко е на шега щото неискат да си имат големи проблеми с мене :/, но побърква ме, когато някой почне се дразни с мене или ми каже селякк, селяндур такива, хем знаят че съм от малък град.

И въпреки всичко когато питам някой ше ходим ли да ядем много често ми се блещят и :@. Къде ми е проблема че съм им прекалено голям приятел? За нищо не им отказвам, а вече за резил ме имат, но когато дойде час да играем волейбол или футбол ми се прават на котенца като ги напрая на 2 стотинки пред всички, изобщо когато стане дума за спорт аз ставам за тях най-големия от най-малкия :@, всичко това ме е страх да не се случва пред момичета :@, за да не се излагам,
защото много искам да си намеря някоя мн хубава :Д.

И защо пред едни хора се държа Супер като мн голям пич, а пред други затъпявам и ми свършват думите, особено пред такива глупаци или пък мн красиви момичета!

Моля ви дайте ми съвети как да постъпя с тях, някой път ми иде, ако имах някво оръжие в мене, да ги наредя пред мене и... :@ не се бъзикам за нищо от което написах, моля за смислени коментари :/

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6e43a5ae3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предложи им сделка да се състезавате на някакъв спорт, като ги победиш да те оставят, а ако не го направят просто им отвръщай. Щом си силен значи можеш да им покажеш кой е шефа, нали? Най-вероятно не им отговаряш защото са повече или защото не искаш проблеми. Пред момичетата онемяваш защото като ги видиш изгубваш ума и дума! :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b9292c2f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Проблема е там че ти си ги оставил да те размятат на малкото им пръстче, и от там са решили че могат да си правят каквото искат с теб. Покажи им точно обратното, и ще те оставят намира (но не се забърквай в глупости).

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 187314ee5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз имах такива проблеми.
Бях приятелски настроен към всички и те ме тормозеха.
Не им позволявай това.
Да знаеш, че днешната младеж е много невъзпитана.
Ти за тях си като по-слаб.
Докажи им че не е така, но в никакъв случай не се доказвай като спреш да учиш и да започнеш да се правиш на велик пред даскалиците.
От това само ще загубиш от мен да го знаеш.
Използвай положителните си качества.
Относно момичетата просто се успокой.
Или ще стане, или не.
Ако се панираш 99%-няма да стане.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5845d1ebaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   СТ1: Хмм. В училище как бяха нещата на твите години като бях. Заяждаха ми се всички заради едно мое специално заболяване :) но и без него си ме тормозеха защото ме мислеха за слаб само защото бях весел не си създавах проблеми и бях добър със всеки както съм и до днес. Обаче тогава бях страхлив и се давах на всики изнудваха ме за пари подиграваха ми се плаштах на уж здравите от класа да ме пазят от другите секи ден ми искаха пари и смешно или не гледах един филм там имаше момче като мен и му казаха "като се оставяш на хулиганите да те тормозят нищо няма да се промени ще стане още по лошо" на следващият ден отидох на училище когаато ми поискаха пари казах не когато ми се подиграваха отвръщах. Не не съм се бил не ми харесва да се бия но не съм мълчал отстоявах себе си и не се давах на никои от тогава до днес е така. Друг пат когаато бях в седми клас едно момче от блокът над моя ме обвини че съм откраднал парите на браточед му докато играхме на един парк на следващата сутрин доидоха 5-6 човека пред вратата ми започна да ме бута и да ми иска пари които не съм откраднал аз опитах да му обясня но с глупави хора оправия няма буташе ме и ми удряше шамари влезнах си в къщи стоях до вратата но ми доиде пак в ума тоя филм и реших да се защитя и да видят че не ме е страх излязох ударих единия набиха ме другите :). С тезе далги разкази се опитвам да кажа да не се страхуваш от нищо и от никои отстояваи себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 546c273ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Каквото посееш, такова ще пожънеш. Стегни се млако и недей да бъдеш толкова наивен, ами стани по-груб (недей ме разбира погрешно, груб смисъл към момчета които те правят на глупак)
Апък за мн красивите момичета, и без тях, пред тях губиш ума и дума.. И с нас така става като видим некой хубавец!!
Хайде успех, и стани по-корав!

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bed17ba47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   щом си силен и ако си напомпан (с мускули) заведи ги някъде и един по един почвай да ги млатиш

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7b029dbd1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не им обръщай внимание.. Това, което правят говори малко за тяхната култура.. Не бъди толкова добронамерен към всички, защото не ти е в голям плус. Възможно е да се появят такива, ако все още няма. - използвачи, т. нар. фалшиви фр. Не е лесно да си тийн.. Защо да си нещо по-малко от тях.. отчужди се от хората които те изкарват глупак.. промени се.. играй си и ти малко с тях.. както казват "с техните камъни по тяхната глава" ;д
А пък това с красивата приятелка.. колкото по-красиво е едно момиче.. толкова трбява да и покажеш, че харесваш самата нея.. , а не перфектния и вид. Все пак всичко започва от приятелство, опира до приятелство.. И уманата човек.. ;)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 67824dee9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И на мен ми писна от такива "приятели", които се смятат за нещо по-голямо от мен. Две години търпях след което просто казах "не" и се отделих от тези, които смятах за приятели. Една от причините беше, че ме смятаха за "по-долна марка" човек и си мислиха, че могат да правят с мен каквото си поискат. И какво стана? После те сами почнаха да ме търсят, да ми искат извинение, обаче аз категорично отказах и така до ден днешен. Говорим си понякога (все пак от един клас сме), но не като приятели, а като съученици. Има и други от класа обаче, които понякога ми се правят на голяма работа, но ако още веднъж посмеят ще направя нещо по въпроса. Много съм добър, но никой не го оценява. Авторе, предполагам, че и при теб е така-сигурно си по-добродушен и затова тези идиоти се държат така. Най-добре игнорирай всички, гледай училището да върви, а пък съучениците си ги остави-те явно не са стока. А по въпроса с момичетата не се притеснявай-и аз съм така и даже като говорех с едно момиче не се усещах какво говоря и повтарях по 10 пъти едно и също нещо.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: dc5e9e5b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не дей да бъдеш добър с тях. Хората мразят меките и добрите. Вече не прави всичко за тях. Нека те се борят да им бъдеш приятел. Изобщо не им угаждай. Стани по твърд с тях. Научи се да казваш НЕ без чувство за вина и те ще те уважават повече. Никой няма право да те унижава.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 551340735b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Въх .. АЗ СЪМ НА 14 и съм 8 КЛАС !? да не си повтарял/а случайно !?

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 050e03a66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До номер 10 :Д съвсем случайно съм 96 набор и съвсем случайно не съм повтарял :D Еее мс за хубавите коментари, още в понеделник ще ги приложа :D. Забравих да напиша, когато бях в стария ми град бях на 180 градуса по различен.. и тогава всички ме харесваха и тогава проблема с момичетата го нямаше даже много искаха да са с мен, но аз харесвах само една която в крайна сметка каза, че не иска ми дава празни надежди :P. А и някой попита, ако съм напомпан. Ами тренирах MMA няколко месеца и, ако някой ми се пробва няма му е мн лесно, но няма да тръгна да ги бия 1 по 1, не е в мой стил... Ами какво да ви кажа още, мс отново за коментарите :) ще пиша за резултати!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a286cbf228
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се притеснявай относно другия пол. Аз съм съвсем нормално момиче и ти казвам, че повечето момичета не харесват такива гадняри като тези които те ''тормозят'' . Усещаме кога някое момче се прави на идиот, кога е притеснен и въобще имаме усет.
Така, че дори и да се изгаврят с теб пред харесваното от теб момиче не се притеснявай. Важното е когато спрат да те унижават ,да не се възгордееш, да не добиеш самочувствие и да станеш като тях.
Успех !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 050e03a66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   хехе Като цяло има рязултат ;) веднъж един ме удари леко по врата, но тогава бях изнервен и го блъснах тои падна и ми каза кво толкова само се бъзиках.. после един друг ме "поздрави заради тва"
с 2 от "най-свястните момчета от класа продалжихме да тренираме ММА вече съм 66кг искарах преса тва онова, преди 3-4 месеца бях 60кг започнах да ям по много, витамини от а до я (нещо като хранителна добавка) и да тренирам всеки ден. сега 6 кг разлика, които като цяло са в мускулна маса ;) и мисля да продължавам само така..

Вече като ми се правят започвам да отвръщам с думи, а другия просто млъква, което е изненадващо за мен..
Но след като започнах да добивам форма на по нацепен се справям и по-добре с другите неща ;)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 050e03a66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   здравейтееее отново ;) :Д Така, спрях да ходя на ММА с някой шматки от класът и започнах да дигам в фитнесът с един пичага от 11ти клас ;) е той поне не се прави като тях нищо че е 2 пъти по-нацепен от мен:Д, показва ми какво да правя, как и колко на всеки уред заедно правим една програма а и се държи много по-добре от др с които съм в класът. След като се отделих от другите и започнах да тренирам друго, с други, рядко някой си позволява да ме злепостави или нещо такова :). Сега съм 69кг, искарах 4 плочки и 35-36 см ръка 172см някъде ( 16години) а дигам от 2-3 седмици и едва тази наистина здраво.. ЯМ по 2 пъти повече от преди след като започнах да дигам, имам огромен апетит :X
и така.. е все още ги има тея които ми се праят и мисля че винаги ще ги има, но и вече не им обръщам особено внимание. Искам лятото поне 37см ръка и 75КГ. и така.. всички забелязват променята в мен и тялото ми... Мисля че най-много ми помогна че споделих всичко анонимно с анонимни хора ;) и това как се отнасят всички по различен начин с мен ми харесва.. би ме зарадвало някой да изрази мнение след всичко което се случи с мен и това което предстои да се случва..

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 982ebc636e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Браво момче, вече всичко ще бъде различно. никой няма да смее да се подиграва с теб. Продължавай с тренировките. Ще дойде време и ще намериш и приятелка и кой знае може би и семейство да създадете. Успех в живота!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 47b784f143
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравейте отново :D искам да кажа едно голямо благодаря на всички и на този прекрасен сайт :) Ъпдейтс:
69кг и всеки ден здраво блъскане във фитнеса :). Намерих си и много ама много красиво момиче, за което си бях мечтал :D. Абсолтно всичко се промени :) правя страхотно тяло и усетих в края на учеббната година как и други момичета ме заговарят и ме питат въпроси като "кого харесваш " :Д Момчетата вече не смеят да ми кажат нещо по така на сериозно :) усеща се. В момента най-много се радвам на гаджето и искам да прекарам едно много яко лято с нея :). За тренировките със сигурност няма да спра да блъскам в залата следващите 2 години :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker