Защо са такива? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо са такива?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2096 пъти
Момиче съм на 14, 97ми набор.

Повечето ми връстници са много по различни от мен - едните са пропаднали пушат, пият, мислят се за по - големи а в очите ми изглеждат жалки, други - абсолютни зубъри, в главата им е само училище а и не са толкова освободени хора. Гадното е, че рядко се разбирам с някой на моите години. Повечето ми приятели и приятелки са с 2 години и нагоре по - големи от мен. Всеки дружи с някого от неговата възраст, но аз просто не искам самите им характери не са като мен.

През междучасията само се замерят със сняг, заяждат се със някой, защото си нямат работа или ходят вън да пушат. Та те имат още детски лица! Яд ме е, че не съм по - голяма. Особено в нашия град, който е малък всички се знаем и всеки си знае чалъмите. Само налитат на бой, заплашват за толкова ли велики вече се имат? Не казвам, че не съм правила като някой от тях и преди съм пушила, даже понякога пак, но си е чиста гъзария. Не искам да уча в моето училище, защото там са събрани едни от най - ужасните.. Добре, че не се заяждат с мен. Според вас това нормално ли е да не можеш да бъдеш приятел с някой на твоята възраст?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: c1bd51555c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момичеее, и аз така се чувствам..! :X :X Лошото е, че аз се пуснах по течението и започвам да излизам, с който ми падне и ме мислят за пропаднала, а все още не съм. Правя го, защото иначе се говори как си стоя вкъщи. И аз се нуждая от помощ и съвет но кой да ти помогне като не ти знае положението? !? :(

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 97ad91c626
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно нормално. Ти си на 14 смяташ пушенето за гъзария а то не е. Виж сега много по-добре е ако си учиш през седмицата а почивните дни да обикаляш с някой по-голям из красотите на България. Можеби нети се учи, но да ти кажа истинският живот така сладък както искаш е като станеш студент в някои университет. Аз вече съм завършила на 27 год. съм като малка и аз не исках да уча биех се какво ли не но когато отидох в университета там срещаш по-разумни хора с които се забавляваш и учиш заедно и си голяма да ходиш на заведения ако искаш. Сега ако можех да върна годините назат бих учила стабилно още от самото начало и да обикалям из националните туристически обекти и да обиколя цяла България, а така трупаш още знания. Като пример: много по-лесно е когато учиш къде е роден Левски а ти вече си ходила в Карлово и си видяла къщата музей и го запомняш. Така не се налага да помниш кой къде е роден и какъв е а свързваш всеки град в който си била с историята му и можеш да кажеш аз бях там. Хем знания хем развлечение да видиш тази красота. Аз чак след университета започнах да обикалям. Ако си с родител и някоя приятелка хем ще си добре с приятелка хем няма да се притесняват вашите за теб. А като станеш пълнолетна ще можеш и сама да ходиш. Зарежи ги тия побойници и хаймани по-добре си стой с по-големите приятели. Не знаеш какъв рай притежаваме в страната, а онези ще знаят само заведенията.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d3f5a99926
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нормално е но е и хубаво да имаш поне 1 приятел на твоята възраст. :)
Ж13

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4b2684bf07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Радвай се на детството си, сладурано.
Избери това, което смяташ за по-добре. Не е важно на колко са приятелите ти - важното е да можеш да говориш с тях и да се чувстваш свободна.

GG

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: aa638dd2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Напълно разбирам какво имаш предвид. На 12 съм, но откакто се помня съм предпочитала да бъда или с по-големи или с по-малки. Не, че не се понасям с връстниците си, даже сме в много добри отношения. Но някак не мога да разговарям спокойно с тях. Те са като коне с капаци, затворени някъде между цигарите, дрогата и гаджетата. Все едно не са свободно мислещи и само се чудят как да се заяждат с някой и се мислят за големи герои като застанат да псуват учителите насред часа, без дори да знаят защо аджеба е нужно това. А както са казали хората - колкото повече мислиш с главата си толкова по бързо отсичат я. Според мен просто не им обръщай внимание, опитай се да не де караш с тях, но внимателно ги игнорирай. Дружи си с хората които обичаш и разбираш, ако ще и на 80 да са. Просто ти мислиш по-трезво от връстниците си и докато те се тровят с цигари и прочие и не мислят с главата си, а с някои други части на тялото, ти се развиваш като личност, от която по-късно светът ще има нужда. Никога не се предавай и не се променяй за да им се харесаш. Бъди себе си. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker