Чувствам се използвана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувствам се използвана
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3511 пъти
Здравейте, пиша ви с надеждата да ми отговорите. Аз съм момиче на 14 г и уча в елитна гимназия в нов клас. Сега съм в 8 клас. Аз много си харесвам новия клас.

Всички са добри, печени и се разбираме супер много. В началото на годината се сближих с едно момиче, на което родителите ни работят заедно. По някакъв начин си станахме близки и започнахме да излизаме. След време аз разбрах, че тя не е такава за каквато я мислех.

Започнах да разбирам че в миналото училище е била супер, , надувка" и кифла. Правила е номера на уж най-добрите и приятелки. Тя е привлекателна и умна. Аз съм си нормално момиче. Точно за това почнахме да се караме. Тя се ядосваше на всичко което и кажа. Постоянно ми натякваше, че сме много различни и че аз трябва да се променя. Тя имаше проблеми и в сегашния клас. Аз я защитавах и и вярвах, че тя няма вина. До преди няколко месеца беше скарана с всички от класа. Аз бях се сприятелила с тях и тя виждаше това и почна да им се, , навира" и, , мазни". И така изведнъж както беше скарана с всички сега е мила и усмихната с тях а на мен ми се заяжда. Аз искам всички да сме приятели. Като сме само двете се държи добре, но като сме с други от групичката ни се държи ужасно с мен а с другите се прегръща.

Сега на 14 февруари, те казват че имам имен ден. Но аз нямам нищо общо с този празник. Преди бях казала че ще го празнувам, но само на шега. И те от тогава ме майтапят с това. Тази моята, приятелка" когато бяхме седнали на кафе тя почна от един майтап. Заяждаше ми се и започнахме да се караме пред всички. От тогава се държи много студено. Ние с нея постоянно се караме и сдобряваме. Та сега за 14 февруари ще ходим на бар. Даже са решили да ми подаряват подарък по случай, , именния ми ден". Аз имам чувството, че те само ме използват.

Моите родители не ме пускат да ида. Скарах се с тях и не знам какво да правя.
Моля ви кажете ми какво да правя с родителите ми. И дали да разкарам тази моя, приятелка"

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: ab1e0592cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   СТ1: Ти и да искаш няма как да я разкараш защот сте в един клас. Можед да спреш да им се впрягаш на ебавките и да им отвърнеш със същото. Базиците са до едно положение след време още повече ще почнат да те мачкат като видят че нищо не правиш за да се защитаваш. Родителите си ги слушаи защото на 14 годишни момичета не им е мястото в баровете. А да честити празници на всички :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3f6984c0aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имам абсолютно същата приятелка. Не й се доверявай тя само те използва. доколкото разбирам от това, което казваш. Отвърни със същото тогава ще е най-неподготвена. Или се опитай да я избягваш, колкото и да се "мазни" няма да я харесват много хора. Намери си нова приятелка... не знам какви точно са отношенията ви, затова не мога да ти напиша повече:) Най-важно е да гледаш реално на нещата и да не се "вкарваш във филми", тогава ще можеш най-ясно да прецениш какво да правиш.
Надявам се да съм помогнала поне мъничко...
-Miss C.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker