Флирт катастрофа ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Флирт катастрофа ?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2237 пъти
Пиша Ви, защото кратката история която ще Ви разкажа взе да ми се повтаря честичко и вече не знам как да променя шаблона затова съм отворена към всякакви съвети....

От няколко месеца ходя в спортен клуб. Там работи едно момче на моята възраст. В началото не му обърнах никакво внимание докато не забелязах едно съвсем леко по-специално поведение от негова страна. Например един ден ми влезе нещо в окото и докато се усетя той вече беше до мен с кълбо хартия, започна да ме поздравява и да ме пита всеки път когато минавам покрай него "Как е? ", не пропуска да ми намигне когато ме види и тем подобни малки жестове... и така почти два месеца.

Един път се засякохме в един клуб но само се поздравихме. Той не се опита да ме заговори макар че многократно го засичах да ме гледа през тълпата. Приятелката, с която ходя един ден като на шега го заговори казвайки му, че много го харесвам и тренировките които провежда също, а той няколко пъти я е попитал дали е истина. Един ден събрах смелост попитах го за профила му във Фейсбук и го добавих очаквайки някаква реакция.

Но тя не последва. Една вечер го видях да седи и седнах до него да поговорим. Такъв разпит ми направи че през цялото веме се чудех дали не съм на интервю не се посвени да попита дори какво правя с малкото си легло когато водя момчета... Сподели ми, че през април отвал в Испания да учи испански за 3 месеца. Следващите два пъти когато се видяхме дори започна да ме целува по бузата за добре дошла. И аз си мислех, че ме харесва. Междувременно забелязах че е доста сърдечен човек - един ден го видях направо да прегръща една от колежките си като малка сестричка за добре дошла / пояснявам че момичето си има сериозен приятел които също идва често/. Но един ден една приятелка ми каза че го е видяла във фитнеса с друго момиче и не била съвсем сигурна, но изглеждали доста близки...

Направо изпитвам желание да го хвана за яката да го тръшна в стената и да му заявя право в очите, че не му прави чест да флиртува с мен докато си има друга, а след това просто да се обърна и да си тръгна все едно че нищо не е било. Изгарям от желание да му натрия носа, но не знам как. Въпреки че осъзнавам, че това е само бунт на егото ми.

Ужасно ме е яд на себе си, че се оставих така да се подведа. И се ядосвам още повече, че това ми влияе емоционално. Не мога да разбера къде точно бъркам. Много често си мисля, че някой ме харесва докато всъщност накрая това се оказва само лек флирт или най обикновенна любезност. Забелязвам много често че мъжете имат интерс към мен, но някак си нешата не се задълбочават. Ако пък някой иска да е по близък с мен обикновенно се оказва просто сваляч.
Както вече споменах отворена съм за всякакви коментари и съвети наистина ще са ми от помощ.
Предварително благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7a6826b33f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво да ти кажа, ти не си влюбена или да го обичаш, поне така изглежда, той също, флиртували сте, опитали се, но и двамата явно не сте запленени, има още много риби в морето, не се отчайвай, слагай усмивката и с него го унищожи. От мен запомни усмихваш ли се на един мъж и не се сближаваш с него ще го подлудиш, успех!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7d328eac6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всъщност пое дно време бях уйасно хлътнала по въпросния мъж, но той не направи нищо мислех си, че не смее понеже все пак работи там. Опитрах се да започна да го възприемам само като познат, за да не се разочаровам отново :( и пак съм разочарована.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 84ca073699
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   цитирам 1 пост от 9gag
“не ми казваите че на земята има още 6 милиарда души защото нямам намерение да се срещам със всички тях“

Ако го харесваш поеми инициативата пък каквото стане.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker