Той се държи като боклук - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той се държи като боклук
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3990 пъти
Защо се държи така?

Аз съм влюбена в него, а той ме мрази, ненавижда ме.. Погнусява се само като ме види... Постоянно ме бъзика, обижда ме... Не искам нищо от него, стига ми поне да се държи приятелски с мен.

Постоянно се чудя защо е такъв... какво съм сторила, че се държи така ужасно с мен. Постоянно ми се подиграва и целия клас започва де се смее. Аз имам чувства към него и ме боли много от държанието му. Дори в края на първия срок опитах във всички училища в околността да се преместя, но винаги ми казваха, че по средата на 9 клас не е възможно. Толкова ми беше писнало от обидите му, че бях съгласна да завърша годината задочно, но майка ми ни ми позволи.

И трябва да завърша годината в настоящето ми училище и да търпя тормоза му още няколко месеца. Не знам как ще издържа. Става ми супер гадно, когато ме обижда дори и пред учителите, но не мога да направя нищо. Обичам го... Луда съм по него.. и не знам защо продължавам да го обичам дори като се държи така с мен... Вече не издържам и понякога започвам да плача в тоалетните на училището, за да не ме види някой.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 45909d928c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те, защото и аз съм така.. има едно момче, което обичам вече 4-та година, въпреки че не ме забелязва /познаваме се от 6 години, в един квартал сме, едно училище, но различни паралелки/. Много добре си спомням как по едно време много ме обиждаше, нагрубяваше, а аз се скривах някъде и плачех. Понякога се държеше и добре с мен /не знае за чувствата ми/. Ако беше някой друг 100 пъти да съм му затворила устата, но с него положението е различно.. нещо ме спираше.. знам обаче, че отначало той ме харесваше, но не му отвръщах на чувствата и после стана обратното. Понякога го виждам с някое момиче и направо ми идва да се хвърля от някъде. Всеки ден плача за него, макар че сега той НИКАКВО внимание не ми обръща - нито ми говори, нито ме поглежда дори.. чувството да обичаш, но да не те обичат е ужасно.. опитвала съм се да го забравя, но не става /4 пъти опитах/. Щом го видя, чуя името му.. нещо трепва в мен..

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ab854ac2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо го обичаш като е боклук. Какво хареса в него, нали за да обичаш някого не е важен външният вид, а душата му - неговата душа е помия, той е чист боклук! Обиждай го и ти, натрий му носа! Ако бях в класа ти и той се заяждаше с теб, щях да му сменя физиономията, защото не понасям тормоз над жените!

Ian_the fucker

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e142088993
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   СТ1: Кратко и бързо. ТОЗИ ТЕБ НЕ ЧЕ НЕ ТЕ ОБИЧА ТОИ НЕТЕ ХАРЕСВА НЕ ТЕ И УВАЖАВА. Зарежи тоя смешник и си намери момче което да испитва лубов към теб каквато ти изпитваш кам сегашния тапанар които не те заслужава.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 516a4b7629
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мила, и аз бях така. Много време обичах едно момче, а той дори не ме забелязваше, докато не разбра за чувствата ми. Е тогава да видиш как изведнъж ме забеляза... Обиди, заплахи, тормоз... И аз бях като тебе. Сега вече не го срещам и успях да се оправя. Недей да се затваряш в себе си, не слушай депресираща музика, виждай се с приятелките си, опитай се да гледаш на всичко откъм смешната му страна. Знам, че е много трудно, била съм в твоето положение... Прегръщам те.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 48aa050119
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Играй му игрички и ти! Няма тъпанар на света, който да не е отказал ласки от момиче. Заведи го в тоалетните, разбери се предварително с други момичета и там уж, че ще му правиш нещо и мацките да се покажат ;) Колкото и мъжкарче да го раздава е още малък и че се засрами много като му видят моливчето... :))) Надали ще смее да се закача с момичетата, напротив ти ще го научиш да ги уважава! Пикльо...!

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 86f598ba3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Мила, може и да те харесва, но по този начин да си изразява любовта. Знаеш, че в 9ти клас момчетата имат акъл на седмокласници. Какво очакваш? Явно не е дорасъл и си се влюбила в кретен. Или го остави да порасне малко или си намери друг обект за влюбване. Едно истинско момче/мъж никога няма да обиди жена, особено жена, която има интерес към него и му го показва. Трябва ти някой, който да заслужава любовта ти. Като бях на твоите години и аз се терзаех по момченца пикльовци... Знаеш ли, няма смисъл, просто на тази възраст са идиоти... И лошото е, че не са виновни те, а разбиранията им.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fb9e8df6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мислите ли, че не искам да го забравя... но просто не мога. Той е едно нещастно копеле. Не винаги се е държал така с мен. Първоначално ми правеше серенади... рисуваше ми името по дъската и го украсяваше с цветя и сърца, дори ме канеше на танц в час по музика. Но не знам какво му стана и изведнъж започна да ме обижда. :( :( :(

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 283063c5b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 12, аз съм номер 1. По написаното от теб смятам, че:
Вариант 1: Преди е изпитвал чувства към теб, но не си му отвърнала и се е ядосал.
Вариант 2: Не те е харесвал, а тогава просто си е правил шеги с теб.
По-вероятно е да е първия вариант.
И при мен момчето отначало се държеше добре /когато ме харесваше/, но после започна да се държи много лошо /да ме обижда и нагрубява/, но сега вече никакво внимание не ми обръща..

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 50e23e8121
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз мога да ти обясня защо те смята за боклук. Още първия път, когато се е изпуснал да се държи просташки с теб - ти си се възхитила. Да, възхитила! Ето, сама пишеш, че подобно гнусно отношение още те кара да летиш в небесата.
Ако беше нормална - щеше да му обърнеш гръб, а в душата ти да се чуе звук на оттичаща се вода, т. е. щеше да го пратиш в канализацията, където му е мястото - завинаги!
Но ти не си нормална, т. е. неадекватни са чувствата ти - ето защо той ти се подиграва.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 152fced728
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Има два варианта, според човека- или му се опълчваш, смисъл като те обижда-започваш и ти него да обиждаш. Не се показвай слаба. Когато се опита да ти се подиграе погледни го с надсмешка. Дръж се надуто към него, не му позволявай да те мачка. За съжаление момчетата на тази възраст страшно много копират поведението от вкъщи. Сигурно баща му се дъжри унизително с майка му и той по този образец се държи към друга жена. Не знам какво си се влюбила в момче, което е пълен селяндур без елементарно възпитание.
А иначе втория вариант (ти си прецени дали е удачен) е просто да говориш с него. Издебни като сте двамата или му кажи да дойде на страна и го питай (риторично) защо така те обижда, кажи му, че не ти е приятно така да се държи към теб и че смяташ, че ти не си го предизвикала по някакъв начин. Това също мисля, че ще окаже влияние върху него, защото той няма да очаква да си толкова откровена и директна. Тъй че направи нещо, а не да се затваряш да плачеш. Бъди по-смела и с повече самочувствие. Сигурна съм, че си страхотно момиче, умно и хубаво. Не позволявай да те мачкат!

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: af651ffc23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Бъди силна! Не се давай! Като пак те обиди ти му отвърни със същото и той постепенно ще спре като види, че ти си по-силна няма впредвид физическа сила. След това се опитай да станеш гадже с най-добрия му приятел или просто приятел, за да почне да ревнува, ако те харесва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker