Приятелките ми досаждат вече! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелките ми досаждат вече!
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2262 пъти
От началото исках да имам приятелки, за да не бъда "аутсайдерът" и да не съм сама, но вече ми дойде до гуша.

Момиче на 17 съм и излизах с 25-годишен мъж, който беше много мил, добър, умен и привлекателен. Но заради тях се разделихме, защото постоянно ми досаждаха и на него му омръзна от тях и ми каза:
- Избирай - или мен, или тях!

Аз нищо не казах и той си тръгна изнервен и тъжен. Бях болна и отсъствах една седмица и понеже мама не ми дава да ги каня момичетата, защото веднъж изпочупиха всичко в нас - аз не им отговярях, а те само ми досаждаха - звъняха ми, а аз си бях изключила телефона, после зазвъняха на вратата ми и то не като нормални хора, а направо щяха да изкъртят вратата.

Вечерта казах на мама, че отивам при приятеля си за една седмица, защото ми писна всеки ден тези пачи да идват да ме безпокоят - то човек като е болен, пак не може да остане сам и на мира. Той се съгласи и каза повече да не общувам с тях, иначе съм го обиждала и пренебрегвала ако продължа.

Те са 2, едната е добра и не е досадна, но другата не я искам, ама те вървят в комплект да го кажа. Едното момиче ми е като сестра, но като се събере с другата... всеки ден след училище искат да ходя у тях, а аз искам вкъщи, да си чатя в интернет, да отивам до приятеля си и да бъда с него, но те мислят, че трябва да съм само с тях, а даже и не ми е забавно вече като съм при тях! Казах на годеника ми и следващия път, когато звъннаха вдигна той и аз подробно го чух какво им каза:

- Оставете приятелката ми на мира! Тя си има личен и интимен живот, в който вие не присъствате, има си родители и дом, където тя се чувства най-добре. А аз съм и предложил брак и след като завърши тази година ще се оженим. Заради вас няма време да учи, защото постоянно е във вас, а вие не сте я питали дали й е приятно, но тя просто не иска да ви обиди. А зад гърба сигурно я одумвате.... така че я оставете, за да не се разправям аз!
Сега аз незнам като отида какво ще ми кажат...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: a8c0be22aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Глупаво си постъпила. Това с "годеника" нещо ми намирисва. Няма право да те кара да избираш между него и тях, а и как така ти е предложил брак? ! Още ти е рано за такива неща. Според мен той е егоист и иска да прекарваш времето си само с него, което е грешно, защото някой ден като се разделите ще си и без приятелки.. Най-добре им се извини!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 83f3c7d623
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен ти придаваш прекалено много значение на нещо толкова незначително. Разбирам те, ти си малка още, но след няколко години ще разбереш, че думата приятел е относително понятие. Ако те ти бяха приятелки, никога не биха ти досаждали, а ти след като не се чувстваш добре стях ги зарежи. Аз по принцип смятам, че това че има гадже, не значи, че трябва да си зарежеш проятелките, но те очевидно не са такива. Моят съвет към теб е да започнеш постепенно да ограничаваш контактите си с тях, докато те сами не се откажат. Скоро ще срещнеш други хора, които ще можеш да наречеш твои приятелки.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e007e2ef69
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Та не разбрах точно какъв ти е проблема? Ако не искаш да общуваш с някой, просто не го прави

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d883fa8219
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си достатъчно зряла сама да им кажеш, че не искаш да имаш нищо общо с тях, а използваш годеника си (очевидно за брак се чувстваш достатъчно пораснала обаче).
Като цяло не ми звучи да водиш много забавно ежедневие и без тях, след години ще се обърнеш назад и ще съжаляваш, може и да не е точно за тези ти "приятелки", а защото ще осъзнаеш, че като цяло ти липсват приятели.
Не виждам проблем тук, измила си си ръцете с годеника ти той да ги отсвири (това пък е изключително мъжко от негова страна).
Каквито и да са те, дори и наистина да са супер нахални, цялата история характеризира теб като незрял индивид.
Като "отидеш" прати да отиде годеника ти преди теб да отиде да им бие по два шамара тоя път и после пусни тема.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 90e0ca09d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Доскоро и аз бях приятелка с такива, но ми омръзна да ги търпя. Едно от момичетата с което бях най-добра приятелка се беше много забавна и приятна като компания когато беше с мен, но след като се появи и едно друго момиче с което тя иска също да бъдем най-добри приятелки.. Не, че ми пречеше другото момиче, но след като се появи всичко се обърка. Не знам защо, но приятелката ми започна да се държи като малоумна и постоянно искаше да сме около новото момиче и да я боготворим. Реших, че вече няма мисъл да съм приятелка с нея и сега си имам нови добри приятели.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 78646189a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Разбирам те. Моята най-добра приятелка ми досажда и знам в какво положение си. Но според мен годеникът ти е прекалил. Вместо той да ти оправя работата, би трябвало ти да си я оправиш. Щеше да е много по-добре да й кажеш истината. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker