Изгубих най-добрата си приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изгубих най-добрата си приятелка
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 4493 пъти
Загубих я завинаги, не знам защо е решила така.

Всички бяха потресени от новината, живота беше тепърва пред нея. На 14 години, на толкова беше. На толкова съм и аз. Това беше най-близкия ми човек. Родили сме се заедно и толкова години по-късно се срещнахме отново. Запознахме се в 5 клас и оттогава сме приятелки. Доверявах и се за напълно всичко, правихме толкова планове. Наивни, но какво ли не мислихме.

Прекарвала съм дни с нея, само двете сме се забавлявали. Всичко с и беше наред, лъчезарно и естествено момиче. Още си спомням как се чухме преди 2 седмици и тя ми каза, че иска да се видим имала толкова да ми разправя, през цялото време се смееше. Така и не разбрах какво иска да ми каже... Пълноценно момиче, не се занимаваше с момчета, не ходеше по купони. Пушеше, но това си е нейна работа.

Всичко беше наред, докато не разбрах новината. От как научих съм... депресирана, не знам. Не искам да излизам, нищо не искам. Не мога да повярвам, че се случва.

Никога няма да допусна човек толкова близко до себе си. Тя знаеше всичко за мен, аз за нея. Винаги ме е подкрепяла или съветвала, давала е мнение, разбираше ме. Имам и други приятелки, но въобще не е същото.

Сега се взирам в прозореца и си спомням за миговете заедно. Слушам една песен, която много обичаше. Като се замисля над текста... не знам. Пее се за дете, което привидно е умряло, но през зимната нощ снега го събужда. Става ми още по-скапано, при нея няма да стане така!

От как стана всичко това сънувам постоянно едно дете как се е свило и някакъв войник бяга по едно поле, а детето вдига ръка и там има някакъв знак. Това е... няма логика, но е това. Тази нощ сънувах и нея. Излезе от някакво езеро и ми каза, че цялата съм я намокрила със сълзи.

Искам да престана с това, да я оставя да си почива, но просто не мога. Колкото повече се опитвам да спра да мисля, толкова повече се сещам за миговете ни с нея.
Споделям тук, защото наистина ми олекна като написах всичко това. Вие губили ли сте близък човек? Трябва да продължа напред, но не се получава, нямам желание за напълно нищо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: d66b3cdf5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз преди година изгубих най - добрия приятел, той беше на 11, аз на 12, от малки бяхме заедно... играехме, споделяхме всичко... Аз сега съм на 13, през тази година просто нямам думи да ти опиша колко ми е кофти за него, всяка вечер гледам едно клипче с негови снимки, гледам албумите, който сме се снимали заедно... всички забавни моменти... ! Трудно ми е, виждам родителите му всеки ден, защото живеехме на една улица, много ми е гадно, но съм на принципа, че той ако беше тука, щеше даиска да продължа напред... адски трудно е, но трябва да продължиш... :]

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e3f132c8b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съжелявам за приятелката ти, а тя самоубила ли се е или какво е станало, много ми е жал за теб!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ddc28453c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Аз съм на 12, когато бях на 10 загубих най-добрата ми приятелка..! Вече минаха 2 години, аз още помня нейната усмивка..! Всяка вечер гледам снимките ни заедно и немога да спра да плача! Тя ми беше много близък човек, абсолютно всичко споделях с нея! Тя ми беше като сестра! Иска ми се и аз да умра, за да сме пак заедно! Знам, че тя ме гледа от небето, закриля ме и иска да не плача за нея, защото тя винаги ще е до мен! Заради нея се опитвам да не плача! Знам че не си до мен, немога да изживявам нови моменти с нея! Но знам, че и тя иска при мен! Ужасно е гадно, но трябва да го преживея! :]]

 
  ... горе^
преди: 9 години, 29 дни
hash: 7f6c32832d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   аз съм на 12 моята най-добра приятелка е жива но вчера се разделихме сега не мога да спра да мисля за нея много я обичам дори не знам защо дори нямаше причина да се скараме но тя вече не иска да има нищо общо с мен иска ми се да се самоубия :(

 
  ...
преди: 5 години, 4 дни
hash: 07793fc31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз изгубих най-добрата ти приятелка. Преди 3 седмици. Имаше рожден ден и исках да я изненадам, но тя не искаше да празнува и се ядоса. Скарахме се. Тя не искаше да се оправим, но знаех че има малък шанс. Знаех че има до вреча. Докато не каза че ниска да има нищо общо с мен. Много я ообичам. Тя ми е най-важната. Знае всичко за мен. Толкова много ми е помагала и ме е подкрепяла. Знаех че и през нощта да и се обадя ще ми помогне. Не мога да си представя какво ще правя без нея. Въпреки че я познавам от 2 години. Тя е човека който най-много ми е помагал. Разбирам те как се чувстваш. От като се скарахме мисля само за това. СпомнСпомням си какво сме правили заедно, как сме си споделяли, как сме се забавлявали и всичко останало. Това не ми излиза от главата и всеки път започвам да плача. Всяка вечер я сънувам как ми казва че не иска да сме приятелки. И ме боли. Наистина много боли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker