Самотник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самотник
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2578 пъти
Здравейте, за първи път пиша в такъв сайт! Моят проблем е такъв че съм самотен.

Аз съм момче на 20г възраст нямам приятели, нямам приятелка( гадже ) а дори не съм и имал, не съм целувал момиче, не съм спал с момиче ( девствен съм ). Затова реших да пиша в този сайт за някой съвет. Защото започвам да си мисля, че съм грозен и тъп за момичетата. А пък да съм лош не съм, добър съм, мил, не пуша много ама много рядко пия, вярно не съм мусколест малко над нормата съм, но тренирам и смятам да променя това, обличам се що годе добре ;(.

Понякога като изляза с някой познати всички за гаджетата си говорят кой какво прави, кой какво струва и на мен ми става тежко ( като се прибера в нас ), дори съм плакал(но нали съм мъж не трябва да плача ама просто не издържам), което за някои може да излезе смешно, но не е така - винаги съм си викал някой ден, някой (ден) но този ден така и така не дойде.

Вече започвам да си мисля, че не съм желан на тоя свят и си мисля да се самоубия ( дори съм измислил и как ). Просто явно не ми е писано да обичам и да бъда обичан от " момиче ". Това е моята история.
Благодаря предварително за изслушването. Надявам се някой да ми даде някакъв съвет. ( Извинявам се, ако имам правописни грешки).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: a3e5648aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм като теб(дори съм близко до твоята възраст), но явно такъв ни е късмета. Не знам какъв съвет да ти дам, освен да не се отчайваш...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2f1f795ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво самоубийство бе човек? ! Какви са тия простотии! Айде, че сме нещастни и имаме проблеми всички да се самоубием! Това са глупости. Ти за едната "любов" ли ще умреш??? ! Не мисли за това колко си нежелан и че не си имал приятелка или не си целувал момиче. И твоето време ще дойде, не давай много зор! Аз също нямам приятели и не съм имала сериозни връзки, но това не ме интересува!
Успех ти желая за напред и НИКОГА НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ ЗАРАДИ ДРУГИТЕ!!! :)
Ж20

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2837bcef61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Преди няколко дни пак четох "изповедта" на едно 16 годишно момче, което беше тръгнало да се самоубива, защото е нямал приятелка. Стана ми смешно честно казано. Странно, напоследък много такива чета. И пак ще се повторя - СТЕГНИ СЕ БЕ, човек!!!! И половината ти живот не е минал още. За всичко си има време! Какво сте седнали да се жалвате? ! Някои новини да слуша? Страната ни е в бедствено положение, хора умират, други няма къде да живеят. Здрав си, имаш си покрив над главата - радвай се на живота. Спри да се фокусираш върху това, че нямаш приятелка. Знам, че ти звучи трудно, но се опитай да не го мислиш толкова. Колкото повече си мислиш за това и се сравняваш с познатите си, толкова повече ще се депресираш и ще си намираш кусури. Ето - заел си се да промениш външния си вид, да станеш "мускулест" - чудесно, продължавай все така. Това ще ти вдъхне повече самоувереност. Но и се замисли дали нещо в поведението ти не отблъсква околните. На 20 години не мисля, че е нужно да ти казвам, че външният вид не е най-важното! Не се измъчвай с такива глупости!
xperia

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 053e36d4c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ти правиш ли нещо по въпроса, да не е така? Има ли момиче от което се интересуваш в момента? Или ти е все тая, важното е да не си сам? Ти какво очакваш момиче да ти се хвърли на врата ли? Я стига се дръж като тинейджър, и стига с тия глупости-обличам се добре, имам хубаво тяло и т. н. а какъв чар имаш?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 84027537af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Изчакай със самоубийството - смъртта няма да ти избяга, но животът е един.
Иначе, приветствам решението ти да ходиш на фитнес, да правиш спорт, за да поотслабнеш, но не това е проблемът ти. По-скоро явно си леко срамежлив, а девствеността ти си личи от далече. Като жена ти казвам - намери начин да се лишиш от нея и ще си по-привлекателен. Просто е отблъскващо за една жена, когато отсреща ? е някой потящ се и заекващ девственик.
Друг начин би било да се пробваш в сайт за запознанство, защо не?
Нямай обаче супер очаквания, не търси Памела Андерсън, а почати малко и с някое по-невзрачно момиче. Има много момичета, които се чувстват като теб, но мъжете не ги забелязвате, защото изглеждат обикновенно, леко са пълнички, имат къса коса, очила. Търси си момиче според аршина. В крайна сметка и по-невзрачните момичета имат нужда от обич, имат големи сърца и има, какво да предложат.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 79699a5b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Лол. Здрасти авторче :) От сега ти предлагам да не слушаш 2ри и 3ти коментар, защото очевидно не говорят от опит. (Но бих те посъветвал да не хвърляш топа все пак ;) )
Виж, щом работиш по въпроса да си в по-добра форма, нямаш проблем. Продължавай да работиш, и не мисли за самотата, защото само ще си тровиш душата, и до никъде няма да стигнеш. И както предложи номер 2, виж си и поведението.. тва е. Вяра трябва да имаш, ще ти дойде времето.

Xperia, не виждам как той може да помогне с бедствието в България.. какво, ще ходи да изпие цялата вода, която е преляла от реките ли? Или за секунда ще построй къщи за хората без покрив, или сготви хиляда манджи за гладните? Или се опитваш да му натякнеш че той е маловажен спрямо другите. Че неговите чувства и мисли са по-глупави и безсмисленни от тези на останалите? Стига глупости. Повече от очевидно е че в България външния вид е всичко. Човек, който да не се интересува от своя външен вид, или този на някой друг, е немислима рядкост в тази страна. Всички хора (освен изключенията) се заблуждават че те могат да преценят човек най-добре, а всъщност една мравка ще разбере повече. И очевидно липсата на любов при този човек далеч не е глупост, иначе нямаше да има този проблем.

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f3ee384025
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм така. Само ако можех да се запозная с теб...
~Кървава победа~

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d5a5c38b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   СТ1: Ами нз. какво да ти кажа никои тук не може да ти помогне колкото и савети да ти даваме колкото и съчувствие да имаме. Промяна можеш само ти да направиш. Моят съвет е бъди себе си не се променяи забавляваи се и излизаи запознаваи се с нови хора общуваи със всеки за всякакви теми. Аз вярвам в теорията че за всичко си има и време и място. Искам да сам ти от полза и таи като чесно казано и аз сам бил като теб stoqn_4o4o. Ако искаш добави ме.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 21ad55ee2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В никакъв случаи не и самоубийство. Повярвай, ще намериш своята половинка и ти го пожелавам от цялото ми сърце. Търпението е воля, човече имай я тази воля, не се предавай ще я откриеш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6222845427
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   аз съм 21 години и аз съм в същото положение като автора.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fdb2fb0d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Значим, за да се създават контакти и за да се среща с момичета един мъж трябва да излиза. Не може по цял ден вкъщи и да дойде от небето. Второ за всеки влак си има пътници така че тези приказки дали съм грозен, дали съм тъп моля спрете да ги употребявате, особено пък тва със самоубийството. И аз съм минал през този период, но дойдоха по-добри дни, най-важно е главата да е горе!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6d3bc6d148
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Когато бях на 20 и аз бях като теб. Бях девствена до 31години. Но не се самосъжалявах а просто използвах времето да науча много неща, включително и психология.

После на 31 години срещнах един срамежлив, богат златар - по голям от мен с 10 години и вече 8 години живеем заедно.

Та не бой се ще намериш твоето момиче. Чети психология. -Как да намерим приятели и да влияем на хората - от Дейл Карнеги. За начало ще ти помогне много. Успех, момче!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d4e8e79d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз съм на 14. Бях в същото положение. Нямах приятели и винаги, когато си мислех, че някой човек ми е истински приятел, се оказваше, че е поредният лицемер.... Но всичко се промени, защото си казах "ма*ка му, ще си променя живота" и го промених. Лятото почти си хванах гадже! Не успях, но все пак си повдигнах самочувствието. След това започнах училище и първо нямах много приятели. Но после започнах да дружа с 5-6 момичета от класа и те са ми основните приятелки. Пък и с момчетата се заговарям. Сега има една групичка от 4 момчета, които редовно ме викат да излезем навън. Така че повярвай в себе си и повярвай в това, че ще промениш нещата към по-добро!!! Опитай се да промениш нещата, а не чакай друг да направи нещо!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker