А искрена ли е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

А искрена ли е
преди: 15 години, 6 месеца, прочетена 4307 пъти
Здравейте приятели искам да задам няколко въпроса.
Първо да се запознаете с случая аз сам на 17 приятелката ми е на 15. Имам връзка от 1 година и двамата не бяхме го правили но го направихме заедно преди 3 месеца някаде, малък съм не зная някои неща при жените и ще ви поискам съвет ще ви бъда мн благодарен.

Искам да знам всеки път ли е искренна с мен казва ли ми истината в очите за неиното задоволяване първоят ни път траеше доста време като сложим любовните игри цял ден и вечерта го направихме аз я отворих без грам кръв не се хваля но мисля че бях мн добър и нежен тя изглеждаше доволна както и аз.

Но по нататък нещата се промениха започнах да сваршвам по бързо правехме го за около 5 до 30-40 мин понякога съм свършвал и по 2 пъти работата е че аз виждам някога че е свършила има си нали така да го кажа бяло течение но понякога няма и я питам дали е свършила тя ми отговаря повечето пъти да или не знам но по късно тече или някакви такива искам да разбера искрена или не и да науча слабите места и вклучително съвети за по бавно свършване.

И да добавя не гледам себе си винаги гледам партньора да е задоволен за мен това е най важно.

И последния ми въпрос преди 1 месец е питах за отзад дали би ми дала и дали иска да опита каза да но не го правихме след този един месец е попитах пак отговори не защо???? каква според вас е причината и всеки път и казвам бъди искрена с мен и казвай всичко което си поискаш желание, но няма такива.

И та задоволявам ли я или не искренна ли е или не това е приятели ще чакам вашите коментари надявам се да ми помогнете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 6 месеца
hash: 0500376d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти!
Отговорът на въпроса ти е твърдо и непоклатимо "НЕ"!!! Не я задоволяваш, а причините са хиляди, но нито една не е у теб. Най - важната е, че тя самата скоро няма и да разбере какво е да е задоволена. На 15 години тръгнала секс да прави, ей затова после стават пълни болкуци! Извинявай, че съм толкова пряма и дори груба, но заслужаваш една силна доза истина, за да излезеш от измисления си свят.

За секретите, които спомена ще кажа, че нямат нищо общо със секретите при свършване, които така или иначе не са потичали и пак казвам, няма и да потекат от твоята приятелка в близките поне 3 - 4 години. Това си е чисто и просто естествен.. как да ти го кажа...лубрикант, нешо съвсем нормално. Пък може и бяло течение да е наистина, но разликата е огромна (вземи попрочети малко).

За оргазми на тази възраст може да се говори, но САМО И ЕДИНСТВЕНО клиторни, които дори са по - сигурни при мастурбация, отколкото при секс.

Истината е, че жената се развива и "намества вътршно" до поне 25 години, някои дори и на по толкова не са открили сладоста на секса, какво остава на 15??? Това, че твоето момиче иска да се прави на жена може да мине само пред теб и пред недораслите момченца като теб, но пред нас - НИКОГА!

Съжалявам, ако ти е дошла в множко истината, но дори съм си спестила доста други забележки. Дано си разбрал всичко, което ти казах и си с по - реална преценка за нещата вече.

В заключение ще кажа, че е похвално, че ти се развиваш добре и че отделяш внимание на човека до теб! Ще стане някога свестен мъж от теб, дано и такава жена си намериш!
Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: f5e19ea227
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Минал съм по абсолютно същият път като теб. Преди известно време с приятелката ми обсъждахме как беше в началото половият живот и тя ми призна, че първите пъти като сме го правили тя е симулирала. Стана ми малко унизително, че съм мислил доста наивно, но в крайна сметка нещата си идват на място с времето. Щом казва, че е искрена, не виждам причина да не й вярваш. В крайна сметка само тя губи ако прикрива, че не е свършила. А и не е задължително при всеки оргазъм да се вижда "бяло течение", така че това не е критерий:)

Съвети за бавно свършване според мен няма. Всичко опира до честото практикуване.

Относно аналния секс, не мисля че изпускаш много:) Млади сте и няма причина традиционният секс да не е достатъчно задоволяващ. Иначе има вариант тя да се срамува, защото може да стане един неприятен гаф свързан с неща които принципно са предназначени за тоалетната;)

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 4557163201
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Момичетата на тази възраст не могат да изпитат кой знае какво удоволствие от секса. Тя не те лъже, а просто не знае много, както и ти. Иска на теб да ти е добре. За момичетата, секса почва да носи истинско удоволствие доста по-късно, а свършването на момичето на тази възраст при секс е просто някаква фантазия на мъжете.

Ако искаш да направиш така, че да се чувства тя добре, наблегни на интимността. Жените изпитват най-голямо удоволствие от любовната игра, ласките по цялото тяло, нежността, погледа, близостта, усещането за близост между вас. Това което си направил за нея първия път, това е което иска тя, ако си го спестяваш, я ощетяваш страшно много.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: bec29d9549
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мерси за съветите ще чакам още а колкото дали съм я накарвал да свърши вече се оверих. Да просто трябваше разговор .......

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: bec29d9549
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   2 прав си за мн неща с теб съм съгласен с др по малко защото сексът не е само физическо чувство но и психическо.

 
  ...


...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: bec29d9549
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 1 да ти кажа това според теб какво е бяло лепкаво и леко гъсто на вкус леко кисело и леко сладко хахаха :Д

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 8adca56581
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   1, 2 и 3 са си прави позамисли се малко.
Млади сте кръвта ви кипи.
Аз няма да повтарям никой от горните автори само ще ти отговоря някак си за аналния секс.

При теб не е от такова значение но при жените първия път боли много. А ако тя се съгласи трябва да си много нежен и да ползваш лубриканти и в никой случай не си пъхай веднага пениса в дупето и.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: bec29d9549
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Така е аз не казвам че не са.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 0500376d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Номер 6, питаш ме, ще ти отговоря: ТОВА е вагинален секрет, който всяка жена отделя като естетвен овлажнител (ако се възбуди достатъчно, разбира се).

В другия (доста по - неприятен случай) се нарича "бяло течение".
Естествената флора на жената е свързана със секретиране, което според характера и количеството може да е различно.

Дано си доволен/а от отговора.
Що се отнася до "празненето" - това не е просто секрет, а вулкан от сокове, който доста осезаемо "залива" члена на мъжа при ИСТИНСКИ оргазъм.
И пак ви казвам, деца, вземете порастнете, че тогава се е..те!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 7a9da63784
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, аз съм на 17 години и искам да ви попитам В кой свят и в коя държава живеете ?!?!?!?!?!?!?! По-възрастните говорите за нас с обръщенито "деца" за секса, за дискотеките, за купоните, за алкохола, за моментите в които ние се забавляваме. Казвате ни "Много сте малки" или "Не сте дорасли", но защо не се замислите и вие и останали така да кажем разумни, на какво ни подлага всекидневието нас "децата" ?????

Аз съм от София и смело мога да кажа, че в момента се държа доста по разумно от някои хора на средна възраст !!! Замислете се за всекидневното ни натоварване ? Хода на работа, на училище, на частни уроци, занимавам се с компютърна техника, хода по цял ден из София с всеобщо наричания "градски транспорт", в който хората са точно като стадо овце ! Уча в противоположния край на града и се буда сутрин в 5 за да стигна на време на училище, а последният ми час понякога свършва в 15:00. "дете" нормално ли е да е подложено на напрежение, на което е подложено и родителя ????? Немога да отрека, че родителите ми не ми помагат. Да правят го, но те немогат да смекчат обстоятелствата, в които живеем !!! Може би именно от това, че се целим да се държим, размишляваме и поемаме отговорности като възрастните ни кара и да се забавляваме като възрастни, като по този начин се целим да се докажем пред очите на родителите, учителките и може би пред непознатите, че сме израснали. В днешно време в България е нормално момиче на 16 години да не е девствена, което е един вид страшно. Надявам се да сте ме разбрали :). Това е мойто мнение по въпроса, който номер 9 постави, може би и неволно.

Сега по темата: 1во извинявам се, че се отклоних от темата :) Пич, разговорите в този живот са най-скъпото нещо, ако ме разбираш :). Моят съвет е: разговаряй с нея за всичко, което те притеснява :). Видях, че си го направил и дано си разбрал, че това е начина за разрешаване на всички видове проблеми. Айде успех за напред.

 
  ...

...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 0500376d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   9 към 10:
Не разбрах как заключи, че съм "възрастна", след като съм на 26 и съм минала по вашия път не толкова отдавна, с тази разлика, че имах и тогава доста повече мозък!
След като сте толкова големи и зрели, защо тогава сте толкова непросветени, това питам аз! Претенциите ви са смешни, осъзнайте се! Не ми обяснявй ти в кой свят живея, защото си ми ясна! Опитвала се да се докаже на мама и тате - ето, сама си призна колко си незряла! Ще порастнеш тогава, когато няма да има за какво да им се доказваш и те въпреки това са горди и сигурни в теб!
И ти си същата като приятелката на автора, само че тя тръгнала да се доказва като жена, правейки ранен и незадоволителен секс. Обзалагам се, че и ти си така! С нищичко не можеш да ме убедиш в противното - мен, връстниците ми и по - големите от нас!
От всичко само се разбира как и пред нас - непознатите се опитваш да се докажеш, което е безмислено и наивно, по детски! Няма нужда да ни се фукаш с факта, че носиш отговорности, защото от сега нататък само това те чака и никой няма да те възнагради с медал за заслуги!
Не тръгвай срещу опита, има само какво да загубиш, ако не се вслушаш!

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: bec29d9549
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   (Автора) ти 26 годишната явно ти си мн зле честно казано ако искаш да знаеш не си ништо повече от номер 9 не се прави на знаешта и ако искаш да знаеш знам мн неща просто на младите им е нужен 1-2 савета повече тва че питаме не значе че не знаем и по темата докарах е до оргазъм нали не било възможно нещо май - в грешка си ти ..............

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: bec29d9549
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Опа грешка при цифрите 10 -11 не 9-10

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: b0a8b233c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Номер едно е права слушаите я и такива истории за секс на 15 год и прочие са пълна глупост новото поколение отива мнооо на зле!!!!!

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 0500376d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Авторчето, ти се оказа голям смешник и дълбоко съжалявам, че съм се захванала да ти давам съвети!
ЩЕ СИ ОСТАНЕШ КАЛПАВ ЛЮБОВНИК ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ, щом от сега е толкова лесно да те заблудят! Ти това и заслужаваш! Живей си в илюзии и су вярвай, но ще попаднеш на истинска жена и единствената й реакция от теб ще е НЕИСТОВ СМЯХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако не си разбрал, аз съм Номер 1 (съотевтно 9)!
Ааа, и вземи се научи да пишеш преди да се правиш на ебач!
АМАН ОТ ЛАПЕТИИ, КОИТО СЪВЕТИ ИСКАТ, А НЕ СА ГОТОВИ ДА ГИ ПРОУМЕЯТ! Ма то от къде ли толкоз мозък...

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: c23e7eb76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Хахах единественият човек, който показва, че е недорасъл си ти номер 15 ....... Седнала си на 20 години да чатиш в интернет ... и да се заяждаш. Като не ти изнася повече не пиши. Абе нз и аз какво се разправям с теб .... Само си късам нервите с жени, които самочувствието им е 2000 пъти по-голямо от мозъка. Ае живей си измисления живот и не пиши като не ти изнася ....

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 0500376d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ама тоз автор верно много тъп бе! Хората искат да му помогнат а той не приема истината. Ми да умира непросвтен хахахаха

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker