Днешният ми ден - радост и обиди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Днешният ми ден - радост и обиди
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2205 пъти
Студентка съм, първи курс. Днес имах изпит по психология. Човекът каза, че ще ги е проверил до 14. 00 и да дойдем да си вземем студентските книжки с оценките. Изпита беше от 10. 00, но започнахме малко по-късно. До 14. 00 имах много време - разходих се в един магазин близо до университета, но пак остана време. Накрая седнах във фоайето на едно нищо като табуретка. Идва една чистачка и преди да е започнала да чисти вика "прасета колкото щеш, и ти си едно от тях". А аз само си седя най-спокойно и нищо не цапам. После като почна да чисти ме напсува "***** (знаете псувните как са)", почна да рита кофата с водата. После вика "ти цял ден се трепеш от работа, а то неблагодарно" и ми крещи насреща. Аз какво бях виновна? Само седях и си играех на една игра на телефона. Чаках да стане 14. 00, за да си взема студентската книжка и да си разбера оценката. Нищо не съм цапала. Не мога да разбера защо ме напсува?

Аз никога не бих напсувала никого, още повече непознат. Разбирам я, че освен вкъщи трябва да чисти и на работа, но нали това и е работата? Като не и харесва да работи друго. Но явно не може да си намери друга работа. Разбирам я. В тази криза е трудно да си намериш работа. Но какво бях изцапала аз, че да ме нарича "прасе" и да ме псува? Какво съм виновна за това, че тя работи като чистачка? И защо точно на мен ми се развика. Не само тя, и други си изкарват яда на мен и аз се чудя защо точно на мен. Но да ме псуват ми се случва за пръв път. Да ме обижда - ок, но най-долното и просташко нещо е да псуваш непознат без причина. Наистина не разбирам жените.

Моля, жените в сайта да ми обяснят нейното поведение и защо точно мен напсува като нищо не правех. А мъжете искам да попитам как бихте реакирали ако хигиенистка ви напсува. Аз си замълчах, но ми стана много гадно. Едвам се сдържах. Както и да към 13. 30 започнаха да идват моите колеги за книжките. Предадох по различно време листа си, затова не можах да ги намеря и не бях с тях докато чаках. Най-хубавото нещо дойде като си отворих студентската книжка -Отличен 6. Аз съм единствената с пълно 6. Има едно момиче с Отличен 5. 50, но между моята оценка6. 00 и нейната оценка 5. 50 има почти 50 стотине разлика. Въпреки псувните на хигиенистката днес беше един щастлив ден за мен.
~Кървава победа~

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5fe3398ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти учиш психология, ти трябва да знаеш защо те е напсувала.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b30b192554
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Супер, честит отличен, да го полееш едно хубавичко.

Колкото до чистачката, те вече тотално откачиха. Не ти се е развикала защото цапаш или нещо подобно, а защото си на мястото на което тя се прави, че чисти и да си изкара яда. Ненормална работа. При нас се е случвало малките да минават на мръсното, а не на избърсаното и тя да им се развика, разбираш ли, не и оценявали труда.
Не го мисли много, ще се побъркаш и само ще похабиш нерви.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: dd752b1e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не знам дали съм права, но смятам, че или тази жена има някакви психични отклонения, или ти завижда, че ти си в университет, ще получиш висше образование, а тя навремето не е могла и сега е чистачка. Сега в гимназията и на мен и моята приятелка ни се случи нещо такова. През междучасията обичаме да се разхождаме из цялото училище, но нито викаме, нито цапаме.. един ден се качвахме по стълбите и там две чистачки бършеха.. като леко отминахме ги чух да казват, че двете сме били обикаляли училището като ненормални и не знаем на къде сме тръгнали.. аз много се обидих, но си замълчах. Ти добре си постъпила като си се направила, че не й обръщаш внимание. Не се занимавай с такива прости хора. Поздравления за шестицата :).

Ж13

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1f3eb9cbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много безсмислена тема. Напсувалата те или защото си мисли че си изцапала, или защото има натоварен живот и ти си й била човечето, на което да си изкара нервите. Ако на мен това ми се беше случило или щях да я игнорирам, или да я успокоя, и да й покажа че все пак не съм цапал.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fee8924698
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Автор:Хаха, благодаря за поздравленията, но не претендирам да съм добър психолог. Просто си бях научила темите почти наизуст и не си лягах, докато не се уверя, че знам всичко. Зубрашка работа! Пък и специалността ми не е психология, психологията е просто предмет, който вече не се включва в учебната програма. До 4 : има много безсмислени истории, но не мисля, че моята е от тях. Темите "Той свърши извън мен-възможно ли е да съм бременна" или "Големи малки срамни устни"да не би да са по-смислени? Всеки има различно мнение за големите малки срамни устни - това е, което прави темата безсмислена. Ама човек се забавлява с нея, нали така? Ако не си разбрал тази тема е за изливането на гнева върху невинна жертва и въобще не е безсмислена.
~Кървава победа~

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fee8924698
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Автор:Относно темата "Той свърши извън мен възможно ли е да съм бременна" забравих да кажа защо е безсмислена. Наистина има предеякулационна течност, от която може да се забременее, ако е свършил извън нея, но вместо да пише по форумите въпросното момиче трябва да си направи тест за бременност или ако е нежелана бременноста(както е при повечето такива теми) да изпие Ескапел. За да не си помислите, че съм разгонена или нещо такова- интересувам се от медицина, въпреки, че уча друго. Пък и тези неща трябва всеки човек да ги знае, независимо дали учи медицина или не и независимо дали прави секс или не.
~Кървава победа~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1f3eb9cbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До автор: Казвам, че е безсмислена тема защото отговора е очевАден, не виждам смисъл в темата точно поради тази причина. Все едно аз да пусна тема "Абе изпуснах си сладолета в калта.. изцапан ли е? "

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 927d3c5be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   -Death_Blade ^ , сайтът се казва "Сподели.нет" и е направен, за да могат хората да споделят това, което ги мъчи, да излеят душата си.. авторката явно е възмутена от поведението на чистачката и тук ни споделя, за да й олекне. Не виждам нищо безслислено в темата.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1f3eb9cbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Към 8- Аз за споделянето го разбрах, смисъла е че авторката не гледаше да сподели. Ако искаше само да сподели, нямаше да има толкова въпроси, за това и направих примера "Абе изпуснах си сладолета в калта.. изцапан ли е? ". И вместо да ми сложи два поста, можеше преспокойно да ми каже -аз я написах темата, за да си излея душата, и сложих тъп въпрос за да е по-интересно".
Ти да виждаш нещо подобно в нейните коментари?

-Death_Blade ^

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker