Страх ме е от обвързване. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страх ме е от обвързване.
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3312 пъти
Не знам дали мога да го нарека проблем, но все пак реших да се посъветвам с вас..

Аз съм момиче на 15 години. През целия ми живот до сега са ме харесвали само 2 момчета, т. е. мои най-добри приятели.

Когато бях 7-ми клас, единия мой най-добър приятел ми каза по скайп, че ме харесва и ме попита дали имам някакви чувства към него..

Аз му казах, че го харесвам единствено и само като приятел и той не ми писа повече.. На следващия ден ( Не знам какво беше това чувство ) аз буквално се криех от погледа му! В смисъл не исках да ме поглежда, защото знаех вече, че ме харесва и изпитвах някакъв срам дали ще мога да си кажа с него дума и т. н.

Спря да говори с мен, защото не отвърнах на чувствата му и както казах - и в скайп не отговаря.. Сега вече съм 8-ми клас в ново училище, но от 1-ви клас имах още 1 най-добър приятел, който сега също е в училището, което и аз.

На 14. 02 вечерта ме попита дали имам гадже и когато му отвърнах, че нямам той ми каза, че ме харесва.. Просто не знаех какво да му пиша, бях вцепенена отново мой най-добър приятел да си пада по мен.. Не му писах няколко минути, защото просто не знаех какво да отговоря.. Той е хубав, мил, добър и е много по-различен от другите момчета, но въпреки това му казах, че го харесвам само като приятел..

Просто сякаш изпитвам някакъв страх от връзки, дори да си падам по някое момче и то ми предложи със сигурност бих му отказала.. И днес цял ден се опитвах да не се срещам с него, защото умирах от срам и от това, че му казах, че искам да сме само приятели, нищо повече.. Просто не знам как да се оправя, страх ме е от всичко, казвам си лесно е, ще си хванеш някой ден гадже, но е много трудно! Както казах - Дори да харесвам някой и той също мен и ми предложи просто бих отказала.. ;х Не знам защо съм такава, моля ви дайте ми съвет как да се справя..
Съжалявам, че е малко объркано!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: c7184abaa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се притеснявай, мила! Изобщо не се притеснявай, чуваш ли ме-и аз преди една година, като бях на 15, бях в абсолютно, ама абсолютно същото положение-не ме бяха харесвали много преди това, а изведнъж двамата ми най-добри приятели ми казаха, че са влюбени в мен-първо единия, а след време разбрах и за другия-и аз им отказах и на двамата, защото ги харесвам само и единствено като приятели, но и аз имах този страх от обвързване, защото не ми се бе случвало никога досега и просто много се страхувах и самата аз не знаех защо, наистина. И след време, за да си докажа, че и аз мога като всички останали, реших да пробвам с единия от двамата и му казах, че съм започнала да изпитвам чувства-преодолях страха си, добих известен опит, но не бях истински щастлива и след време се разделихме и сега много съжалявам и хиляди пъти предпочитам да си бях чакала момчето, което наистина харесвам и с него да се престраша-моят съвет е изцяло да следваш сърцето си и само когато си сигурна, че харесваш някого, когато не можеш да спреш да мислиш за него и се чувстваш невероятно щастлива и напрегната в същото време, като го видиш или чуеш-едва тогава поеми риска и продължавай докрай-и искам да ти кажа, че.. когато наистина срещнеш такъв човек, какъвто ти описах по-горе-ще спреш да изпитваш страх от евентуално обвързване и дори ще искаш това, ще си го представяш всяка една секунда, ще се чувстваш така, сякаш не би могла да си представиш живота без него и повярвай ми, страхът ще изчезне, даже обратното-просто още не си срещнала такова момче и да ти кажа още нещо, в случай, че някой твой много добър приятел пак ти каже, че те харесва-не тръгвай с него само от страх, че няма да си намериш друг, който да те харесва така, или само за да се каже, че и ти си имаш гадже и си като другите-после ще съжаляваш и ще нараниш и двама ви-по. добре сама, но сигурна в себе си и чувствата си, отколкото с някого, когото не обичаш истински и с когото не си щастлива! А аз съм сигурна, че ти усещаш, че е така-и не се страхувай! когато се влюбиш, страхът ще е най-малкото, за което ще мислиш!!!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 56cdd9a1ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката:
Леле, човек благодаря ти страшно много за съвета, определено ми помогна! Благодаря отново!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker