Имам криви зъби - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам криви зъби
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 5022 пъти
Здравейте, аз съм момче на 16 години от софия.

Проблемът ми е че челюста ми е прекалено малка. Долните ми зъби са горе-долу добре, но горните са много зле. За кучешките зъби няма място и са израснали по отгоре а, а два от резците са зад другите зъби.

За да се оправят трябва се направи сложна операция и да се носят брекети 4-5 години. Аз не искам да се излагам на това но ми и ужасно че зъбите са ми така. Въпросът ми дали някое момиче ще ме хареса (като изключим зъбите не съм грозен). има ли други в подобна ситуация.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: c5d6b98fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сложи брекети. Направи необходимото ако имате тази финансова възможност, защото не знам за каква операция става дума, а в днешно време навсякъде дерат кожи. Ако все пак не искаш, не си мисли постоянно затова, че са ти криви зъбите. Акцентирай върху положителните си качества, така че и околните да се концентрират върху тях. В никакъв случай не казвам, че кривите зъби са нещо негативно. Да, не е приятно и очевидно те притеснява, но не бива самочувствието ти да се влияе от това.

Познавам момиче със същия проблем. Но тя като че ли изобщо не се впечатлява, че зъбите й са криви и поради тази причина и познатите й не обръщат внимание на това. Включително и аз. Тя например има добро чувство за хумор непрекъснато го проявява. Винаги е душата на компанията, а и обожатели изобщо не й липсват. И то момчета със сериозни намерения, така че бъди спокоен! Няма значение каква е външността ти, ако знаеш как да се пласираш, така да се каже.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 892ef0e1d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-добре сега да носиш брекети отколкото цял живот да имаш комплекс, а и е много по-удобно с прави зъби, макар че човек, свикнал си със своите зъби не го съзнава.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c4604cfeaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Брекетите са временно решение защото зъбите не са фиксирани те цял живот се движат, но в тази възраст ще е добре да сложиш докато приключи развитието ти при всички случай ще има поне малко подобрение. После като пораснеш може да се извърши умъртвяване, изпиляване и изграждане на нови зъби не е никак приятно, в зависимост от броя на зъбите и материалите излиза около 2 500лв. за 6 зъба като на филмовите артисти, но рискове пак си има - изградените зъби се чупят понякога, после основата все пък е мъртъв зъб, а мъртвия зъб не е като живия, може да бъдат направени от лош зъботехник или с некачествени материали и се трошат. По принцип за мъжа зъбите не са най-важното, но сега сложи брекетите.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0841c98f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   аз съм в същата ситуация само дето съм момиче и е долната челюст ;ХХ наистина е ужасно..

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c4ce3d19fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Спокойно, днешните момичета не гледат само външен вид. И аз съм така, но с по-малко изкривени зъби.
Noood

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6db7b7ad1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Пич няма какво да се притесняваш! Най-добрият ми приятел ходи с брекети 5 години, пък момичетата пак му се лепеха. Аз самият съм на 16 като теб и ще слагам апаратче от другата седмица за съвсем лека корекция и когато попитах гаджето ми дали има нещо против тя ми се изсмя. По-добре си оправи зъбите, това остава за цял живот плюс това щом имаш визия няма какво да му мислиш, повярвай ми! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bcb1928649
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на 27 с криви зъби и красива външност (всичко друго ми е симетрично и хармонично) и нямам приятелка. Явно е от зъбите.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 42b9ddf3c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Споко :) Ако си хубаво момче това няма да пречи ;) Пък и понякога момичетата не гледат само външността... Зъбите не са най-важното :) Аз съм момиче и мойте зъби не са перфектни, но си имам страхотен приятел, на който това не му пречи :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 43e10167da
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте. Аз съм момче на 12 години и нося скоби (шини с пластмасово небце). Имам същия проблем с кривите зъби, но при мен е някак си по-сложно. От малък горните два (предните)
вместо да ги сменям още веднъж ми пораснаха големи мъжки зъби. От тогава един зъб остана по-назад и сега чакам да се измести. А от долу. Прави хубави зъби, но един от тях голям и е супер назад. Ортодонтът ми каза, че ако искам долния да се оправи трябва първо горната челюст да се измести. Та това е проблема срам ме е от зъбите ми. Винаги като се смея гледам да си закривам устата, а някой като почне да ме разпитва или да ми се подиграва, че долния зъб ми е толкоз на зад и направо ми иде да ревна! Всичките ми приятели и приятелки имат хубави наредени зъби и по някога си представям, дух от лампа ми казва: Имаш право на 1 желание! И аз си отговарям, че искам да имам много хубави зъби! От скоро почнах повече да се зарибявам по една от класа, но сигурно зъбите ми са проблема! Бих искал да има хора които да разбират проблема ми и на всички вас които не ги е срам да говорят за себе си, а не да се подиграват, защото и за най-малкото някои хора като мен се разчувстват! Не знам просто това си го пожелавам и дано се сбъдни някой ден!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker