Много любов, много изневери и едно голямо предателство.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много любов, много изневери и едно голямо предателство..
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2260 пъти
Здравейте, искам да разкажа и моята история, защото съм много объркана, отчаяна, наранена, а го обичам и незнам какво да правя...

Запознахме се преди около 2 години, когато мене ме настаниха до неговата стая в общежитието, и двамата сме студенти. Още не се познавахме, той започна да ме сваля, говорихме си по коридорите опознахме се малко и правихме секс. След това всичко свърши, защото разбрах, че си имал приятелка и тя била от общежитието.

Дойде лятото и общо взето никакъв контакт с него до есента на следващата учебна година. Тогава пак успя да ме омая каза, че вече няма нищо общо с нея и не след дълго аз почти заживях в неговата стая, прибирах се в моята само за да се изкъпя и да се видя със съквартирантките ми :).. Беше хубаво аз се влюбих.. никога до тогава не бях била толкова време заедно с едно момче, смисъл всяка вечер да си лягам с него, сутрин да се събуждам до него, да закусваме, да вечеряме заедно.

Всичко беше толкова хубаво.. но след около 3 месеца разбрах, че продължава да се среща с бившата си, и не само с нея.. и с много други само за секс.. така ми каза той. Не исках да го загубя бяхме разделени няколко дена, но толкова много ми липсваше, не можех без него и той като ми каза, че те не означават нищо за него, че просто имал нужда да разнообразява понякога, се съгласих да съм с него въпреки това...

И така това продължи до декември месец до средата някъде(2011), започнахме да се караме много повече, но до тогава колкото и да се карахме накрая пак си бяхме двамата, казваше ми колко ме обича и как не може без мен, а и аз не можех без него.. Обичам го..

Излезнахме във ваканция за празниците, изведнъж той ми каза да не му звъня, защото съм го била лъгала през цялото време, пита ме дали в града в който учим съм била с друго момче освен него, излъгах го, казах му не, защото знам че много ще се ядоса, защото преди това му бях казала за всички момчета, с които съм била само не и за този, защото се познаваха, но бях сигурна, че и това момче нищо не му е казало, защото го познавам много добре. Той ми каза, че знае всичко, че съм една голяма лъжкиня... к*рва... само съм си играла с него.

Не знаех какво става. Докато не си дойдохме сега на 21 януари и той ми се обади и каза, че иска да поговорим. Обаче преди него ми се обади моята най - добра приятелка, с която сме от един курс, живяли сме заедно на квартира, винаги бяхме заедно, тя знаеше всичко за него, колко го обичам.. кога и защо сме се карали, съветваше ме да го оставя, да си намеря някой който няма да ми изневерява, ще е само с мен, даже мога да кажа, че го мразеше от начина по който говореше за него.

И пристигам аз, моята приятелка в моята стая стои и ме чака, и ми каза, че иска да поговорим, казах добре и слезнахме в кафето. Попитах я какво става и тя право в очите без да и трепне нищо ми заяви: " Аз съм с... Заедно сме от един месец, прекарах у тях празниците, бяхме заедно, обичам го и знам, че и той ме обича, ако си мислех, че ще е нещо краткотрайно с него нямаше да позволя да се случи, понеже си ми приятелка и те обичам, но мисля, че нещата между нас са сериозни, мисля, че ти никога не си го обичала и че той е само един каприз за теб, съжалявам много". Ето това ми каза тя- моята най- добра приятелка, която обичах като сестра, плачех на рамото и когато се скараме с него за нещо.

Не знаех какво става с мен, стоях и само гледах, неможех да повярвам.. И тя ми каза да знам, че не можеш да повярваш, но е истина. Аз просто станах и се качих в стаята ми, даже нямах сили да заплача... След около 5 мин. той дойде при мен и ми каза, че предпочитал първо той да ми каже. И продължи да ми обяснява, че съжалявал, но така се получило и че тя била жената на живота му. Аз се разплаках, стана ми ясно откаде е научил за това момче с което бях преди него... и кой знае още какво му е казала тя.. не съм била с други, но просто и споделях, че един мой бивш постоянно ме търси и иска пак да се съберем, и се досетих че може и това да му е казала и да бях права. Станах лоша защо не съм му казала, че тоя другия ме търсил и т. н каза ми много тежки думи... След това като спрях да плача, малко се бях пооспокоила и ми каза, че не иска заради него да сме си разваляли приятелството с нея и искал пак да сме приятелки ние двете и изобщо и тримата да се разбираме. Казах, че няма как да стане, тя дойде докато ние говорихме и ми каза, че много съжалявала, колко много ме обича и да и простя за постъпката. Склоних. Казах им, щом не си бил щастлив с мене дано с нея да си, и казах, че ще се опитам да го превъзмогна и да сме приятели поне с нея.

Останах сама, плаках цяла нощ не можах да мигна с дни, не можех да го повярвам и да го осъзная. Бях сама, нямаше с кого да споделя. След 3 дена той дойде при мен. Каза ми, че оценявал това което съм направила, че съм им простила, защото ако не съм им била простила ТЯ намала да бъде напълно щастлива, много страдала за мен. Стана ми ужасно гадно, защото никой не можеше да ме разбере на мен какво ми е!!!


Поседя при мен поиска да му разкажа всичко каквото не съм за другото момче... и аз му разказах за всичко.
Мълчахме, дойде целуна ме, аз не се отдръпнах, каза ми, че ме обича, попитах го как нали обичаш нея? И той ми каза, че не знаел как, но обичал и двете ни! Не знаех какво да кажа, прегърна ме започнахме да се целуваме, правихме секс, но много тихо, защото тя беше в другата стая - в неговата стая, а ние сме съседи и всичко се чува понеже стените са тънки.

И така, това няколко дена тайно се виждахме, тя един ден се прибра и вечерта той спа при мен, и пак ми обяснява колко ме обича, че е объркан, че не знае как да и каже, че иска да я остави... понеже тя щяла да остане сама без мен-нейната най- добра приятелка и без него. Бил я съжалявал. Аз не издържах казах му да избира, ще му дам колкото време иска, но да избере, защото неможех така, знам на какво се бях съгласила... едва ли не само за секса да сме заедно, но много го обичам бях щастлива, че все пак мисли за мен. И му казах да избере или тя или аз. Той ми каза, че ще си помисли и ще ми каже. Ок.

Оставих го да мисли. Една вечер съквартиранта му дойде при мен в мойта стая и стоя доста дълго време гледахме ТВ пихме кафета, ние си бяхме приятели, каза ми колко съжалява, че така са се получили нещата между мен и него нищо повече не е имало между нас и си тръгна. Той след това дойде каза, ми пак че съм била еди каква си.... водила съм момчета в стаята ми... и ми каза, че избира нея, но да внимавам какво съм правила, да не съм била с друго момче, че лошо ми се пишело. Аз се ядосах, казах му да се маха, и че не искам да го виждам повече, че ще правя каквото си искам с когото си искам, удари ме, доста пъти.

Каза ми, че съжалявал, че си бил изгубил времето с такава като мене... и че не иска да ме вижда.
И сега не си говорим само дето снощи говорех по телефона с един приятел и той дойде пак в мойта стая... помислил си, че има някое момче при мен поогледа навсякъде даже и в банята, да не би да съм го скрила там, казах му да се маха, че няма право да ми се бърка и той нищо не каза и излезе.

И сега не знам какво да правя, може да ви се е сторило объркано това което разказах, но и аз съм много объркана. Само знам, че не искам да виждам никой друг, искам него. Обичам го повече от всичко на света и не знам какво да правя.... Дайте ми съвет моля ви, ако съм пропуснала нещо питайте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: e94c66be29
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, какво да правиш. Правиш си равносметка и изводи.
Реално от цялата история само ти си на загуба, както и емоционално травмирана (въй, прозвуча страшно).
Твоята "приятелка" си го "има". Вярва, че той я обича, уж и тя го обича. Пича - същата работа, с разликата, че отвреме навреме разнообразява и те ползва за секс. И последна, но не на последно място - ти, с разбито сърце, объркана и използвана. Стегни се и сама прецени какво е най-добре за теб на тоя етап ;)

*Syndrome

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2f3b2ac5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сигурна съм, че го обичаш много, но това момче си е точно сваляч. До колкото разбрах, докато сте ходили той ти е изневерявал и то постоянно. А когато ти си му изневерила един или два пъти той е полудял. И понеже той знае, че го обичаш истински може да те върти на малкия си пръст.
ТРЯБВА да се съвземеш. Ти за него си една секс играчка и нищо повече. Не мога да повярвам, че му се връзваш отново и отново. Та той ти изневерил с най-добрата приятелка, а после двамата те молят да им простиш и да им дадеш благословията си. Една истинска приятелка не би позволила такова нещо, най-малкото, защото знае, че го обичаш. И съм сигурна, че това ще продължи да се случва и ти ще си останеш нещастна, объркана и използвана.
Най-доброто, което можеш да направиш е да се преместиш. Най-малкото в друг блок, може при приятелка или приятел (може и родители). Важното е да се откъснеш от двамата ти "най-важни" човека в твоя живот. Та ти си най-малко нещастна, ако тях ги е грижа теб щяха да направят нещо повече.
Просто трябва да смениш обстановката. Той вече е минало. Нито той се интересува от теб, нито ти от него.
Ще ти бъде много трудно за се съвземеш от тази случка. Ти никога няма да го забравиш. Няма да можеш, но с времето болката бавно по малко ще намалява, но скоро няма да изчезне. С времето ще се научиш да живееш с нея. А след още малко време ще срещнеш подходящия мъж, тогава вече няма да я има!
Също се опитвай да избягваш виждаш приятелката си или момчето. Скъсай всички връзки с тях. Може да е трудно, така трябва. Вместо да мислиш постоянно за миналото, се концентрирай върху себе и образованието си. Излей всичките си чувства: плачи, викай, отиди и си изкарай яда на някоя боксова круша и т. н.
Не позволявай лошите чувства да те завладяват!
В началото винаги е трудно, но после всичко става по-лесно!

Дано да съм помогнала!

NiK

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 05a03c7e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   „удари ме, доста пъти. “

Дори да се абстрахира човек от цялата история, само това словосъчетание стига - авторке, я си прочети историята и сама си помисли, какъв би бил коментарът и съветът ти, ако това беше писано от друга жена.

Жал ми е за теб иначе, но най-много ми е жал за приятелката му, защото ти малко по малко ще се освободиш от този, но тя има реалният шанс да се превърне в негова постоянна боксова круша.
Спести си тази „кариера“

Лаура

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5fe77dd79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 2- Аз не съм му изневерила никога.. А не му бях казала за едно момче, с което бях преди него.. Благодаря за съвета, но как да се махна като не издържам да не го виждам... И защо ми каза, че ако започна да се занимавам с някой друг, лошо ми се пишело... не означава ли това, че ме обича, незнам може би още се надявам на чудо..
Номер 3 - Ако аз трябваше да дам съвет на друга жена бих и казала да не се занимава никога повече с него, но сега след като това се случва на мен... повярвайте ми много ми е трудно хем искам да не мисля за него, хем немога немога да си помисля, че той вече не е в моя живот, много ми липсва

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 85e447daf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   не съм номер две.. но не означава, че те обича момиче съвземи се.. по скоро те заплашва.. знам, че ще ти е трудно да го забравиш, но така трябва с времето болката отминава.. както и спомените късмет :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 110421384f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Виж сега
спираш да говориш, да контактуваш дори да поглеждаш други момчета. Стой си в стаята, реви, пиши по форуми, гърчи се колкото си искаш и си повтаряй колко много го обичаш. От време на време ги слушай през стената как се чу**т оттатък и се изяждай от яд. После оня ще дойде да те убеди че си специална за него, ще изч**а и теб и ще си легне да спи двойно задоволен. Мрази приятелката си, тя е гадна и лоша, тя те е предала гадината... момчето няма никаква вина, него оная му работа го води, важното е той да си е*е вас двете, всяка от вас да се надъхва колко е специална за него докато той си ходи да си е*е и 15 други на същия принцип. Ти - цитирам - "ВЕЧЕ НЕ СИ ФАКТОР! ". Приятелката ти също. Жените въобще, особено за тоя пич.

Сериозно по темата:
Не го уважавам този пич като манталитет ама му признавам умението колко хубаво си ви върти и теб и нея и кой знае колко други. За това че е лицемер използвач и нещастник Господ ще го съди, това че му играете по свирката ще ви съдим ние в този форум. Щото кого да ненавиждаш повече - тарикатите като тоя или тия които са толкова (да извинявате) прости да му играят по свирката... ако ги нямаше такива като вас двете той щеше да си тъне в самота и мизерия и да кара на чекии ама де такъв късмет... в тоя сват наглеците и тарикатите преуспяват... не съм хейтър, това е откровеното ми лично мнение.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5fe77dd79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ви за искрените мнения.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 00b944f739
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Определено трябва да се отдалечиш от него, той не те обича, а си играе само с чувствата ти. Намери си някой друг така много по лесно ще го забравиш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker