Искам да съм с нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да съм с нея
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2608 пъти
Моят случай е такъв... Има едно момиче, което страшно много обичам, но имам един проблем - тя е умна, красива, забавна, с перфектно тяло и е по-голяма от мен.

Аз от друга страна съм не толкова красив, леко закръглен, и всички момичета ме отрязват... с две думи - не съм в нейната категория. Ако може някой да ми каже как да и кажа или покажа, че я обичам, и дали защото е по-голяма, красива, умна и т. н, ще се държи иронично... Забравих да спомена и, че си пада по момчета с хубави тела и по-големи от нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: d0d48ec923
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Действай за да не я загубиш и успех ;)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: cea357a433
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сприятели се с нея, и постепенно и показвай какво си, и какви чувства имаш към нея. В този случай да й го кажеш право в очите от началото нема да е хубава идея.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 80ce7672fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   здр. Опитай се да привлечеш вниманието и като си мил с нея. Не всяко момиче ще се впечатли от външноста на едно момче толкова от колкото обноските му. Опитваи се да я заговаряш, намерете общи теми за разговор. Интересувай се какво харесва, например кой е любимият и филм или музика. Напраи това, но разбира се без да досаждаш или ако видиш, че не е заинтересована се одръпни, за да не те отреже преди да си опитал..
Запомни за да свалиш едно момиче, трябва за си добър с нея и да и покажеш, че я харесваш а не да и го казваш преди да е минало малко време иначе може да и станеш безразличен.. Успех
Мери

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b0f6dd4d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хахаха по добре отивай в залата и спри да се заблуждаваш!!!! И вие всички с положителните си коментари - не осъзнавате ли че правите меча услуга на момчето !?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c4d1a497b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Трябва да си постоянен. Да не се отказваш от нея, дори да не те харесва. Ако си достатъчно търпелив и постоянен, в показването на чувствата си. Тя в един момент ще разбере, че тя е много важен и специален човек за теб. Нормално е една жена, да си пада по-по големи мъже от нея. Лично и аз харесвам по-големи от мен. Но нали знаеш, че за любовта граници няма. Знаеш ли, колко жени по-цял свят са с по-малки мъже. Дори и с фрапиращи разлики в годините.

Показвай и, че я обичаш. В всеки удобен случай и показвай, че тя е специална за теб. Това е по-добре, отколкото да и казваш колко е красива. Доказвай и. Докажи и, че тя е специалната жена в живота ти. Няма как да остане напълно безразлична. Ще се поласкае от това.

Аз лично не държа на изваен перфектен външен вид. А на погледа и държанието. Хора всякакви, има и момичета, които не ги интересува вътрешноста на мъж. И това, колко душевно красив е един мъж. А ги интересува само обвивката. Дори и да е от тези които гледад само о бвивката на човек, ако и показваш системно, без да се отказваш че я обичаш. Неможе да остане напълно безразлична, дори и да не те харесва.

Няма невъзможни неща. Има малко вяра. Не силно пожелани неща. Ако силно желаеш нещо бори се за него.
И не дей да си толкова самокритичен към себе си. Имай повече самочувствие. Не бил толкова красив, бил леко закръглен. Не дей се комплексира. Който ще те хареса ще те обича такъв какъвто си.
Ако опиташ това и тя пак те отблъсква, не е заинтерисована отдръпни се и продължи живота си.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 45c340fb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Съгласна съм с номер 4.

Щом е по-голяма от теб, щом търси красиви момчета, щом и тя е красива. А не знаеш ли че красивите се мислят за голяма работа - веднага ще те отреже, миличък.

Намери си по-малка от теб или на твоята възраст. Не забравяй - по-грозничките са много по-мили и е по-вероятно да не ти откажат среща.

Айде успех, дано да стане нещо :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: cea357a433
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6 - Какви глупости говориш бе човек? :ДДД Аз съм срещал красиви момичета, които са били много по-мили и по-умни от по грозни момичета.. мисли преди да пишеш моля те.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 648b65e4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   -Death_Blade ^, взе ми думите от устата.

6, Напротив - аз съм попадала на грозни познати и колежки, които, за да си избият комплексите са особено гадни към хората.


Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d819a202eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   :) Имам чувството, че това гаджето ми го е писало :D Без да искам да звуча нескромно, нашата ситуация е 100 % същата - по-голяма съм от него с почти 3 г., тялото ми е ок, а той си е моето шиши :)

Така де - съвет от мен - вдигни си самочувствието - ти най-добре трябва да знаеш как. Моят мъж така ме плени - беше мил и забавен, НО имаше и самочувствие да действа - да ми звъни да излизаме, да ми пише (от време на време), да ме забавлява :) Никога не съм усетила неувереност у него - това е ключът, поне за мен. А мога да ти кажа, че след всичките си връзки досега (все с момчета "с хубави тела", както ти ги наричаш), той е любовта на живота ми.

Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b0f6dd4d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Леле леле! какви работи пишетеее просто немога да проумея... Добре вие осъзнавате ли сега, че това момче дето е пуснало темата нищо не разбра, още повече че и празните надежди с които е пуснало тази тема са разбити с коментари от сорта "за всеки влак си има пътници" или " "с хубави тела", и т. н Вие така изкарвате нещата, все едно ситуацията е непоправима и нищо че си грозничък все ще си намериш нещо нйкоий ден. Казах ти пич- ходи в залата и обърни критиката и неувереността в мотивация!!!! бъди някой - здрав дух в здраво тяло ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker