Всички се страхуват от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всички се страхуват от мен
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2734 пъти
Здравейте. Заглавието не означава, че съм грозна. Но не съм и от най-хубавите. Става дума за приятелите.

Преди време се чувствах като нищожество. Бях на дъното. Имах си приятели, но тогава те не се интересуваха от гримове и т.н. Аз бях с много по-развит мозък. Растях много бързо. Още на 4 годинки можех да чета, знаех стихотворения и започнах да уча таблицата.

Но това е отдавна и не мисля, че е кой знае колко важно. Всичко започна преди няколко години. В пети клас реших да си сформирам групичка с хората, които имаме сходни интереси. Те обаче бяха много отчаяни, понеже нямаха никакво самочувствие. Аз естествено ги карах да се чувстват много специални, за да могат да са добре. След време обаче те започнаха да ме командват.

Сякаш те са повече от мен. Дори са ме заплашвали. Постоянно клюкарстваха и обсъждаха хората. Опитах се да им кажа, че това е ужасно, но те направиха така, че всички да ме намразят (в 7 клас). Аз обаче имах приятели в интернета. Постоянно си говорихме. Дори съм плакала пред тях. Само те ме разбираха и подкрепяха.

Края на миналата година обаче реших, че трябва да им кажа какво мисля. Справих се с двете момичета, но за третата беше прекалено късно. Тя стана к**ва. Но тези с, които се запознах в нета май започнаха да ме забравят... Просто едната следва мечтата си да стане актриса (и участва в пиеси в Германия), а другата също мисли да отива там. Остана ми само една, но тя също е огромно самочувствие. Мисля, че ги губя. Сякаш всички са заслепени от себе си. Тези в училище пак започнаха да ме командват. Просто не знам какво да правя. Навсякъде комплексари...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: ee1f8cd14c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж.. научи се да не те интересува, когато ти говорят зад гърба и те мразят. Умно момиче си, покажи им че нямат работа да се опитват да те командват. Когато "понатрупаш годинки" да се надяваме че всичко ще се оправи, и ще започнеш да срещаш по-умни хора.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 09dcef2953
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За момиче, което казва "Аз бях с много по-развит мозък. " бих очаквала малко по-добър речник. А по темата - ти си си виновна. Ти си ги направила такива. Сега само можеш да не се занимаваш с тях въобще или пък да започнеш да ги траеш, ако разбираш какво казвам. Само знай, че ти си най-важната за себе си. Мисли за себе си. Не за другите. Прояви алчност и избери това, което ще бъде добре за теб. Успех!

GG

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 928f1de4d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Навсякъде комплексари и ти начело на тях...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7606042588
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   хаха аз никога не съм била с по развит мозък, но никой освен родителите ми не си е позволявал да ме командва. а сега и те вече не могат, така че какъв е извода... ;))))))

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2140cf061a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Компанията на един човек се мени често. В училище едни, после университета други, на работата трети, и накрая семейството. Гледай тези хора да не те променят като тях. След като попаднеш в другата компания ще си мислиш колко са глупави предишните. Накрая идва семейството и няколко приятелски семейства с които винаги ще си добре. Ще сте зрели и ще се смеете над миналото. Това естествено ако не кривнеш в грешна посока. Защото сега ще ти е весело незрялите деца ще те приемат, но после няма да си в хубава позиция и ще ти е трудно. Както казвам Данък обществено мнение не плащам. Сега каквото искат да говорят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker