Нямам желание да ходя на училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам желание да ходя на училище
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2485 пъти
Гимназист на 19 години съм и се казвам Борис (не ми скривайте името) и един съученик беше писал историята "гаднярът" и ми даде съвет и аз да пиша тук, защото давали добри съвети. В училище всички ме тормозят, не съм ного умен, но не това е причината.

Причината е, че не съм готин. Имаше време, в което бях от готините, щото дружах с К. -лидера на класа, "лошото момче", но той и приятелката му ме игнорираха и аз се махнах от групата. От тогава започна да ме тормози, замерваше ме с книги и учебници, лепна ми прякори, веднъж ме блъсна с колата си.

А по-скоро напуснах групичката им, защото докато бяхме приятели, те ме заключиха в тоалетната на училището и аз закъснях за часа по Биология. Така постъпват ли приятелите?

А вкъщи е още по-отвратително, защото майка ми е пияница и постоянно се заяжда с мен и баща ми и използва много цинични изрази. Все повтаря, че на говеда тя слуга няма да бъде и като отсъствах, тя страшно ме изнерви:
- Поне като седиш безцелно тука, четеш ли? Вземи се стегни малко!

И после изреди куп псувни и винаги ме слага в чифт с баща ми, "вие нищо не правите;вие сте егати мързелите" - ама кои ние? Аз съм една личност, той е друга и ако му е ядосана да не си го изкарва на мен! Искам да се махна вече съм пълнолетен, дори по-голям.
Въпросът ми е дали мога да се махна при положение, че не съм завършил училище, но съм пълнолетен?
Моля ви, публикувайте историята, щото няма кой друг да ми помогне!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: b0fe3cf48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момче стягай се на 19 си пълнолетен и можеш да правиш с живота си това, което искаш. Друга е темата, за какво ти стига акъла. Набележи си цели в живота и ги преследвай. Вашите, особено майка ти, явно вече са дали каквото са можали. Не трябава да очакваш много от тях, нито да изискваш- ти вече си самостоятелна единица! Невзависимо дали ще останеш при тях, или ще си намериш квартира и ще се изнесеш- попитай себе си дали на възрастта на родителите си ще искаш да си на такова положение, на каквото е майка ти? Или ще искаш да си стойностен човек с професия и добро семейство? На 19 вече си МЪЖ, а не само УЧЕНИК. Училището е до време, училището на живота- докао си жив. Опичаи си акъла. Не се ръководи по това кой се харесва от връстниците ти и кой е "силния на деня". Поразсъждаваи малко какво очакваш от живота.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ab8ac0d387
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Освен това, което каза номер 1, тряба и да се научиш на малко сила. Какво е това от твоя страна? Защо им даваш те унижават така. Покажи им че са жалки и че не ти пука, не приемай обидите, които ваще пускат към теб, стегни се малко бе, звучиш ми като някое дете. :)

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6d3c569ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   СТ1: На 19 си и като чета имам чувството че го е писал 12 годишен. Като ти се ебават отвръщаи като се оставяш да те мачкат нищо няма да стане драж се като мъж поне малко "готиния" :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 818fa1e8c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Става въпрос за три месеца училище от дипломата ще зависиш един ден. Стегни се завърши и вземи матурите. За въпроса ти да можеш да си тръгнеш от вас но и родителите ти ако си тръгнеш не са длъжни да те издържат. А в момента докато учиш средно и си при тях те са длъжни да те хранят.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6426db81ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От автора:Силен съм, имам сравнително здрави мускули, но не искам да се бия. А и да ги набия, какво ще стане? Физически мога да го ударя, а той ако реши отново да ме блъсне с колата си, имах шина на ръката 2 седмици и половина.... Колкото до мама - тя разбива мечтите ми да стана бейзболист - само ме критикува и казва, че съм некадърен във всяко отношение, което не мисля, че е вярно. Имам чувство за хумор и в подходяща среда се забавлявам, но като срещна някой от тях - Тереза или Краси (двамата гадняри) се чувствам притеснен и не мога да реагирам. Мачкан съм от всеки. Лятото отидохме със самолет на бригада в Англия и мен ме взеха. На летището чух, че една учителка казва на Тодор, Ради и другото момче, което написа историята, на която споменах вече името, да ме наглеждат, за да не се изгубя и да не потеглим заради мен. Защо вечно някой трябва да ми свети? Аз не съм бавноразвиващ се, просто съм малко отнесен, но изглеждам на външен вид 25 - годишен и съм най-голям в целия клас! Пък не оценките правят човека, но аз приемам на вътре всяка обида. Да пукна, но повече на екскурзия/бригада с преспиване няма да отида с тези кретени (класа)!

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6426db81ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Пич, разби ме! В живота никой не иска да се бие, но обстоятелствата ни притискат така, че ВСЕКИ трябва да се бие, за да си запази достойнството, собствеността и за да се защитава. Ясно е, че ти си критикуван от майка си човек и е доказано, че в повечето случаи такива мъже стават женомразци. Споко, ти няма да си такъв, но това да се изснесеш не ти пречи да се доизучиш, но първо пмисли, защото не може да си събереш куфарите и да излезеш на улицата. Трябва ти първо работа, а после й квартира.... жилище. Знам го от личен опит, защото работата ми не е много доходоносна и се наложи да се върна при нашите, но продължавам да работя, защото поне парите за учебници и джобните са си мои. На твоята възраст съм и ти давам съвет да се изучиш и тогава да си събираш партакешите!

Ian_the fucker

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7c008a6e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Я се стегни на 19 си и аз имам въщите проблеми в семейството с баща ми но съм момиче все пак. Ставай и се изнасяй. Според мен се чувстваш слаб сред другите защото в къщи имаш проблеми и това те подтиска. Имаш правото да се махнеш много ясно, нищо че учиш. Ако трябва отиди на квартира с хазяин, но определено тогава ще поемеш живота си в ръце. А миналото му еб.. майката... Почвай нов живот. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 314d00c06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От автора:Благодаря на всички, определено ми вдъхнахте увереност и другата седмица ще се махна, а вчера го съобщих на нашите!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a7c08eaa6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   СТ1: Ти като избягаш кадто и да идеш пак ще е същото ти щом нямаш достатъчно уважение и респект към себе си да се защитаваш не говоря с бои да покажеш че не могат да ти се ебават много ясно че и другите няма да имат уважение към теб. Но щом това ти е решението ок.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 07ae2f1b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Какво е това училище, че на 19 още си там? На 16 се завършва гимназия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker