Защо винаги стоя самичък? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо винаги стоя самичък?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2942 пъти
Здравейте!
Момче на 14 години съм. Историята ми започва от както станах в 7-ми клас от тогава много се промених физически също и начина ми на мислене много се промени. Започнах да мисля защо винаги стоя самичак и защо немога да се сприятеля с някои които е различен от мен. Мислех че когато се преместя в новото училище всичко ще приключи и всички подигравки ще спрът защото мислех че хората там са по умни. Но не...!

Взех си испитите записах се в новото училище. Първият учебен ден реших да седна на по задна маса да мога да наблюдавам поведението на хората спрямо другите и явно това се оказа грешка. След седмица - две започнаха пак подигравки от рода "вижте го тос самотник" "хаха тос няма приятели" "еи оутсайд закво не се махнеш от тука бе" реших че това ще е временно но не. Все още продалжаваха тези глупости и постепенно се стигна до леки бутания удари и закачки. Казах си
-Ще издаржа на тези психически нападки.

И все още несъм казал на родителите си защото ако разберът ще се оплачат на директора и ще стане още по зле...

Сега по цял ден ( в училище) съм с слушалки в ушите и се опитвам да неим обръщам вниманйе но целият ми клас е срещо мен... Дали всичко е заради мен че съм различен или просто начинът ми на мислене е друг. А можеби затова че не пуша и пия както другите?
Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8261f7ad13
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отпусни се и не се тревожи за това. Не знам какви идиоти трябва да са, че да се шегуват за нещо подобно едва на втората седмица, но наистина е кофти.

От наблюдения мога да ти кажа, че във всеки клас има поне 2-3 самотника, които или играят маскарад, или буквално са сами. Намери си своите и всичко ще е наред. Пък и винаги има поне 1 момиче, което не мисли като идиотите, заговори я, принципно е по-свита и по-срамежлива... Та, така де, като цяло се отпусни и се самоиронирай, смей се, не показвай, че така ти мачкат егото и си играят със самочувствието ти.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 63443aa34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличък, не знам какво да те посъветвам, и аз минала през това и до ден днешен съм самотна птица.
Ти си още само на 14 което е добре! Според мен една консултация със психолог би ти се отразила добре. Не казвам, че имаш психични проблеми, но нещо вътрешно в теб те мъчи. Трябва да си окей с себе си и да се харесваш такъв какъвто си.
Ако срамът ти е проблем, опитай се да разбереш на какво се дължи за да ти е по-лесно да го преодолееш.
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0fe400c031
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Никакви психолози не му трябват, не му пълни главата с глупости номер.

Death_Blade ^

Модератор: Сайтът е анонимен. Нека не забравяме.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 587838fcf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,
Аз също съм на 14, момче и все едно чета моята история. В старото училище си казвах, че в новото няма да е така. В старото ми училще всички ми се подиграваха, че съм задръстен зубър, педал, смотльо и всякви такива. В новото не е така де, ама... Обаче не се променяй заради тях. И да добре правиш, че не казваш на вашите. Ще ти се подиграват още повече. А ако решиш да им споделиш (което аз не правя, но попринцип е добре) ги помоли да не ходят в училище. Ако искаш може да оставиш мейл (знам, че не е сайт за запознанства, но поне за известно време). Аз от време на време ще поглеждам темата.

Модератор: Не публикуваме лични данни.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 20d8bab76c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Аз съм на 17 и честно казано винаги съм бил така. Подиграват ми се и ме дразнят, защото съм различен. Преди да вляза в гимназията и аз си мислих, че нещата ще се пооправаят. Но не, нямаше такъв филм. За пореден път пострадах от "приятели" и миналата година се разделих с тях. Няма значение къде седиш-не си мисли, че е грешка, защото на първия учебен в гимназията седнах на първия чин, до първия човек, който видях, а той се оказа най-големия ми враг. Временно и аз бях сам, но общо взето на първите чинове, за да слушам уроците. По-късно като стана малко разместване на класа и седнах до едно момче, до което съм и до ден днешен в повечето часове. Но той не ми е никакъв приятел, а просто съсед. Чувствам се много самотен. Нито пия, нито пуша, нито вися по заведенията, а повечето го правят и затова ме смятат за по-долна марка човек. Така е за съжаление, повечето са идиоти, малко са свестните. Засега гледай учението да върви, а пък тези простаци ги остави. Късмет!

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: faeb61f8f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей!!! аз съм в 10 клас и искам да ти кажа че аз също се надявах че като се преместя в друго училище ужасът ще свърши но уви... мисля че няма смисъл да те съветвам да не им обръщаш внимание, защото знам колко е трудно да се правиш че не слушаш и не виждаш. Много е лесно от другата страна да даваш съвети, като не знаеш какво е да си мишена.
Но Научих, че трябва да се държиш така, както другите се държат с теб.. за да видят своето огледало, но в друг образ..!!! ( макар и да не ги промени това) Никога не трябва да мълчиш пред несправедливото отношение!!!
и помни че Винаги ще има хора, които говорят против теб... но това ще са хората, които никога няма да имат място в твоя живот!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6f316c8cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хейй, приятел не се отчайвай! Само може да се научиш да пишеш правилно! Какво е това нещо, българи ли сме или какво? Толкова сме неграмотни...

KisS-->KisS :))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4805f13fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мога да повярвам докъде се е извратило това общество, щом такива деца се считат за ненормални... Мога да ти кажа само, че има страшно много общи теми между теб и други деца, които също не се смесват с тълпата идиоти. Такива теми могат да бъдат например фентъзито като жанр (ако харесваш де), определени компютърни игри, различни субкултурни течения (ъндърграунд, стрийт култура, графити, скейт, разни стилове музика)... Просто се поогледай за хора, които не изглеждат идиотски и ще видиш, че ще си паснете в някои отношения ;) Също така, можеш наистина да заговориш някое момиче (от поста на номер 1), но недей допуска грешката да си паднеш по някоя кукличка, получаваща вниманието на всички. Твърде вероятно е да се отнесе ужасно с теб.
И накрая, за да разбереш, че не си ненормален, а напротив, разгледай много подробно това:

www. 9gag. com

Аз така разбрах, че навсякъде хората живеят по един и същ начин, вълнуват се от еднакви неща и че не съм ненормална. Също така разбрах, че факта, че имам по-развинтено въображение не ме прави странна и разбрах колко е важна фантазията ;) За жалост много от нещата там няма да ги разбереш, ако си мнооого зле с английския.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: aeb0581f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Усмивката е най добрата защита и винаги помага а ако някой те гаври обърни гаврата срещу него и публично го унижи
1-во така ще се сближиш с др от класа и 2-ро ще го накараш да се замисли следващия път преди да те обиди и най важното е че ще респектираш всички които са те видяли в този момент

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6ea2e2fbf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Просто спри да бъдеш аутсайдер. Ти сам навяваш такива мисли сред съучениците си, като стоиш сам. Конфронтирай ги. Запознай се с учениците от друг клас и постепенно ще се сдобриш с класа си. Общувай. Не се затваряй в себе си. Относно бутанията... и аз съм имала спречквания. Запиши на някакъв боен спорт или гледай нещо в нета. Не се страхувай да изразяваш мнението си. В училище си защитен. Никой нищо не може да ти направи. Учителите са длъжни да те предпазват. Надявам се, че помогнах. :]

S. J.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2ab2b0892c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Искаш това да престане според мен най-лесно може да се сприятелиш чрез чувство за хумор перни 2-3 лафа където и да е за каквото и да е само гледай момента да е точен лесно става бъди себе си и се отпусни и каквото и да стане не се депресирай и от личен опит ти казвам чрез чувството за хумор най-лесно става и направиш ли това малко по малко после ще се отпуснеш.
Skilly ( :

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 566e6631d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Приятелю не обръщай внимание на тези, които ти се подиграват.
Ти си още на 14 и това е добре, защото ти си във възрастта, която е в 5тия етап на развитието ти от 13 -до 19, на колкото съм всъщност.
Запознай се със други хора, които могат да променят твоя живот. Ако искаш си дай скайпа и там ще се опознаем.


Момче на 19 -12 клас

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 566e6631d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Само ще ти кажа, че и аз съм си стоял самичък, но бях по-срамежлив и момичетата дойдат ли винаги ми оправят настроението

наистина и аз бях като теб

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2126d0fe97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Виж, най-добрия ми приятел беше същия преди известно време! Но се отпусна и когато каже нещо и е сигурен, че е прав винаги си защитава мнението! Сега аз съм с този проблем, но не мога да се отпусна като него и аз съм така в момента! Ето ти един съвет: потърси (ако имаш) от старото си училище все някой познат, който не ти се подиграва! Нека той да ти помогне, ако може! И аз имам същия проблем, но на мен никой не може да ми помогне, защото аз наистина страдам от психични проблеми, но ти можеш да получиш помощ, за това не се отказвай! Успех! Ако не подейства пиши тук!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4749074a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Оф хит не ти завиждам, минал съм по-този път и сега съм на 19 години студент. Положението е в пъти по-добро, няма ги гаднярите сега проблемите са ми изцяло други. Определено е трудно. Съветвам те търси приятели хора, за предпочитане от по-горни класове да те защитават, или примерно запиши тайно бойно изкуство и ги изуми, когато най-малко очакват от тебе. Повечето са въздух под налягане
Успех!
М19

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 28 дни
hash: b330b3be07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   И аз съм в подобно положение. Преди бях свитото и добро момиче, но реших да сложа край на това. Промених се. Започнах да говоря повече, да се смея повече. Станах по-намахана. Малко промених начина си на обличане и поведението. Всъщност нещата се промениха малко.
Опитай и ти. И не забравяй да говориш. Това е в основота.

 
  ...
преди: 12 години, 28 дни
hash: 9a1b04edb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Бъди себе си, остани разумен и бъди горд с характера си! Недей да пушиш и да пиеш!
Те това целят, искат да тръгнеш по техните грешни стъпки, но ти се дтъж!! :-)

Не слушай втория коментар за психолозите, не обръщай внимание на подобни глупости и съвети. :)

Ще кажа, че най смислен коментар е дала 10. :-)
Но не разбирам, защо 12 те определи за аутсайдер, но както и да е..
По добре ли е да става част от стадото? Да си изневери на принципите, защото група дегенератчета го подтискат?
Това е стадо останалото около нас - пушат, пият и искат да узряват от рано, но запомни приятелче! Човек узрява когато си създаде семейство и собствен дом, грижи се за него и го храни. :-) Бъди умен и не ставай палячо. :-)
Търси хора със твойте предпочитания.
Желая ти късмет. ;-)

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: e7d17b023c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   аз съм момиче в 8 клас и също си мислех, че след като вляза в гимназията нещата ще се променят, но това не стана.... първоначално ми беше много гадно с подигравките. След дълго борба с простаците, които ме обиждаха се научих, че в живота трябва да се държиш така, както се държат с теб.
С простаците се държиш просташки... и така както се държат с теб им отвръщаш със същото.. с техните камъни по тяхната глава.
Сега не ме тормозят но съм много самотна и постоянно си стоя на чина и правя нещо, за да не ме обзема самотата. иска ми се да си намеря приятели.. опитах да се сприятеля и все още опитвам но не е толкова лесно.... това мога да кажа аз!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker