Да ви занимая със себе си. Дълго е... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да ви занимая със себе си. Дълго е...
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 1968 пъти
Краткия вариант на историята е както следва...

Две години ходих с мечтаното момиче - много красива, скромна, умна, разбрана, не ходи по други, не изневерява, държи на мен, отвръща на любовта ми, живее наблизо, има свободно време, разбирам се с техните, дори ваканциите прекарваме в същото населено място в провинцията (където се и запознахме). Беше девствена, аз също, но в даден момент си взехме един на друг девствеността, макар да сме имали проблеми тук и там никога не е било нещо основателно, за да се разделим.

Проблемът във връзката ни си го е имало винаги - аз съм с две години по голям от нея и дойде моментът да замина за в друг град да уча. Драмата беше СТРАХОТНО голяма, любовта ни е наистина силна и... житейския драматизъм е на максимум. Разстоянието помежду ни се оказа 200-250 км, опитахме се да продължим връзката си, но продължителното взаимно НЕ-присъствие в живота ни доведе до там, че започнахме да се отчуждаваме, да не знаем за какво да си говорим и прочее. Надявам се все някой от читателите знае за какво става въпрос.

Решихме да се разделим. Като погледна назад това може би е било най-голямата грешка в живота ми досега. Никой никого не заряза, поговорихме си (както винаги при проблем) като интелигентни хора и решихме, че така ще е по-добре и за двама ни. Контактът помежду ни прекъсна изцяло за два месеца, за да избегнем още драма, сълзи и любовна мъка.

Два месеца след раздялата я потърсих АЗ. Бях в родния град за коледната ваканция, звъннах и, видяхме се. Срещите протичат нормално докато не заговорим за нас и връзката ни. Отново се стигна до драма. Разделихме се с целувка и отново прекъснахме контакт за месец.

Месец по късно (сега) отново я потърсих АЗ. Този път контактът е само виртуален, през скайп. Един, два, три дни чатене и отново засегнахме болната тема. Тя каза, че много малко и трябва, за да започне да мисли за мен и да не може да спре. Аз също и казах, че още държа на нея и не мога да продължавам да нямаме връзка с месеци. Решихме да поддържаме връзка и да наложим табу върху болните теми.

Няма и два дни по късно от разговорите ни разбрах повечко за това с какво си запълва времето сега като е само момиче. Тръгнала е на шофьорски курсове, гледа много филми с приятели, намира си занимания. Много ми е гадно, че не съм до нея и не съм част от ежедневието и.

ИСТИНСКИЯТ ПРОБЛЕМ идва от там, че ми подметна за някакво друго момче/момчета, нови познати приятели, с които явно движи - ходят на кино, правят си домашни гледания, излизат на кафета редовно. Съжалявам да го призная, но това адски ме тормози ми унищожава душата минута по минута. Да имам контакт с нея, уж още си държим един на друг, но тя да прекарва времето си с непознати за мен типове, да се забавлява с тях, да си говорят, да споделя проблеми и неща, които я вълнуват.

Бях единствения в живота и преди раздялата, тя за мен също, а сега дори не мога да се направя на ревнуващо гадже и да и кажа да спре с това. Гадно и егоистично от моя страна, но не е ли ревността точно това - да не искаш да споделяш любимия с никой друг???

Стигнах дотам тази вечер да я проследя къде излиза... отиде на кино сама с едно момче, което за мен си е жива среща, макар и да не се отнасяха като гаджета един с друг... по скоро приятелски. И все пак в умът ми се заражда идеята накъде отива работата щом си организират такива мероприятия. Мисля си да отида да я причакам пред тях като се прибира след филма и да и кажа какво ме мъчи (надявам се да се прибере веднага щом филма свърши, ако вземе да се бави ще откача докато си мисля къде е, с кого е и какво прави с него). Тя дори не знае, че съм в родния град :(

Наречете ме луд, откачен, маниак, идиот, малоумник, егоист, тъпанар, каквото ще да е... искам мнението Ви, ненормален ли съм или съм прекалено влюбен, не искам да пусна старата си любов, не знам и аз как звучи всичко това.

Извинявам се за супер дългия пост, имам нужда да си излея мислите някъде, по възможност пред публика. Благодаря За отделеното внимание! М 19

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 80c650599b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно трябва да направиш нещото което тя прави - да продължиш напред.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a544410f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съвсем нормално поведение. Все пак не прекалявай. Кажи й как се чувстваш, но както казах, внимавай да не прекалиш.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 405b547dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не си ненормален, просто я обичаш. Признай й какво чувстваш още към нея!! Не се бави, защото може и да я изпуснеш! (:

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a66e06fa5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако те няма дълго наистина ще си намери друг. Трябва да намерите начин да сте заедно. Иначе ще я загубиш. Тя ще трябва да те чака с години и едва ли ще издържи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker