Иска ми се да имах приятелка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Иска ми се да имах приятелка...
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2519 пъти
Здравейте аз съм момче на 16 проблема е там, че съм 16 а си все още съм си нямал приятелка.

Като цяло не ми е приоритет или фикс идея да си имам приятелка, но все пак нуждата се усеща незнам къде е проблема в мен или в насадените стереотипи (говоря за стереотипите в нашата държава) за привлекателно момче.

На външен вид съм обикновенно 16 годишно момче не пуша(даже не съм опитвал до сега и не възнамерявам да го правя) пия само когато се съберем компания, но кой не пийва при такива случаи особено ако има и повод.

Аз мисля, че всичко почна от 9 клас тогава си смених училището тогава беше и първото ми по-сериозно хлътване(за около 2-3 месеца) харесвах адски много едно момиче от класа ми като цяло бяхме само приятели и така си остана не се познавах ме толкова добре и все още е така, но понеже имам уникално чувство за хумор(време за реклама)се вписах много добре в класа и си доста си говорехме с това момиче, но само като познати и нищо повече. Предполагам, че е знаела че я харесвам, но така и не се получи и останахме познати.

След това хлътване някъде към 2-ри срок 9 клас преживях че не съм достатъчно достоен за нейно гадже и станах много по-свободен имам впредвид свикнах с това, че нищо няма да се получи и ми беше много по-лесно да разговарям с нея както си искам след това единствиният ми приятел с който заедно се записахме в това училище ей така станахме студени един към друг знам причината, но това е друга история.

Като цяло не съжалявам за това което се случи с това момиче, защото тогава заради нея се повлиях от писането на рими жанр хип-хоп, но не от хип-хопа от сорта ганджа манджа кифли и тем подобни имам впредвид поне според мен истински смислен хип хоп за това да бъдеш себе си да имаш бъдеще и път в живота и да не изневеряш на принципите си.

И мога да кажа, че за една година (в едно форумче разцъквах лирика)станах доста добър(отново време за реклама)и сега съм повлиян от литературата даже на скоро си купих книгата на Стивън Кинг "То" която много ми харесва аз съм гледал само филма и мога да кажа, че книгата е уникална (макар и успеха за 1-ви срок да ми е 3. 73)не мисля, че дипломата е решеващ фактор в живота както и да е продължавам напред.

След това прекарах цяло лято с едни момчета от предния ми клас (1-8 клас бяхме заедно) разбрах кои са ми истинските приятели за 1 лято се сближихме адски много и реших да се преместя в тяхното даскало(в това което съм сега)и тези момчета ми показаха какво е приятелство за което съм им безкрайно благодарен и от там идва проблема за който пиша те всички или почти всички от сегашната ми групичка са с доста добра визия и момичетата им се връзват искрено се радвам за тях, но това че все още не съм се даже и целувал o. O(и кво от това)просто все повече ме кара да мисля, че проблема е в мен.

Също така родителите ми наистина помогнаха за успешното ми комплексиране за баща ми никога няма да съм достъчно добър защото не цепя дърва и не му помагам е все пак той 20 години си гледа живота докато аз израствах без баща, а той 10 години докато имахме доста пари аз съм бил малък е загубил на комар моите гердан и гривна (23карата злато са били и 2-те незнам колко грама)след това 10 години по Испания ходи да работи в началото изкарваше пари и, но да е пратил общо към 1500(даже са много)на мен сестра ми и майка ми както и да след това като си дойде без пукнат лев просто реши да ми отнеме и първата ми мечта да тренирам наистина професионално футбол, в който бях и съм все още съм доста добър(не че се хваля)

Но както и да е тва вече е минало вече съм 10 клас няма как да се сбъдне може би най-исканата от мен мечта да тренирам професионално футбол а и също така след като се напие (баща ми)често се опитва да упражнява насилие над мен и ме страх че някой ден просто ще ме изкара извън нерви и ще го пребия и докато пишех това осъзнах че имам много по-сериозни проблеми от това че нямам приятелка, (особено проблема ми с пунктоацията просто ме мързи да пиша запетаи) но знаете как е все пак малко ми се иска да имах приятелка както и да е

БЛАГОДАРЯ ЕДИНСТВЕНО НА ПРИЯТЕЛИТЕ МИ КОИТО СА МИ ЕДИНСТВЕНА ОПОРА.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 13bcea65a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ехх, да ти стана приятелка? :D
Просто се шегувам, малко хумор да има.. Ами недей се притеснява от това, че все още нямаш приятелка, всичко с времето си.. Може би доста от приятелитe ти вече са имали, но това не ги прави по-големи или нещо повече от теб! Наистина ми харесва как мислиш, и се радвам, че сподели историята си тук.. Не се отказвай от мечтата си да бъдеш един футболист, намирам го за много хубаво.. Когато излезеш навън с топката се опитай да премахнеш всички негативни мисли.. Насочвай вниманието към това което обичаш, и съм сигурна че ще се почувстваш по-добре! А, за проблемите в семейството.. незнам какво да кажа, наистина си в трудна ситуация.. Но както казах насочвай вниманието си към това което обичаш, ще се почувстваш по-свеж!
Дано съм ти помогнала, и да те видим в следващите години в некой отбор!
Желая ти го от все сърце!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4a7d127b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Още си малък, в момента те бият хормоните. Ще си намериш гадже, когато ти дойде времето :) Бъди по-смел!

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 812d271b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Спокойно бе момче има време. Всички сме чували за изключения девствена баба но никой не е чувал за девствен дядо.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f79fba3090
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За всеки влак си има пътници! Ще имаш избор бъди сигурен. А за баща ти дето те е спрял е най-голямата грешка. Децата трябва да се следят какво хоби имат и да се поощряват по всички начини, ако трябва и финансово.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9bcaf0f7d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ех, колко само си приличаме... :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: cf8dde50db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора
Както и да е аз се старая винаги да съм в настроение въпреки всичко и всички, защото нищо няма да спечеля, ако седна и започна самосъжалявам и депресирам, а и искам и да благодаря на хората, които са отделили време за съвети (:

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e7739f6872
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами намери си.. която ти харесва някоя иди поговори с нея, покани я на среща. Не чакай да те заговарят момичета, това почти нокога не се случва, освен с горзните и нахалните, които не ти трябват.. Съдбата е в твои ръце както се казва ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker